Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 24., csütörtök

18.690 - Negyedmillióan vesztik el a munkájukat


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2014. április 23. 21:59
Tárgy: Negyedmillióan vesztik el a munkájukat 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Negyedmillióan vesztik el a munkájukat
2014.04.23 15:51 Hídfő.net

Jövő hónaptól harmadára fog csökkenni a közmunkások száma, - a májusban induló közmunkaprogramokban már csak 105-106 ezer fő foglalkoztatására ad keretet a kormány, ami azt jelenti, hogy több mint 230 ezer ember munkalehetősége szűnik meg.


Vannak olyan települések, ahol még ennél is kevesebb ember foglalkoztatására lesz lehetőség, és negyedére csökken a közmunkások száma. Eddig tartott a foglalkoztatottság javítása, papíron. Az egymillió munkahely ígéretéből többszázezer ember fizetett pótcselekvése lett, de a kampányidőszak lezárultával ez is eltűnik.

Mondjuk ki: a közmunkaprogram része volt az állami pénzekből kivitelezett kampánynak, és a kormánynak soha nem is állt szándékában hosszú távon pénzelni a programot, ami az állami költségvetés számára semmilyen bevételt nem termel. A közmunkaprogram legfőbb haszna az a többszázezer szavazat volt, amit a Fidesz ennek köszönhetően szerzett.


Éppen ideje lenne befejezni a papír-illúziók gyártását. Állami nagyvállalatokra van szükség, melyek magyar munkaerőt foglalkoztatnak és profitot termelnek az államnak. Csak és kizárólag a gazdálkodó állammal lehetséges megoldani a munkanélküliséget. A kormánynak erre kell költenie a brüsszeli pénzeket, nem szabadidőközpontokra és szökőkútra.

Kapcsolódó:
   Szűk körnek osztanak csak lapot az év egyik legnagyobb bizniszében
   Illés Zoltán 1998 óta másolja a vagyonnyilatkozatát
   Modern rabszolgatartás Magyarországon
   RABOK LEGYÜNK? LEGYÜNK RABOK!
   A miskolci Fidesz szerint a lyukói telektulajdonosok levele primitív handabanda
   Ángyán - Mit mondott Orbán a gyulai kihelyezett frakcióülésen?


Nem, biztos nem fog megtörténni, így nem, mint Welsz Tamással!
A Don felébred és a falu visszatartott lélegzettel várja a stadion megnyitóját, nem beszélnek, már otthon sem semmiről mert nem tudják ki a beépült fül közöttük. Jól tudják mit kell tenni, már volt ilyen az elvtrásak idején, most a nertársak súgnak be. Majd nem lesz közmunkája, segélye, így hallgatnak, súlyosan néznek egymásra, főleg ezután, már a bennfekvő zsírós koncot evő hiéna is tudja járhat úgy, mint Welsz. Mert ott, ahol egy páholyban parolázhat, cseveghet egy független legfőbb ügyész, meg a miniszterelnökség, na ott megeshet bármi!
Ott, ahol a Fidesz szavazatszámlálója a közértben úgy vehet revánsot a másik párt szavazatszámlálóján, mert az csalást jelentett be, hogy félrelöki a bevásárlókocsit, mert Ő egy férfi, meg keresztény is és hátrapillantva annak arcába vicsorog, de pénztárnál amikor meglátja, nem egyedül tolom a kocsit nő létemre, hanem 2 méteres gyermekem is ott van, behúzva fülét-farkát kimenekül a boltból, ott minden, de minden megtörténhet nertársak! (Narancsköd)