Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. május 26., hétfő

18.828 - Kutasi József Antal: Bocsánat!!!! Itt az originál "Válaszlevél Orbán Viktornak"

18.826 - Kutasi József Antal írja: Mindazok figyelmébe, akik a tiszteletbeli munkámat lebecsülik! EZ A KÖSZÖNET???  "Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!"

​> FONTOS! IDE KATTINTANI  > www.google.hu/search?q=Kutasi+József&tbm=isch ​ < A megjelenő fényképekre kattintani! <
FELADAT ÉS CÉL
A KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldal feladata és célja: Minél előbb egy új, szebb, jobb, és 

szabad Magyarországot alkotni.

Magyarországon, a világon élő Nemzettestvéreimnek és más nemzetiségűeknek továbbítom az igaz tájékoztatót

arról, ami az Anyaországban történik! Csak nekünk magyaroknak, saját erőnkből lehet a radikális 

rendszerváltást tovább folytatni. 
Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor 
még több érkezne. 
Senki sem kért meg, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő 
Nemzettestvéreim javára, hogy legyen remény és érezzék a boldogabb élet jövetelét.
Nem vagyok költő, könyv vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják gondolataikat papírra írni mint én. Kérem, 
írják meg a 10.000.000 (tízmillió) Honfitársam életét, sorsát, gazdaságát, szegénységét, nyomorúságát és így 
tovább, de csak az igazat!
Háttérben dolgozok! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek! Mindig igaz, becsületes, 
független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat
sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból veszem el, ami erre a feladatra szükséges. 
Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem 
vagyok és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhez, rendőrséghez, 
ügynökökhez, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, fizetett vagy fizetetlen spiclikhez.
Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenik, azt csak én – Kutasi József Antal – 
választom ki és hozom nyilvánosságra.
Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt 
oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!
A bejegyzések kattintással, illetve okostelefon vagy tablet használata esetén megérintéssel megnyithatók, és a 
forrás megadásával szabadon terjeszthetők.
Kutasi József Antal az egyedüli tulajdonos mint tiszteletbeli alkalmazott! 
Sajnos a munkám elismerése és a köszönet vagy egy-egy ajándék könyv olyan kevés, ami szóra sem érdemes! 
Ez így jó, mert ezáltal senkihez sem kötöm magam, de tiszteletben elfogadom.
Szerkesztő: Kutasi József Antal (Piliscsaba-Klotildliget)
"Nemzeti újságírásért" kitüntetés, bronz fokozat
Független Újságírók Szövetsége, Budapest 2009
%C3%A1g%C3%ADr%C3%A1s%C3%A9rt-kit%C3%BCntet%C3%A9s
KUTASI JÓZSEF ANTAL
H-2081 PILISCSABA-KLOTILDLIGET – MUNKÁCSY MIHÁLY KÖZ 3 – MAGYARORSZÁG
LAKÁS TELEFON: (+36) 26 63 17 66 – MOBIL: (+36) 70 589 98 83 > REGISZTRÁLÁS > SMS KÜLDÉS!
kutasi.blogspot. de
Erre a címre: jozsef@kutasi.eu kérem a feliratkozást, az 
üzeneteket és az anyagokat a KUTASI JÓZSEF ANTAL – 
POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalára
Irén Ircsy Laczi Én ezt nem értem, olyan sok gyengefelfogásu ember van az országunkban,hogy miért nem értik meg!!! Ez már észbontó....komolyan mondom. Botrányos!!! 

Őszinte szívvel gratulálok a levél írójának,és Kutasi József Antalnak is !!! Érdemes elolvasni !!!

