Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. november 2., hétfő

20.624 - ​HA CSALÁDI HÁZA, LAKÁSA VAN ENNEK A HÍRNEK NAGYON FOG ÖRÜLNI - MÉGIS LESZ UNIOS PÉNZ FELÚJÍTÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKNEK!

Feladó: Heti pályázat értesítő
Dátum: 2015. november 2. 12:06
Tárgy: 31 db friss pályázat jelent meg
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Fantasztikus hír családi házak és lakás tulajdonosoknak. Lesz felújítás pályázat magánszemélyeknek!
​​
HA CSALÁDI HÁZA, LAKÁSA VAN ENNEK A HÍRNEK NAGYON FOG ÖRÜLNI - MÉGIS LESZ UNIOS PÉNZ FELÚJÍTÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKNEK! Nincs olyan európai uniós jogszabály, amely tiltaná a magyar otthonok rezsicsökkentő felújításának vissza nem térítendő forrásokból való támogatását, vagyis van uniós pénz a lakossági energetikai pályázatokra!! TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/ha-csaladi-haza-vagy-lakasa-van-ennek-a-hirnek-nagyon-fog-orulni-megis-lesz-unios-penz-felujitasra-maganszemelyeknek.php

KÖZALKALMAZOTTAK BÉREMELÉSE 2016 JANUÁRTÓL! - PEDAGÓGUS, ORVOS, RENDŐR, NŐVÉR - 2016-ban folytatódnak a közszféra béremelési programjai és sok új szakmára terjednek majd ki a béremelések! ITT VANNAK A RÉSZLETEK
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/pedagogus-rendor-orvos-nover-fizetesek-kozalkalmazottak-beremelese-2016-januartol.php

5 ÜRESEN ÁLLÓ LAKÁSRA ÍRTAK KI PÁLYÁZATOT - TELJESEN INGYEN PÁLYÁZHATSZ NOVEMBER 15-IG! 5 darab üresen álló társasház lakásra lehet pályázni a Nemzeti eszközkezelőnél. Ha nehéz helyzetben vagy és szeretnél társasházi lakásban lakni, akkor most itt a lehetőség. TELJESEN INGYEN PÁLYÁZHATSZ!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/uresen-allo-lakasokra-irtak-ki-palyazatot-5-db-lakas-palyazhato.php

SZEREZZ D JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL BUSZSOFŐR GYŐRBEN az ENYKK ZRT-nél! Országosan keresünk jelentkezőket!
MOST a D JOGOSÍTVÁNYT ÉS GKI-T MEGFINANSZÍROZZUK és hosszútávú biztos munkahelyet nyújtunk Győrben, helyi autóbusz járatokon.
http://soforallas.net/szerezz-d-jogositvanyt-es-legyel-buszsofor-gyorben

400 EZER FORINT HAVI NETTÓ BÉRREL, PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK!
Kiemelkedő, multinacionális környezetbe, modern gépjárművekre keresünk nemzetközi kamionsofőröket! MOST A GKI MEGSZERZÉSÉT, MEGÚJÍTÁSÁT IS MEGFINANSZÍROZZUK!
Tapasztalt sofőrök is jelentkezhetnek!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe


DOLGOZÓK FIGYELEM - ÍGY VÁGJÁK MEG JANUÁRTÓL A PIHENŐIDŐNKET! Új törvények vonatkoznak 2016. január 1-től a pihenőidőre!A munkáltatóknak nem kötelező a naptári napot munkanapnak tekinteni, s ez számtalan félreértésre adhat okot! Pótlékokról és tilalmakról csúszhatunk le! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/dolgozok-figyelem-megkurtitjak-a-pihenoidot.php

1 DÖNTÉS MELLYEL A GYERMEKTELENEK, AZ 1 GYERMEKESEK ÉS AZ ALACSONY KERESETŰEK IS NYERNEK! Érdemes beleolvasni, nagyon érdekes és MOST IS AKTUÁLIS!EGYRE AKTUÁLISABB!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/egy-dontes-mellyel-a-gyermektelenek-az-egy-gyermekesek-is-nyernenek-es-az-alacsony-keresetuek.php

ÓRIÁSI BEJELENTÉS A SZOCPOLRÓL - TOVÁBB BŐVÍTIK A SZOCPOLT! Hamarosan sokkal többen és talán magasabb összegű állami támogatással, jobb feltételekkel vehetik igénybe az ÚJ SZOCPOLT! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/28/tovabb-bovitik-a-szocpolt.php

HIHETETLEN - ÖNNEK IS VAN ÁLLAMI NYUGDÍJSZÁMLÁJA - ITT NÉZHETI MEG A SAJÁTJÁT- ELLENŐRIZZE MIELŐBB, MERT A NYUGDÍJA MÚLIK RAJTA! Akármilyen furcsa is és valószínűleg az emberek 99%-a nem is tud róla, de mindenkinek van saját, állami nyugdíjszámlája, melyet bármikor meg is nézhet! NAGYON FONTOS, HOGY ELLENŐRIZZE MIELŐBB!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/egyeni-nyugdijszamla-mindenkinek-van-itt-talalja-meg-az-onet.php


