Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. május 7., szerda

18.776 - ​A Jobbik Országos Elnöksége: ​​Elvált a Jobbik és Gaudi-Nagy útja


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2014. május 7. 16:21
Tárgy: 
Elvált a Jobbik és Gaudi-Nagy útja
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


​​
Elvált a Jobbik és Gaudi-Nagy útja

A tegnapi napon megszűnt Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselői mandátuma, ezzel a Jobbik és a nemzeti jogvédő útja elvált egymástól. A minősíthetetlen Kossuth téri rendezvény szervezésében - a sajtóban megjelent hazugságokkal ellentétben - a Jobbik semmiféle módon nem vett részt, így az azon történtekért felelősséget nem tud vállalni, a Pásztor Istvánt ért inzultust pedig a leghatározottabban elítéli! Ez nem a Jobbik stílusa.

Az esemény eredeti céljával, a magyar föld megvédésével természetesen egyetértünk, a baj az, hogy a rendezvényen részt vevők alpári viselkedése éppen a földvédelem ügyének árt a legtöbbet. Fél tucat fékevesztett tüntető összemosása a Jobbik Magyarországért Mozgalommal egy egymilliós politikai közösség hitelét és munkáját teszi kockára. A Jobbik eddig is és a jövőben is mindent el fog követni, hogy megakadályozza az oligarchák és külföldiek földszerzését, amelyre sajnos a Fidesz földtörvénye lehetőséget biztosít.

Gaudi-Nagy Tamás nem tagja a Jobbiknak, munkásságáért kizárólag ő tartozik magyarázattal. A jövőben sok sikert kívánunk nemzeti jogvédő tevékenységéhez, melyet - reméljük - nem mások rovására, több körültekintéssel és nagyobb felelősséggel fog végezni.

​​
A Jobbik Országos Elnöksége
Az üggyel kapcsolatban a Jobbik részéről Mirkóczki Ádám szóvivő áll a sajtó rendelkezésére.

Kapcsolódó: