Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 29., kedd

18.728 - ​Prof. Dr. Bokor Imre: MJB - Történelmi események mindennapi emlegetése és elhallgatása!


Feladó: Attila Árpád Péteri 
Dátum: 2014. április 28. 20:06
Tárgy:
​ ​
Történelmi események mindennapi emlegetése és elhallgatása!
Címzett:
​Kutasi József Antal

 

 

       

      

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(SZÓRÓLAPJA)

ZSIDÓ HONFITÁRSAINKAT ÉRINTŐ ESEMÉNYEK EMLEGETÉSE

HOLOKAUSZT;

GETTÓ;

DEPORTÁLÁS;

EMLÉKHELYEK, EMLÉKTÁBLÁK, FILMEK, ELŐADÁSOK, EMLÉKNAPOK ÉS EMLÉKÉV;

HOZZÁTARTOZÓK PERMANENS  KÁRPÓTLÁSA

 

NEMZSIDÓ HONFITÁRSAINKAT ÉRINTŐ ESEMÉNYEK ELHALLGATÁSA

HADIFOGJAINK ELTŰNÉSE;

MÁLENKIJ ROBOTRA ELHURCOLTAK;

SZOVJET KATONÁK  ÁLTAL ELKÖVETETT GYILKOSSÁGOK '45-BEN és '56-BAN;

TITOÉK ÁLTAL KIVÉGZETTEK;

SZLOVÁKOK  ÁLTAL KIVÉGZETTEK ÉS KITELEPÍTETTEK;

ROMÁNOK ÁLTAL KIVÉGZETTEK;

SVÁB ÁLLAMPOLGÁRAINK KITELEPÍTÉSE;

KONCEPCIÓS PEREKBEN KIVÉGZETTEK;

KÁDÁRI MEGTORLÁSBAN KIVÉGZETTEK ÉS  MEGHURCOLTAK;

ZSIDÓ HONFITÁRSAINKAT  MEGMENTŐK ELISMERÉSE;

KÁRPÓTLÁSOK ELMARADÁSA

VAGYIS: Ha figyelembe vesszük azt, hogy Magyarországon vagyunk, akkor a németek, oroszok, szovjetek, franciák, norvégok, spanyolok, románok, szlovákok, csehek vagy más nemzetek által elkövetett pogromok vagy a zsidók ellen elkövetett  egyéb atrocitások mellett, célszerű lenne foglalkozni a  magyarok ellen elkövetett bűnökkel is! Továbbá: arról sem  szabadna elfelejtkezni, hogy Európában,- hazánkban voltak a legnagyobb biztonságban Horthy  Miklós kormányzósága alatt a  magyar és más állampolgárságú zsidók, itt maradtak élve a legtöbben a második világháború befejeztével. A szovjeteknél a zsidók üldözése még Sztalin haláláig (1953. március 5-ig) folytatódott!

          Minálunk a  zsidók deportálása  csak Hitler erőszakos fellépésére, valamint a  német megszállás után   erősödött fel, de a konspirálás olyan jól működött, hogy még a német megszállókkal állandó kapcsolatban lévő zsidó  tanácsok vezetői is úgy tudták, hogy  dolgozni viszik a  zsidókat és a jegyrendszerrel  működő élelmiszerrel való ellátásuk dupláját fogják kapni, mint  az itteni  jegyrendszerrel biztosított mennyiség.

         Ezt az állítást az is igazolja, hogy a németek a deportáltak kiválasztását a  zsidó tanácsok vezetőire bízták,  és  volt olyan, aki  a feleségét és gyermekeit is a  kiszállítandók csoportjába jelölte ki (ö itthon maradt), mert a jó ellátást akarta biztosítani a családjának.

        Ezek után  érthetetlen, hogy  egyes  szájtépős zsidó személyek,-   a Benes-féle elv alapján, a kollektív bűnözést hirdetik, de a sajátjaikat nem sorolják be a kollektívák közé. És arról is elfelejtkeznek, hogy a  deportálásért felelős  személyeknek a derék magyar Népbíróság azonnal  kiutalta a „selyem zsinórt", de a deportálásban közvetve érintettek, vagy  többet tudó  zsidó tanács vezetőinek többsége megúszta a kálváriát, és most a  kárpótlásból is részesül.

     E sorok írója is tanúja volt Kispesten a  deportálások előkészítésénél,  (őszintén  megmondva) kicsit irigyelte is azokat a zsidó  iskolatársait, akik azzal dicsekedtek, hogy hamarosan utaznak ki Németországba, ahol  dupla napi fejadagjuk lesz kenyérből, zsírból, húsból, cukorból és más  élelmiszerekből, mint amit az itteni jegyecskékre adtak, amiért sorba kellett állni, de nem egy esetben  becsukták az üzletek ajtóit és kitették a  táblát, hogy elfogyott a készletük.

       Nem ártana, ha a cionista  „beütésű" hangadók ezeket a tényeket is figyelembe vennék,  mert  ha nem magyarok lennének és nem a Horthy  alatt éltek volna, hanem Európa  Hitler  által megszállt  más országaiban, akkor minimális lenne annak a valószínűsége, hogy  most ők vagy  utódjaik az élők között lennének.  

                                                  Lejegyezte:

                                                                                (

​​
Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                          MJB elnök

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------