EGYEDÜLÁLLÓKNAK 1,2 MILLIÓ FORINT, CSALÁDOSOKNAK AKÁR 2,1 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁS ALBÉRLETRE, REZSIRE! 12 hónapig havi 100 ezer forint ütheti a markodat ha egyedülálló vagy, ha családos akkor ennél is több! ITT VANNAK A PONTOS RÉSZLETEK és az IGÉNYLÉS HELYE!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/tobb-millio-forint-tamogatast-kaphatsz-alberletre-rezsire.php

ÍGY VÁLTOZIK A GYED 2016. JANUÁR 1-TŐL!
FONTOS, hogy csak a 2015. december 31.-ét követően igényelt ellátásokra vonatkozik! ITT VANNAK A RÉSZLETEK
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/igy-valtozik-2016-januar-1-tol-a-gyed.php

HAVI 37 EZER FORINTOS TÁMOGATÁS IDŐSEKNEK, NYUGDÍJASOKNAK! Akár jövedelem mellett is igényelhető támogatás! Egyedülállók és családban élők is igényelhetik! ITT VANNAK A TOVÁBBI RÉSZLETEK:
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/havi-37-ezer-forintos-tamogatas-idoseknek.php

OKJ TANFOLYAMOK INGYEN!
Akár diplomával is jelentkezhetsz ingyenes okj tanfolyamra! Hogyan járhatsz ingyenes OKJ tanfolyamra? Itt vannak a tudnivalók! OLVASS BELE:
http://palyazatok.co/2015/10/29/okj-tanfolyamok-ingyen.php

2016. JANUÁR 1-JÉN ÉLETBE LÉP AZ ÚJ EGÉSZSÉGÜGYI TÖRVÉNY! Az új törvény kimondja, hogy ha részt veszel nem kötelező szűrővizsgálatokon, akkor előrébb jutsz a várólistán, elsőbbséget élvezel a várólistához, előjegyzési listához kötött szolgáltatásoknál! ITT VANNAK A TOVÁBBI RÉSZLETEK
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/2016-januar-1-jen-eletbe-lep-az-uj-egeszsegugyi-torveny.php


12 EZER FORINTOS FŰTÉSTÁMOGATÁS JÁR MINDEN NYUGDÍJASNAK? - UTÁNAJÁRTUNK AZ IGAZSÁGNAK ÉS A LEHETŐSÉGEKNEK! Sok embernek jelentene segítséget ez a pár ezer forintos támogatás a téli tüzelő beszerzéséhez, ezért nagyon fontos volt az igazság a támogatásról, hogy senki nem maradjon le róla! ITT VANNAK A RÉSZLETEK !
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/27/12-ezer-forintos-futestamogatas-jar-minden-nyugdijasnak-utanajartunk.php

FÉRFIAK 40+ NYUGDÍJ - DÖNTÖTTEK!
Férfiak 40 év utáni nyugdíjazása 2016 – A Kúria kedden helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) határozatát! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://erdekes.org/2015/10/29/ferfiak-40-nyugdijprogram/

VALÓSZÍNŰLEG NEM TUDTAD, DE A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE VÉDI A FIZETÉSEDET - ÍGY VÉD TÉGED A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE! Tudtad, hogy a Munka Törvénykönyve védi a fizetésedet? Nem engedi, hogy a bankok megkárosítsanak! EZT NEKED SEM ÁRT TUDNI:
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/igy-ved-teged-a-munka-torvenykonyve.php

BETEG GYERMEK UTÁN JÁRÓ TÁMOGATÁSOK! Tartósan beteg – fogyatékos gyermek utáni támogatások: családi pótlék, gyes, gyed, családi adókedvezmény 2015-ben.SOKAKNAK FONTOS LEHET! - ITT VANNAK A RÉSZLETES INFÓK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/29/tartosan-beteg-fogyatekos-gyermek-utani-tamogatasok-csaladi-potlek-gyes-gyed-csaladi-adokedvezmeny.php

TÖBB, NŐKET ÉRINTŐ VÁLTOZÁSI ÉLETBE LÉP JANUÁRTÓL - EZEKET TUDNOTOK KELL, MERT SENKI NEM FOG FIGYELMEZTETNI! Több, nőket érintő változás is életbe lép januártól! A FŐNÖKÖD NEM FOG FIGYELMEZTETNI!Emellett több fontos szabály is módosul, amelyek minden munkavállalót érintenek! FONTOS INFORMÁCIÓK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/28/figyelem-igy-valtozott-a-munka-torvenykonyve-a-legtobb-no-ismeri-ezt-a-fontos-szabalyt.php

VÉGKIELÉGÍTÉS - VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK!
MIKOR, MENNYI ÉS KINEK JÁRHAT? Itt vannak a főszabályok és a konkrét számok, hogy ki, mikor és mekkora végkielégítésre számíthat! AZONNALI HATÁLYÚ FELMONDÁS ESETÉN IS JÁR!
TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/vegkielegites-2015-mikor-mennyi-jarhat.php