Válaszlevél Orbán Viktornak

BY  /  SZOMBAT, 24 MÁJUS 2014 /  PUBLISHED IN 2014BELPOLITIKA, MAGYARSÁGBOTH GÁBORJEGYZETEKNEWSSAJÁT KÉSZÍTÉSŰ ANYAGAINK

Tisztelt Honfitársam, tisztelt Miniszterelnök úr!
A minap megkaptam levelét, és tüstént billentyűzetet ragadtam, hogy illően választ is küldjek rá. Igaz, Ön nem személyesen nekem címezte, talán kezébe sem fogta a papírt, és az aláírása sem valódi, pusztán egy másolat, de ettől most eltekintenék.
Azzal is tisztában vagyok, hogy Önnek fogalma sincs arról, hogy létezem, hogy ki vagyok, hogyan élek – mint ahogyan címzettjei közül szerintem ez több millióról elmondható.
Személyre szóló levelet én csak olyanoknak szoktam írni, akiket személyesen is ismerek, de most ez sem érdekes.
orbanlevele
Azért írok Önnek, mert szeretnék néhány félreértést tisztázni, amely levelében található. Először is: nyilván Önt tévesen tájékoztatták, vagy a címem félreértésből került az Önök listájára, de szeretném nyomatékosan leszögezni: én nem Önökre szavaztam, így az Önök győzelmében semmiféle érdemem nincs. Ebben kizárólag Önöknek vannak érdemeik, hiszen a négy évvel korábban megszerzett 2/3-os többséggel sikerült a választási rendszert oly mértékben megváltoztatni, vagy ha jobban tetszik, eltorzítani, hogy idén a szavazópolgárok egynegyedének szavazatai is kétharmados többséghez juttatták önöket ismét. Ez inkább szomorú, mintsem dícséretes – ilyen választási győzelem valóban nem volt még Európában. Illetve volt. Nagyjából 30 éve, hosszú évtizedeken át – akkor mindig a Hazafias Népfront győzedelmeskedett ilyen mértékben.
A második tévedés: május 25-én semmiféle közös küzdelmünk nem lesz. Önök fognak küzdeni azért, hogy minél több hűbéresük foglalhasson el bársonyszéket abban az Uniós Parlamentben, amely ellen Önök az elmúlt 4 évben harcoltak. Számomra ez kicsit furcsa, ám cseppet sem meglepő.
Május 25-én én és még sok millió honfitársam azért fogunk küzdeni, hogy a hónap elején megkapott fizetésünk hogyan legyen elegendő a hónap végén is sárga csekkekre és élelmiszerre. Ez egészen másfajta küzdelem, amelyet Ön és családja vélhetően sosem tapasztalt.
Szívesen küldenék üzenetet Brüsszelbe én is, ám rám senki nem kíváncsi. Önök meg nyilvánvalóan nem engem képviselnek, hanem elsősorban önmagukat, a hatalmi pozícióik megvédését, az Önök pártjának érdekeit… És még sorolhatnám, mennyi előbbre való dolog van Önöknek az én érdekeimnél. És csak egy jó tanács, ha tisztelt Miniszterelnök úr elfogadja: a magyar földet itthon kell megvédeni, nem Belgiumban. Mint ahogy a magyar haderőnek 70 éve sem a Don-kanyarnál kellett volna a hazát védenie, hanem itthon. Úgy látszik, a történelmi tapasztalatok nem sokat jelentenek sajnálatos módon. A munkahelyeket pedig nem megvédeni kell, hanem vagy megteremteni – ahogyan 4 éve ön ígérte az egymillió új munkahelyet. Vagy elgondolkodni azon, hogy a jelenleg összeomló kapitalizmusban, amikor az ember helyét a gépek veszik át, ahol a profit többet ér az emberi életnél, talán ésszerűbb lenne áttérni egy másfajta társadalmi – és főleg gazdasági – berendezkedésre. Tisztelt Miniszterelnök úr, hallott Ön már a technológiai munkanélküliségről? Hallott már arról, hogy ma a világ lakosságának 5 %-a képes előállítani a világ teljes szükségleteinek 100 %-át? Ezt nem én állítom, hanem számtalan közgazdász. Csak akkor kérdem én: mit csináljon a maradék 95%, hogyan kíván Ön munkahelyeket teremteni?
Ön szerint április 6-án Magyarország legyőzte a jobb- és baloldali szélsőségeket, és a mienk a legegységesebb nemzet Európában. Nem tudom, hogy ezeket Ön személyesen találja-e ki, vagy valaki Ön helyett fogalmaz, de ennél demagógabb, populistább és elcsépeltebb szöveget csak 1980 május 1-én hallottam a Hősök terén, amikor kötelező pártparancsra felvonultak apámék, és én 9 évesen velük tartottam – amúgy jó buli volt. Volt zászló, apáméknak sör… Ott olyanokat harsogtak, hogy éljen a szovjet és magyar nép megbonthatatlan örök barátsága, és a többi és a többi…
Szerintem április 6-án Magyarország ismét önmagát győzte le azáltal, hogy olyanokra szavazott, mint a Fidesz, az MSZP és bandái… S mielőtt még azt gondolná, Jobbikos vagy LMP-s vagyok, szeretném leszögezni, hogy egyik sem. És ne találgasson, tisztelt Miniszterelnök úr, egyik pártban sem hiszek.
