Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. november 9., hétfő

20.679 - ​Heti pályázat értesítő > ​​MINIMÁLBÉR 2016 - ÍGY VÁLTOZNAK A NETTO FIZETÉSEK JÖVŐRE!


Feladó:
​​
Heti pályázat értesítő

Dátum: 2015. november 9. 0:58
Tárgy: 25 db friss pályázat
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Soha többet nem vehetik el a rokkant nyugdíjat ezektől az emberektől. Óriási hír érkezett!
SOHA TÖBBET NEM VEHETIK EL A ROKKANT NYUGDÍJAT EZEKTŐL AZ EMBEREKTŐL! - ÓRIÁSI HÍR - OSSZÁTOK! Nem vehetik el többet a rokkant nyugdíjat azoktól, akiknek az egészségromlása visszafordíthatatlan! Fantasztikus hír ez a rokkant nyugdíjasoknak és most már HIVATALOS! ÍGY VÁLTOZIK A FELÜLVIZSGÁLAT RENDSZERE :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/nem-vehetik-el-a-rokkant-nyugdijat-ha-megalapitottak-hogy-az-egeszsegromlasa-visszafordithatatlan-oszd-meg-te-is.php


SZIGORÚ SZABÁLYOK LÉPNEK ÉLETBE 2015. DECEMBER 31-ÉN! Aki nem teszi le a vizsgát újra, nem dolgozhat tovább. Januártól már csak vadiúj igazolvánnyal lehet majd dolgozni! Mindenkire vonatkozik az új szabályozás, aki az építőiparban dolgozik! NAGYON FONTOS INFÓK kemény fizikai munkából élőknek! RÉSZLETEK ITT :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/szigoru-szabalyok-lepnek-eletbe-2015-december-31-en.php


FIGYELEM - VÁLTOZIK A KÖZALKALMAZOTTI BÉRTÁBLA! A közalkalmazotti bértáblát hozzáigazítják a nyugdíjkorhatár-emelésekhez! JÓ hír a munkavállalóknak, hogy végre megváltozik egy olyan dolog, mely elsősorban a középfokú végzettségűeket sújtotta többszörösen is az évek óta befagyasztott illetményalap miatt.ITT VANNAK A RÉSZLETEK :

http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/valtozik-a-bertabla-a-kozszferaban.php


​​
​​
MINIMÁLBÉR 2016 - ÍGY VÁLTOZNAK A NETTO FIZETÉSEK JÖVŐRE! Jövőre több változás is életbe lép, melyet már megszavazott az Országgyűlés! Sokaknak változik a netto fizetése az törvények miatt! Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön fizetése, hogyan változik az új szabályok értelmében!
ITT VAN, AMIT MINDENKINEK ÉRDEMES TUDNIA!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/minimalber-igy-valtoznak-a-netto-fizetesek-2016-ban.php


SZEREZZ D JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL BUSZSOFŐR GYŐRBEN az ENYKK ZRT-nél! Országosan keresünk jelentkezőket!
MOST a D JOGOSÍTVÁNYT ÉS GKI-T MEGFINANSZÍROZZUK és hosszútávú biztos munkahelyet nyújtunk Győrben, helyi autóbusz járatokon.
http://soforallas.net/szerezz-d-jogositvanyt-es-legyel-buszsofor-gyorben


400 EZER FORINT HAVI NETTÓ BÉRREL, PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK!
Kiemelkedő, multinacionális környezetbe, modern gépjárművekre keresünk nemzetközi kamionsofőröket! MOST A GKI MEGSZERZÉSÉT, MEGÚJÍTÁSÁT IS MEGFINANSZÍROZZUK!
Tapasztalt sofőrök is jelentkezhetnek!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe


HIVATALOS - CSECSEMŐNEK ÉS KISGYEREKNEK IS KÖTELEZŐ A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY! A következő tényeket minden szülőnek tudnia kell! – 100%-ban hivatalos információk! Jogszabály rögzíti, hogy életkortól függetlenül minden magyar állampolgár rendelkezzen személyazonosításra okmánnyal! CSECSEMŐKNEK, KISGYERMEKEKNEK IS KÖTELEZŐ A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY!

http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/hivatalos-ebben-az-esetben-kotelezo-a-szemelyi-igazolvany-a-te-gyermekednek-is-kortol-fuggetlenul.php


ÉVI 63 EZER FORINTOS JUTTATÁS JÁR A CUKORBETEGEKNEK! Kétféle juttatási mód illeti meg a cukorbeteg embereket, legyenek akármilyen mértékű és besorolású is a betegség! Megmutatom, hogyan juthatsz a pénzedhez!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/evi-63-ezer-forintos-juttatas-visszajar-a-cukorbetegeknek.php