SZABADSÁG KIADÁSA, SZABADSÁG SZABÁLYAI 2015-BEN!
Tudd meg mekkora részével rendelkezhetsz szabadon! Szabadnapok, munkanapok, alapszabadság, pótszabadság! ITT VANNAK A FŐSZABÁLYOK ÉS AZ IDEI VÁLTOZÁSOK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/szabadsag-szabalyai-szabadsag-kiadasa.php

ELKÉPESZTŐ! - INGYEN SEGÍTENEK, HOGY AZ IDŐSEKNEK LEGYEN MIVEL FŰTENI! Ingyen segítenek, a költségeiket saját maguk állják! >>> Szeretnénk meleg otthont biztosítani a rászorulóknak, első körben az időseknek, akik kézzel vágják a tüzelőiket. Ha neked is tetszik a felajánlás OSZD MEG!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/ingyen-segitenek-az-idoseknek-hogy-legyen-mivel-futeniuk.php

EZT MOST AZONNAL ELLENŐRIZD A FACEBOOK FIÓKODBAN HA JÓT AKARSZ MAGADNAK! Hamarosan új funkcióval bővül a Facebook, mellyel pórul járhatsz ha nem állítod át a fiókodat! ITT VAN MIT KELL TENNED!
http://erdekes.org/2015/10/29/ezt-most-azonnal-erdemes-ellenorizned-a-facebook-fiokodban-ha-jot-akarsz-magadnak/

FANTASZTIKUS HÍR - SOKAKNAK MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA KÖTELEZETTSÉG JANUÁRTÓL - TÖBBÉ NEM LEHET MINDENKIT KÖZMUNKÁRA KÉNYSZERÍTENI! Nagyon kedvező változás jön január 1-től sok munkanélküli számára! Sokaknak megszűnik a közmunka kötelezettség az új törvényjavaslat szerint! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/fantasztikus-hir-tobbe-nem-lehet-mindenkit-kozmunkara-kenyszeriteni.php

ÍGY RIASZT A FACEBOOK HA AZ ÁLLAM FELTÖRI AZ OLDALADAT! - ÚJ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉST VEZETETT BE A FACEBOOK! A közösségi portál hivatalos oldalán tette közzé, hogy értesíti a felhasználóját, ha az állam vagy annak valamelyik szervezete turkál a magánoldalán.ITT VAN, AMIT ÉRDEMES TUDNOD!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/20/figyelem-igy-riaszt-a-facebook-ha-az-allam-feltori-az-oldaladat.php


HA VAN KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓ ISMERŐSÖD, ROKONOD, BARÁTOD EZT FELTÉTLENÜL OSZD MEG VELE! A külföldön munkát vállalóknak bejelentési kötelezettségük van! Sajnos kevesen tudnak róla, pedig fontos! Ki és hol köteles a külföldön létrejött/megszűnt biztosítását bejelenteni?Minden fontos információt megtudhatsz a cikkből! HIVATALOS ÉS RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ :
http://palyazatfigyelo.info/2015/08/11/itt-okvetlenul-jelentsd-be-ha-kulfoldon-dolgozol.php

REHABILITÁCIÓS ELLÁTÁS 2016! - ITT VAN, AMIT TUDNI ÉRDEMES! A nyugdíjszerű ellátások körében bemutatott rehabilitációs ellátás és rokkantsági ellátás, mint a megváltozott munkaképességű személyek részére nyújtott pénzbeli ellátás valójában táppénzszerű ellátásnak minősül 2016-ban. RÉSZLETEK ITT
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/19/rehabilitacios-ellatas-2016.php

FIGYELEM - JÓ HÍR - SOKAN KERÜLTEK LE A BAR LISTÁRÓL! Könnyen lehet, hogy már Te sem vagy rajta! Lehet, hogy rajta vagy és nem is tudsz róla.Rengetegen kerültek le a tartozók feketelistájáról! Te is lekérdezheted az adataidat INGYENESEN! ÍGY KÉRHETED LE AZ ADATAIDAT TELJESEN INGYENESEN!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/19/figyelem-rengetegen-kerultek-le-a-bar-listarol-lehet-hogy-te-is.php

FIGYELEM- AKÁR EGY ELMARADT TELEFONSZÁMLA MIATT IS RÁD KÜLDIK A KÖVETELÉSKEZELŐT! Nem viccelnek - Egy telefonszámla miatt is elárverezhetik a lakásodat Nemcsak a bedőlt lakáshitel, de a közüzemi tartozás is veszélyes lehet.FONTOS, HOGY TISZTÁBAN LEGYÉL A JOGAIDDAL ÉS HOGY MILYEN MEGOLDÁS LEHET A PROBLÉMÁDRA!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/mit-kell-tenni-ha-kopogtat-a-koveteleskezelo.php