Az egységről csak annyit, hogy a szavazópolgároknak csak a 61 százaléka ment el voksolni, 39 százalék otthon maradt. A szavazók közül is csak majdnem 45 százalék szavazott Önökre, a maradék 55 százalék teljesen másra. Akárhogy is szemléljük, az ország jelenleg is három részre szakadt állapotban van: a kiábrándult nem szavazók, az Önökben még hívők és a másokban hívők részében. Ráadásul a nyolcmillió választópolgárból Önökre csak valamivel többen, mint 2 millióan voksoltak. Ha Önnek ez egységet jelent, amikor csak minden ötödik magyar állampolgár támogatja Önöket, akkor csak két dolgot tudok feltételezni: vagy komoly hiányosságai vannak számtan tanulás terén, ami általános iskola alsó tagozatos tananyag, vagy ennyire birkának néz engem, és még számtalan honfitársamat, hogy ilyen hazugságokat próbál lenyomni a torkunkon.
Arra kér, ismét győzzük le a szélsőségeket, amelyek állítólag tönkretennék a jövőnket. Sajnos azt gondolom, hogy az elmúlt 25 évünket és a jelenünket Önök együttesen tették tönkre éppen azokkal, akik ellen most Önök is harcolnak. Ne haragudjon meg, tisztelt Miniszterelnök úr, de engem nem sikerült megtévesztenie ezzel a jobb- és baloldali maszlaggal, mert a választások és a hatalom már régen nem az elvekről vagy a nemzet érdekeiről szólnak, hanem pénzről. Ki mennyi állami vagyont tud kimenteni saját érdekszférájába, ki mennyi bőrt tud újabb és újabb adók formájában lehúzni a szerencsétlen népről, és ki tudja minél jobban mindezt demokráciaként és szabad választásként becsomagolni az egyszerű emberek számára.
Az én számomra ez nem sikerült.
Amit eddig tettem a hazámért… Attól tartok, azt Ön nem köszöni meg őszintén, mert napnál is világosabb, hogy az Ön és az Ön pártjának, az Ön pártja mögött álló gazdasági hatalmak ellen szól.
Ha megengedi, én teljesen másra bíztatnám családtagjaimat, barátaimat és szomszédjaimat, sőt, ismerőseimet és ismeretleneket is, mint hogy Önökre szavazzon május 25-én.
Önök elvették az elmúlt 25 évünket és a jelenünket. Én arra bíztatok mindenkit, hogy szerezzük vissza a jövőnket Önöktől és mindazoktól, akik még ennek elvételében mesterkedtek és mesterkednek.
Önnel ellentétben, én hiszek a közvetlen részvételi demokráciában. Önökkel ellentétben én egy teljesen más Magyarországot képzelek el.
Olyan Magyarországot, ahol a pártok helyett valódi választott, felelősségre vonható és visszahívható képviselők vannak az Országházban. Ahol a képviselőknek nincs mentelmi joguk, ahol minden titkosítás feloldásra kerül, ahol minden jelentős kérdésről népszavazás dönt, nem gazdasági érdekcsoportokat kiszolgáló báb-politikusok.
Olyan Magyarországot képzelek el, ahol egységes nemzeti vagyonleltár készül, és kiderül, kihez, hova került a huszonöt évvel ezelőtti nemzeti vagyon 90 százaléka. És az vissza is kerül jogos tulajdonosához: a magyar emberekhez.
Olyan Magyarországot képzelek el, ahol az embereknek joguk van tudni, mennyi adót fizetnek be, és azt az állam mire költi.
Olyan Magyarországot képzelek el, ahol kiderül, hogy a kettő milliárd dolláros államadósságunkból hogyan lett több száz milliárd, és miért nem hajlandó egyik kormány sem újratárgyalni ezt a kérdést.
Olyan Magyarországot képzelek el, ahol az alkotmányt nem egy párt, hanem az emberek írják, ahogyan Izlandon és Svájcban. Ahol alkotmányos jog, hogy minden hatalom a népé, alkotmányos jog az otthonhoz, egészséges élelemhez, tiszta ivóvízhez, egészségügyi ellátáshoz és oktatáshoz való jog.
Ahol az energiaszolgáltatók nem külföldi magáncégek tulajdonában, hanem a magyar emberek tulajdonában vannak. Ahol a munkát nem büntetik adókkal, hanem megbecsülik és támogatják.
Sorolhatnám még, milyen Magyarországon szeretnék élni, de ez már olyan messze van az Ön elképzeléseitől, hogy félek, azt sem tudná, miről beszélek. Vagy ha tudja, akkor nem érdekli.
Tisztelt Honfitársam, tisztelt Miniszterelnök úr!
Köszönöm levelét, de kérem, címemet töröljék a címlistájukról – nem tudom, egyáltalán hogyan jutottak hozzá –, mert a jövőben nem kívánok Önöktől semmiféle reklámanyagot kapni. Ráadásul úgy tudom, a kéretlen reklámok kézbesítését a törvény is szankcionálja.
Szívesen fordulnék a fogyasztóvédelemhez, hiszen az Önök reklámja nem más, mint megtévesztés, de attól tartok, az ő hivatalukat is Önök irányítják, így nem lenne sok foganatja a dolognak.
Maradok tisztelettel: BG, magyar állampolgár
shareshareshareshare