FIGYELEM - ÍGY VÁLTOZIK AZ ÉLETTÁRSAK TÁMOGATÁSA 2016. JANUÁR 1-TŐL! 2016. január 1-jei hatállyal módosították a családtámogatási törvényt! SOK ÉRDEKESSÉG JÖN! Jól járnak az élettársak a módosítással! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/2016-januar-1-tol-igy-valtozik-az-elettarsak-tamogatasa.php


KISNYUGDÍJASOK FIGYELEM - KIVÉTELES NYUGDÍJEMELÉS KÉRELEM - ÍGY EMELTETHETI MEG A NYUGDÍJÁT TÖBB EZER FORINTTAL! Sokan nem tudnak a lehetőségről, pedig csak igényelni kell! Kisnyugdíjasoknak jó lehetőség! NEM jár automatikusan, mindenképpen igényelni kell! HIVATALOS INFORMÁCIÓK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/ha-kisnyugdijas-igy-igenyelhet-kiveteles-nyugdijemelest.php


ISMÉT JÓL JÁRHATNAK A KÖZALKALMAZOTTAK! - 17 ÉVRE VISSZAMENŐLEG KAPHATNAK PÉNZT!NAGY PÉNZT KAPHATNAK HA EZ BEJÖN! Visszafizettetnék a közalkalmazottak banki költségeit, bankkártya díjukat, számlavezetési díjukat 17 évre visszamenőleg!
Nagy pénzt kaphatnak kézhez ha ez működni fog!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/ismet-jol-jarhatnak-a-kozalkalmazottak-nagy-penzt-kaphatnak-ha-ez-bejon.php


ÍGY IGÉNYELHETSZ LAKÁSFENNTARTÁSI TÁMOGATÁST AZ ÚJ RENDSZERBEN! Bármikor igényelhetsz támogatást ha nem tudod fizetni a rezsidet, létfenntartási gondjaid akadtak! Rendszeres támogatást kaphatsz vízdíjra, áramszámlára, gázszámlára, egyéb rezsire!
ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/igy-kerhetsz-lakasfenntartasi-tamogatast-az-uj-rendszerben.php


FONTOS VÁLTOZÁS JÖN A CAFETERIÁNÁL - SOKAN FOGNAK ÖRÜLNI! - SZINTE MINDEN MUNKAVÁLLALÓ BÉRE NŐNI FOG JÖVŐRE! Ennyivel maradhat több a munkavállalók zsebében jövőre.Érdemes beleolvasni, mert minden munkavállalót érint! ITT VANNAK A RÉSZLETEK http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/valtozas-jon-a-cafeteriaknal-sok-munkavallalo-orulhet-neki-tobb-marad-a-zsebeben.php



TÖBB MILLIÓT KAPHATSZ AZ ÁLLAMTÓL ÉS TÖBB SZÁZEZRET AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL HA NINCS MÉG LAKÁSOD! Vissza nem térítendő támogatások, ha még nincs lakásod! Íme, néhány lakástámogatási lehetőség - nem kell visszafizetned. ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/igy-kaphatsz-milliokat-az-allamtol-es-szazezreket-helyi-szinten-ha-nincs-sajat-lakasod.php

OEP TÁMOGATÁS SZEMÜVEGEKRE, SZEMÜVEGKERETEKRE, SZEMÜVEGLENCSÉKRE! - JAVÍTOTT INFORMÁCIÓKKAL! Néhány szemüvegkeretet és lencsefajtát a társadalombiztosítás is támogat, persze nem a legdivatosabb modelleket. 18 éven aluliak, akár 100%-os támogatást is kaphatnak, ha erős szemüvegre van szükségük! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/oep-tamogatas-szemuvegre-szemuvegkeretre.php

DUPLÁJÁRA EMELIK A KÉTGYERMEKES CSALÁDOK ADÓKEDVEZMÉNYÉT! Ennyivel emelkedik jövőre a kétgyermekes családok adókedvezménye! Már az egy gyermeket nevelő családok is igénybe vehetik a kedvezményt. 2016-tól a kétgyermekes családok adókedvezményének mértéke emelkedik! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/ennyivel-emelkedik-jovore-a-ketgyermekesek-csaladi-adokedvezmenye.php

ÓRIÁSI SEGÍTSÉG JÖN ROKKANTAKNAK, MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKNAK! Ezentúl könnyebb lesz a közlekedésükhöz szükséges segédeszközökhöz jutnia a mozgáskorlátozott embereknek! NEM KELL TÖBBÉ MEGVENNI a méregdrága gyógyászati segédeszközöket! Bármilyen szükséges segédeszközhöz hozzájuthat a rossz anyagi helyzetben lévő beteg is! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/nagy-segitseg-rossz-anyagi-helyzetben-levo-mozgasserulteknek-rokkantaknak.php

