Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. november 24., kedd

20.703 - Petíció vezetőkhez: Klíma változás felgyorsulhat, veszélyezteti túlélésünket


Feladó: Daniel Kutasi
Dátum: 2015. november 23. 23:21
Tárgy: Petíció vezetőkhez: Klíma változás felgyorsulhat, veszélyezteti túlélésünket
Címzett: 


https://secure.avaaz.org/en/100_clean_yt/
(Fordította a Google Fordító segítségével: Kutasi Daniel)
(Translated by the help of Google Translate: Daniel Kutasi)

​​
A Mega Klíma Petíció egy 100% tiszta világért

Nemzeti, helyi és nemzetközi vezetőkhez:

Tudósok figyelmeztetnek minket arra, hogy a klíma változás felgyorsulhat irányításunkon túl, ami veszélyezteti túlélésünket és mindent, amit szeretünk. Felszólítjuk Önöket, hogy a globális hőmérséklet emelkedést tartják az elfogadhatatlanul veszélyes 2° C szint alatt, a szén-szennyezés fokozatos megszüntetése nullára által. Ennek elérése érdekében sürgősen meg kell kovácsolni valószerű globális, nemzeti és helyi megállapodásokat, hogy társadalmainkat és gazdaságainkat 2050-ig gyorsan 100% tiszta energiára váltsuk. Tegyék ezt becsületesen, a közöttünk legsebezhetőket támogatva. Világunkat érdemes megmenteni, és most itt a mi pillanatunk cselekedni. De ahhoz, hogy mindent megváltoztassunk, mindenkire szükségünk van. Csatlakozzon hozzánk.


Őszíntén mondhatom, ez a legfontosabb kampány, amit valaha megtettünk.

Egy felső tudós nemrég arra figyelmeztetett, hogy mi mind végeztünk, ha a globális felmelegedés gigantikus mennyiségű metángázt szabadít ki a sarkvidéki tundrából. Az ENSZ tudja, hogy ez egy a számos katasztrofális klíma fenyegetések közül, melyekkel szembenézünk, és csak néhány héten belül a világ vezetői Párizsba indulnak egy csúcstalálkozóhoz, ami e globális vészhelyzetről szól.

Több százezer közülünk a Globális Klíma Menethez utcákra indulnak, épp a találkozó előtt. Győződjünk meg arról, hogy az nap a valaha legnagyobb Avaaz petíciót kézbesítjük, az egyetlen megoldásért: a világot mozgosítani, hogy 100% tiszta energiára váltjon.
Kattintson az alábbi linkre, mely a petícióhoz vezet. Ezután a petíció jobb oldalán adja hozzá nevét, melyet a világ vezetőihez kézbesítjük, majd mondja el mindenkinek.

Ricken Patel, Alapító -- Avaaz