Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 25., péntek

18.703 - ​Már egy hét sincs hátra, hogy a magyar föld szabad préda legyen az európai uniós és társult országok tőkespekulációs földvásárlói számára!


Feladó: Gazdatanácsok Szövetsége
Dátum: 2014. április 25. 0:03
Tárgy: SÜRGŐS VÁLASZT VÁRUNK: A FÖLD NEM LEHET ÁRU!
Címzett:
​Kutasi József Antal



Tisztelt Gazdák!
​​

Már egy hét sincs hátra, hogy a magyar föld szabad préda legyen az európai uniós és társult országok tőkespekulációs földvásárlói számára!

Ezt a tragédiát, amely az Európai Unióhoz csatlakozás 10. évfordulójának napján megszűnő földmoratóriummal bekövetkezhet, kötelességünk - amennyire csak tőlünk telik - megakadályozni!

Szólítunk Benneteket, hogy mindannyian, azaz mindannyi Gazdatanács (egyenként is) csatlakozzunk az
Anyaföldvédelmi Kerekasztal felhívásához!

Aláírásotokat a Gazdatanácsotok nevében/nevével erre a levélre, azaz az ugyvivo@gmail.com és a gazdatanacs@gmail.com címre postafordultával válaszolva jelezzétek (TÁRGY: ....... GAZDATANÁCS: IGEN!) !!!!!!!!!!!!

MONDJUNK NEMET A FÖLD KIÁRUSÍTÁSÁRA,
IGENT A FELHÍVÁSRA KIVÉTEL NÉLKÜL MINDANNYIAN
MOST!

"Felhívjuk Magyarország felelős kormányát, hogy haladéktalanul, 2014. május 1-e előtt kezdeményezze a földforgalmi törvény (2013: CXXII. tv.) módosítását, és ugyanakkor Magyarország európai uniós csatlakozási szerződésének újratárgyalását.

Felhívjuk a magyar parlamenti pártokat és a képviselőket, hogy követeljék
ezeket a lépéseket a magyar kormánytól. Kérünk minden magyar társadalmi szervezetet és állampolgárt, hogy csatlakozzon felhívásunkhoz. Ezt az ugyvivo@foldvedelem.hu címen tehetik meg."


Tamási Béláné képviselő, Dr. Boór Ferenc titkár
Gazdatanácsok Szövetsége