50 %-OS ADÓSSÁGELENGEDÉS MAGYARORSZÁGON - VALÓS, HIVATALOS LEHETŐSÉG! - AKÁR BAR LISTÁSKÉNT IS JELENTKEZHETSZ! BAR listás ügyfelek is megszabadulhatnak adósságaiktól, tartozásaiktól az új lehetőséggel! ADÓSSÁGOD, TARTOZÁSOD AKÁR 55%-ÁT ELENGEDHETIK, új életet kezdhetsz! EZEK AZ AKTÍV BAR LISTÁSOK KAPNAK NAGY ESÉLYT :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/bar-listasok-is-megszabadulhatnak-adossaguktol-tartozasuktol.php

ROKKANTAK KOMPLEX MINŐSÍTÉSE - JÓ TANÁCSOK ÉS HASZNOS INFORMÁCIÓ! Amennyiben az ügyfél megmaradt egészségi állapota meghaladja a 60 százalékot, nem lesz jogosult a megváltozott munkaképességűek ellátásaira.FONTOS INFORMÁCIÓK ITT!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/komplex-minosites-rokkantaknak-jo-tanacsok-es-hasznos-informaciok.php

BEMÉRI A MOBILUNKAT A NAV? - MEGDÖBBENTŐ!
Olyan berendezést vásárolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, amellyel bemérhetik és blokkolhatják a magánszemélyek telefonjait! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/a-nav-bemerheti-es-blokkolhatja-barki-telefonjat.php

KIKNEK KELL MINDEN HÓNAPBAN FIZETNI AZ EGÉSZSÉGÜGYI JÁRULÉKOT ÉS KIKNEK NEM?- FONTOS VÁLASZOK MINDENKINEK! Mi a helyzet, ha svindlizik a munkáltató? Mikor kell fizetni és mikor nem?Az összeg 6930 forint. De vajon kiknek kell ezt fizetniük, és mi a helyzet, ha valaki nem tudta, hogy fizetnie kell? ÉRDEMES BELEOLVASNI!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/kiknek-kell-az-egeszsegugyi-szolgaltatasi-jarulekot-fizetniuk.php

NYUGDÍJ HOZZÁTARTOZÓKNAK - NEM JÁR AUTOMATIKUSAN IGÉNYELNI KELL! Hozzátartozónak is járhat nyugdíj mégis sokan lecsúsznak róla, rengeteg pénzt hagynak az állam zsebében! Teljesen INGYEN , illeték -és költségmentesen igényelhető! Több nyugdíj is létezik, amit a hozzátartozók megkaphatnak! Összegyűjtöttük a HIVATALOS információkat az Országos Nyugdíjfolyósító Főigazgatóságtól! FONTOS RÉSZLETEK ITT:
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/nyugdij-hozzatartozoknak-ki-csuszhat-le-rola.php

ÍGY KAPHATSZ TÖBB, MINT 700 EZER FORINTOT LAKÁSFELÚJÍTÁSRA! TÁMOGATÁSNAK FELTÉTELE VAN, HA BELETESZED A MAGAD RÉSZÉT TIÉD A TÁMOGATÁS! 720 ezer forinttal járulhat hozzá az állam új otthonod megvásárlásához, felújításához, kifestéséhez, új bútorok vásárlásához! Vásárolj lakást, házat vagy vegyél új bútorokat, fess ki és használd ki a támogatást!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/allami-tamogatas-lakasfelujitasra-lakasvasarlasra.php

INGYENES VONATJEGY!
Ingyenes vonatjegy nem csupán a nyugdíjasoknak jár Magyarországon!Tudd meg kik vehetik igénybe az ingyenes utazás lehetőségét!Többen vannak, mint gondolnád!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/29/ingyenes-vonatjegy-nem-csak-nyugdijasoknak.php

EZ LESZ 2016 CAFETERIA SLÁGERE! NAGYON NAGY DURRANÁS!Gyermekruházat, Idősotthon, szülés, egyetemi kiadások, devizahitel törlesztés, közüzemi díjak kiadások cafeteriából! FELTÉTLENÜL OLVASS BELE!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/31/ez-lesz-2016-cafeteria-slagere.php

LAKÁS KARBANTARTÁSI TÁMOGATÁS! - AKÁR 80 EZER
FORINTOT IS KAPHATSZ! Függetlenül a lakás nagyságától és minőségétől igényelhető! Nincs minden önkormányzatnál, de ahol van óriási segítség lehet! Rengeteg dologra igényelhető, csőtörés, leázás, elektromos hálózat javítása, cseréje, kád, mosdó, falikút, mosogató, wc, csaptelep javítása, felújítása stb!
ITT VANNAK A FONTOS TUDNIVALÓK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/30/lakas-karbantartasi-tamogatas-akar-80-ezer-forint-is-lehet.php

ALSÓNÉMEDIBE BELFÖLDI KAMIONSOFŐRT KERESÜNK HAVI NETTÓ 250 EZER KERESETI LEHETŐSÉGGEL! SZÁLLÁST ADUNK!
Kereseti lehetőség nettó 250 ezer forint, ami elérheti akár a nettó 300 ezer forintot is. Flottabővítés miatt keresünk belföldi gyakorlott kamionsofőröket!