Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. május 26., hétfő

18.826 - Kutasi József Antal írja: Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!



​​
Feladó: Gábor Lonkai
Dátum: 2014. május 25. 20:58
Tárgy: 18.819 - ​Válaszlevél Orbán Viktornak! (www.emberiseg.hu) - oszd meg másokkal, ha egyetértesz.
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>


Tisztelt Kutasi Úr!
Ahogy elolvastam E-mail címemre érkezett kéretlen üzenetét, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök Úrnak írt. Rohantam billentyűzetet ragadni. 
Mi egy mást nem ismerjük. Nem kértem, hogy hülyeségét velem ossza meg. Ha sértettnek érzi magát a választási eredmények miatt, az a maga dolga. 
Mi 2,1 millióan, akik a nemzeti kormány munkáját értékeltük azzal, hogy elmentünk szavazni. Hogy mi csak a választásra jogosult lakosság 1/4- e vagyunk ,nem a mi problémánk. Akik otthon maradtak és csalódtak a z eredményben, magukra vessenek. Nem panaszkodhatnak, nem szidhatják a politikusokat. 
Ön pedig legyen olyan jó és ne szajkózza a hazaáruló szocionisták lózungjait. A TÖBBSÉG elégedett a kormány munkájával, hiszen a mély sülyedésből hozták vissza az országot gazdasági és morális pokolból küszöbéről. 
Szégyenletes tevékenységükkel 45+12 évig rombolták az országot , a szocionista ballibsi pártok haszonélvezői. Eltérő véleményünk lehet,de az eredményeket együtt élvezzük. 
Sem a kriptokommunisták, sem a hőbörgő radikális nem utasították vissza a nyugdíj emeléseket. A családi kedvezményeket és azokat a pozitív intézkedéseket, amelyeket gyűlölt jobb közép kormányunk ellenszélben, eu támadásoktól űzetve ,szocialista  hazugságokkal mit sem törődve hozott meg. 
A munkát folytatni kell!!!! Jó az irány! Ha tetszik, ha nem kell még egy -két ciklus, hogy az unióval is megértessük, hogy a keresztény gyökerek Európa sajátjai. Hogy a megszorítás nem vezet sehova a nemzetek számára. 
Az Unortodox gazdaságpolitika vezetheti ki a világválságból, mint ahogy azt már több ország felismerte és követte Magyarországot. 
Ennyi állam ennyi ember nem lehet  hülye.

​18.826 - Kutasi József Antal írja:  Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!​