Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 18., péntek

18.643 - ​ Amíg Dr. Lehmann Györgyék sorra nyerik a pereket (ellenszolgáltatás nélkül teszi az ügyvéd úr), addig a Baész tagok futhatnak a pénzük után.


Feladó: Ignácz Antal
Dátum: 2014. április 18. 9:17
Tárgy:
​ 
Távozni készül az önjelölt vezér?
Címzett:
​ 
Kutasi József 
Antal​l​

TÁVOZNI KÉSZÜL AZ ÖNJELÖLT VEZÉR? - Kásler olajra lép

2014 április 16
bendeguz.info

​​

Amíg Dr. Lehmann Györgyék sorra nyerik a pereket (ellenszolgáltatás nélkül teszi az ügyvéd úr), addig a Baész tagok futhatnak a pénzük után.

Frissen érkezett az információ, megsértődött a vezér, mer a tagok meg merték kérdezni igaz-e az állításom, hogy a BAÉSZ-t (Banki Adósok Érdekvédelmi Szövetségét) is úgy vette el azoktól, akik azt létrehozták.

A Baész egyik tagja elmesélte, hogy hogyan kell értelmezni az 500 forintos tagdíjat. Ez évi 6 ezer forint + egyszeri 10 ezret fizetett azért, hogy elolvassák az iratait. 16 ezerért még csak beléptünk az ajtón, a megbízás csak ezután jött. 60 ezer volt az ügyvéd, aki még 80 ezer perilletéket is elkért. Ez összesen 156 ezer forint. Egyszerű matematika 156 ezer x 1627 (állítása szerint ennyi pert indítottak)=253.812.000,--Ft. Ez a lehetséges bevétel, ehhez még hozzájönnek 5 évig az éves tagdíjak. Valószínűleg igaz az a belső információ, miszerint 5 év alatt több, mint 300 millió forint került a szövetség kasszájába. Az összeg egy része valószínűleg közvetlenül az ügyvédeknél és a bíróságnál landolt, tehát nem számít a szövetség bevételei közzé, de ezt is a rászedetteknek kellett megfizetni. Öt év alatt mintegy 200 millióval gazdálkodott a vezér önhatalmúan, természetesen önzetlenül, önmagát feláldozva. 200 millióért áldozta magát? Szerintem inkább a RÁSZEDETT EMBEREK AZ ÁLDOZATOK, akiket félrevezetve, hamis ígéretekkel kicsalta a pénzüket, de SEMMIT NEM KAPTAK érte.

Természetesen nem feltételezem, hogy a kezdetben így gondolta volna, valószínű azt gondolta, ha 10 ezres taglétszámmal a háta mögött tárgyalni kezd a bankokkal, azok meghátrálnak. De egy azonban biztos, hogy tavaly április 21-én őmaga is kijelentette, hogy ezeknek a pereknek semmi értelme. (különösen akkor, ha valakinek ehhez még szükséges jogi végzettsége sincs).

Az, hogy hány aktájuk van ma, az nem mond sokat, bár zárójelben jegyzem meg, saját nyilatkozata alapján, amelyet videóra rögzítettek, a Baész-nek tízezres tagsága volt. Hová lett a többi tag? Korábban már közöltem egy videót, amelyen magát Dr. Kásler Árpádnak adta ki, ezzel megtévesztette az egyszerű embereket. A videót ezt követően rögtön törölte, de az azonosító cím alapján megállapítható volt, hogy ezt ő tette fel. Ki ne kapaszkodna az utolsó szalmaszálba is, ha a lakásáról van szó?

Bejelentette, lemond, hogy ÁTADJA A BAÉSZ ELNÖKI POSZTOT. Valószínű Kaja Ibrahim, vagy talán Joszif Toht az esélyesek, akik A FELELŐSSÉGET viszik, mert a pénzt, azt az adományokkal együtt ő vitte. Saját nyilatkozata szerint a Baesz-nek csak adóssága van, meg kintlévősége a be nem fizetett tagdíjakból. Ezt erősen kétlem, hiszen addig meg sem nyitottak egy aktát, amíg a 16.000,-- Ft be nem folyt. Az említett befizetésekhez nem adtuk hozzá azt a közel 10 millió forintnyi adományt, amelyet az emberek a tavalyi Hősök terét követően adtak, természetesen a körútra, ezek a Baesz kasszába folytak be. Amikor erről tudomást szereztünk, azonnal elhatárolódtunk az adománygyűjtésektől. A karaván körútnak minden feltétele adott volt, nem volt szükség adományokra! Különösen megrendítő, amikor olyanok, akik 29.000 forintból élnek havonta, 2-3000 forint adományokat küldtek minden hónapban, olvasható a honlapján. És akkor nem beszélek az egyenként több milliós adományokról, akiknek azt ígérte, hogy politikai befolyást szerezve eltusolja az adóügyeiket. Ha nem kényszerítik ki belőlem, akkor nem hozom nyilvánosságra az illetők nevét, mert feleslegesen nem okozok még nekik is problémát, de ő pontosan tudja, kikről beszélek. Aki hagyja ezek után, hogy átverjék, az vessen magára. Ha lemond és átadja a Baesz elnöki posztot, azzal átadja a felelősséget is.

Kijött a szög a zsákból. Amíg Dr. Lehmann Györgyék sorra nyerik a pereket kitartó következetes munkájuknak köszönhetően, és ezt ellenszolgáltatás nélkül tette az ügyvéd úr, addig a Baesz tagok befizetett pénzükért eddig csak üres ígéretekkel találkoztak. Aki nem ismerné az előzményeket, annak bemásolom ide egy tavalyi cikkemet, valamint mellékelek egy screen felvételt, amiből kitűnik, hogy miről beszélek.

Korábban már a Fehér Kéményseprők OTSZ is elhatárolódtak tőle, miután kiderült, hogy se nem doktor, se nem ügyvéd, csak géplakatos szakmája van. Később gépészmérnöknek adta ki magát, kiderült, hogy az sem igaz. Tavaly februárban, amikor a Doubrovszkyval megkezdődtek a tárgyalások, akkor derült ki, hogy korábbi állításával ellentétben, nincs jogi végzettsége és ezért őt nem tudják elfogadni tárgyaló félként. Ekkor rúgta fel azt a megállapodást, amely a különböző devizahiteleseket védő ügyvédekkel jött létre. Tette ezt kizárólag önös érdekből. Doubrovszky tulajdonképpen elegánsan járt el, mert nem hozta nyilvánosságra a hazugságot.

Ha engem BÁRKI IDŐBEN TÁJÉKOZTATOTT VOLNA arról, hogy ki is ez az ember, én biztos, hogy megköszöntem volna. Ezért érzem kötelezettségét annak, hogy tájékoztassak mindenkit.

Szeretettel: László Andrea

http://www.youtube.com/watch?list=PLEBmHd_tXtkRdgzME7Gc-RT51_QhkBVfn&feature=player_embedded&v=zoyePsU7Nlo

Forrás: Nemzeti Hírhál

​ó​