Share and Enjoy


 7003share25share12 6 40 7338

8 Responses to "Válaszlevél Orbán Viktornak"

 1. Elég korrektül válaszoltál, Gábor, egy alakváltó hüllőnek.
  És az is mindenképpen dicséretes, hogy van valakinek még energiája tételesen helyretenni azokat a hazugságokat, amely napi politikai szinten megy – kevés az ilyen lekiismeretes ember.
  Ám a leveled vége felé megint belecsúsztál a 99 pontos verziódba, amely persze nagyszerű megállapításokat tartalmaz, csak az a baj velük, hogy a javasolt probléma-kezelés szintje ismét a nemzeti keretek közé csúszott le, mellyel viszont a Föld globális problémáit eleve nem lehet megoldani.
  Ezért volt jobb ebből a szempontból az egykori 19 pont, mivel több globális elemet tartalmazott.
  • Emberiség.hu véleménye: Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
   Igen, lehetett volna bővíteni a dolgokat, de Magyarország és a világ két külön lépték. Először itt kell rendet csinálni, itt kell meggyőzni az embereket, aztán lehet globálisan.
   • Természetesen, nincs is itt semmi probléma, Gábor, mivel 25-26 éve erre az ungarische gyarmatra ejtőernyősként ledobott maffia-vezérnek nyilván csak helyi szintű probléma-megoldó javaslatokat lehet tenni.
    Ám ha tudnák az emberek, hogy a "választott vezetőik" ( pontosabban: az 1990 óta a választási szoftvereket kezelő személyzet által megválasztott hős demokratáik ) minden aljasságra kapható primitivség, sötétség és butaság megtestesítői, úgyhogy még a hozzájuk intézett kérdéseket sem értik igazán, nemhogy megoldásokat keressenek rá, akkor nyilván az emberek hamar elfordulának a politikától és az ideális 0% választási részvételi arány hamar kialakulna!
    De ez az öntudatra ébredés még miért nem történt meg? – mint pl. a teljes választási bojkott?
    Azért, mert ezeket a maffia-bárókat nem csak a mi országunkra dobták le, hanem az egész Földön még kulcs-pozícióban vannak – ezért kell várni az USA összeomlására és szétesésére ( mely már nagyon közel van ), ami beindítja azt a láncreakciót globális szinten is, hogy végre elkezdődhessenek a Vízöntő korszak szellemiségének megfelelő társadalom-átalakító munkálatok, mind globálisan, mind helyi szinten.
 2. Gratulálok a levél írójának!
  Megfogalmazta véleményemet,gondolataimat úgy,ahogy én nem tudtam volna!
 3. szaboneagi véleménye: Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
  Sziasztok! Ha minden vélemény számít, miért nem látom az én véleményemet?????

M