Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 25., hétfő

16.536 - Kutasi József Antal > Tejfalussy András: Dr. Fazekas Sándor miniszter! "Tamud ZRT-k" uralják a magyarországi törvényhozást és joggyakorlatot?

Feladó: tudomanyos.rendorseg.pjt
Dátum: 2013. február 25. 0:29
Tárgy: "Tamud ZRT-k" uralják a magyarországi törvényhozást és joggyakorlatot?
Címzett: miniszter <miniszter@vm.gov.hu>
Másolatot kap: "zoltan.illes" <zoltan.illes@vm.gov.hu>, Orbán Viktor <orbanviktor@orbanviktor.hu> Kutasi József Antal


AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk v.a., 1036 Bp. Lajos u. 115. Tel./fax: 2506064, E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, www.aquanet.fw.hu, www.aquanet1.net76.net.

Iratjel: vm-iz-130224

VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Kárelhárítás a Ptk. 484-487. § alapján!

Dr. Fazekas Sándor miniszter Nyílt levél

1011 Bp. Fő u. 44-50.

Tisztelt Miniszter Úr!

1./ A Balatonfűzfői önkormányzat és szemétgyűjtő cége (Vertikál ZRT) évek óta próbál rákényszeríteni, hogy a Balatonfűzfői, Dobó u. 9. alatti, gyümölcsösként funkcionáló beépítetlen telkem után is fizessek szemétdíjat. A Dobó u. 9-ből sosem vittek el szemetet, de hol ennyi, hol annyi kukaürítést számláznak. (Az ott keletkező szemét elszállítására nem írtunk alá szerződést, kuka sincs, nem is volt, a keletkező kevés szemetet korábban az óbudai lakásunk kukájába, újabban a lányomék Balatonfűzfőn vett háza kukájába tettük, tesszük, ahol fizetünk az ürítésekért). Megjegyzem ez önkormányzat tőlünk, nyugdíjasoktól nemrég 5 évre visszamenőleg évi 100.000-Ft-ot telekadót is követelt, bár Orbán Viktor miniszterelnök úr a telekadó kivetést általa megakadályozásával dicsekedett a televízióban. 2./ A Balatonfűzfői önkormányzati szolgáltató Dunai Regionális Vízmű a „legbiztonságosabb élelmiszerként” reklámozza (lásd melléklet-1) a vezetékes vizét, miközben településenként kb. 8 naponta 1 db. vízmintán (országos átlag) csak néhány szennyezőfélét ellenőriznek méréssel (melléklet-2). Tudom, hogy egy miniszternek sok a dolga, de közérdekű, hogy első kézből értesüljön ezekről a lakosságot károsítási módszerekről, amelyeket a hiányos, hibás törvények, rendeletek, vagy a minisztériumi, önkormányzati, ügyészségi stb. korrupciók lesznek lehetővé. 3./ Küldök néhány oldalt a KTM egyik kiadványából (melléklet-3), amely azt bizonyítja, hogy a minisztériumok tudatosan hanyagolják a vörösiszap katasztrófák ellen védekezést. Mindhárom ügy a törvények és rendeletek hibáival „jogszerűsített”, tudatosan fenntartott csalási lehetőségek kihasználása, mivel az ügyészségek szerint nincs jogsértés!

Elvárom, hogy országosan teljes körben vizsgálják ki a fentieket és megfelelő büntetőbírósági eljárásban személyesen is vonják felelősségre a lakosságot károsító csalásokat legalizáló törvényeket előterjesztőket és megszavazókat. Kérem, hogy küldjék meg az ezekkel kapcsolatban korábban benyújtott valamennyi közérdekű kárelhárítási bejelentésem és kárelhárítási javaslatom jelen minisztérium és jogelődei által iktatott másolatait, s a kivizsgálásukról szóló jelentéseket a címünkre, mert a többségükre nem kaptam választ, tehát vagy eltűntek, vagy máig se vizsgálták ki azokat, ami nyilván bűnsegédkezés.

Melléklet-1: polgarmesterhez-kozerdeku-bejelentes-drv-2012a-b (2 oldal)

Melléklet-2: kojal-antsz-csalas-felj-111111-ov

Melléklet-3: vorosiszap-katasztrofa-elokeszito-ktm-94a-d (4 oldal)

Budapest, 2013. 02. 24. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, végelszámoló

Függelék: Talmud-ZRT (a zsidókat a nemzsidók legyilkolására, megrablására kötelező érvényes talmudi, mózesi és törvények és azoknak megfelelő rendelkezések amelyeket Magyarországon velünk szemben minden területen büntetlenül érvényesíthetnek)