Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 23., szombat

16.518 - Kutasi József Antal > Magyarország Kormánya: Ma tartotta hagyományos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Millenáris Teátrumban.

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. február 22. 17:10
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-02-22
Magyarország jobban teljesít

Ma tartotta hagyományos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Millenáris Teátrumban.

A költségvetési hiány mindenképpen 3 százalék alatt lesz

A Bizottság ma megjelent előrejelzésben magasabb költségvetési hiányt jelez előre, mint amennyit a Magyar Kormány vár. Brüsszel előrejelzésével szemben Magyarország biztonságosan képes lesz jóval 3% alatt tartani a költségvetés hiányát.

Nőtt tavaly a mezőgazdaság értékesítése

Tavaly növekedett a mezőgazdaságban előállított termelési érték, előzetes adatok alapján elérte a 2229 milliárd forintot az előző évi 2168 milliárd forinttal szemben - jelentette be Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten.

A nap képe (+videó)

„Legfrissebb felmérések szerint a felnőtt lakosság csaknem 90%-a véli úgy, hogy jó intézkedés volt a zárt légterű közforgalmú helyeken a dohányzás korlátozása” – mondta el Szócska Miklós az EMMI egészségügyért felelős államtitkára. Az eredményekről és a napokban megvalósuló akcióellenőrzés tapasztalatairól közös sajtótájékoztatón számolt be az államtitkár, Szabó Enikő, az OTH helyettes országos tisztifőorvosa és Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a Keleti Pályaudvaron. (fotó: Botár Gergely, kormany.hu)


Itt található: Kutasi József Antal:
www.jozsef-kutasi.de
http://
kutasi.blogspot.com
http://h.kutasi.eu/polhirfut.pdf
https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi
https://www.facebook.com/kutasi.jozsef.antal.blog 
https://plus.google.com/photos/116669017447106737214/albums
https://www.google.de/search?hl=de&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ade%3Aofficial&hs=deY&q=Kutasi+J%C3%B3zsef&btnG=Suche&meta=&aq=f&oq=
https://www.google.de/search?q=kutasi+j%C3%B3zsef&hl=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zJufUKynE5P34QSr3IHAAw&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=955
LEVÉLKÜLDÉSRE FELIRATKOZÁS:<jozsef@kutasi.eu>