Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. november 5., csütörtök

20.650 - ​Dr.Nagy László sk. Rendi kormányzó: > Interjú Rácz Szabó László délvidéki magyar küzdőtársunkkal.


Feladó:
​​
Dr. Nagy László
 
Dátum: 2015. november 4. 16:24
Tárgy: Interjú Rácz Szabó László délvidéki magyar küzdőtársunkkal.


 

2015.11.04.

​ ​
RENDI TÁJÉKOZTATÓ

a  délvidéki magyarság  testközeli helyzetéről.

 

E Tájékoztatónk mellékletében tesszük közzé a délvidéki magyarság egyik gerinces és szókimondó jogvédő harcosával Rácz Szabó László honfitársunkkal készült interjút,amelyről a hivatalos Magyarország igyekszik megfeledkezni,mint ahogy rólunk, a

​ ​
hazai ,markáns nemzetszolgálati tetteinkről  elhíresült magyarokról is. A mi „ bűnünk"  is ugyanaz, mint a szegény agyonhallgatott délvidékieké , a nemzetet szolgáltuk és szolgáljuk és nem  pedig a kacskaringós , belpolitikai gyökerű  pártpreferenciákat.  Ez az általunk is képviselt önzetlen tradicionális magyar nemzeti  karakter nem illik bele  sem a hazai, sem pedig a délvidéki mutyikba, elvtelen alkukba  , vagyis nem szolgálja az éppen regnáló honi és külhoni  politikai csoportok PR igényeit sem!  A valóság ezért elhallgatandó és ha kell  üldözendő is! Elég csak ránézni az állami kitüntetettek évtizedes listájára és máris képben vagyunk. A képlet világos: Össztűz az érdemi nemzetszolgálati munkát végzőkre és kiváltképpen a szókimondókra  és pártos dicsfény a sikereket  hirdető nagy senkikre és semmire. Ezért teljesen megértjük Rácz Szabó László délvidéki barátunk elkeseredettséget sem nélkülöző szemrehányásait.

 

Ennek  ismeretében a nagy kérdés az, hogy miképpen lehetne ezen  a nemtelen helyzeten változtatni. Az építő jellegű érdemi  választ már régen kitermelte a honi és külhoni magyar elitből  a szükséglet. Aki lát és nemcsak néz, az tudja, hogy  magyar  nemzetpolitikát  a múltbéli és a jelenlegi kurzusban is a belpolitikai  pártérdekek irányítják és nem pedig a  magyarság kollektív érdekei . Az érdemi magyarságvédelem hatékony eszközeit  ezért egy  „ Civil Parlament „ létrehozásával lehetne csak tartalmas alapokra állítani, amely nem engedné meg az aktuális hatalomnak, hogy kénye- kedve szerint „játszogasson „ belpolitikai  és pártérdekei  szerint a határainkon kívül rekedt magyarsággal. A jelenlegi, személyekre szabott pénzügyi támogatással csak hamis „egységet „ lehet ideig-óráig  létrehozni és idehaza felmutatni  sikerként, mert a valóság illegalitásba kényszerülve  is  felszínre tör és tovább él . A Rácz interjú jól mutatja mindezt.

 

Mi , a határainkon kívül rekedt magyarok istápolásában és védelmezésében évtizedeken keresztül  kemény munkát végző  magyar értelmiségiek, a biológia szabályai szerint  immár az életünk utolsó stádiumába léptünk. A követő nemzedékeknek lesz a feladata a valódi magyarságvédelem eszközeinek a birtokbavétele bármi áron! Az éppen regnáló  politikai hatalom  az érdemi  és koncepcionális magyarságvédelemre mindmáig  képtelen volt és az is marad a jövőben is. Ezért aztán hajrá új nemzedék. Előre ! Egy a nemzet !

*

Végső intelem:

Megtapasztaltuk, hogy   évtizedekkel a rendszerváltás után  még mindig a vörösök és azok leszármazottai vannak ma is hatalmon szerte Európában is . Az NDK-s kommunista „ Nagy Ifjúsági Vezető „ Angéla Merkel  ( Kasner Dorottya Angéla ) a szabadkőműves lengyel zsidó utódjából  lett német „ kereszténydemokrata „ kancellár éppen most dönti romokba az egész Németországot, ahol mára már polgárháborús helyzet alakult ki. A „ Nagy Ifjúsági Vezető „ méltóvá vált ma már  a Stázi elismerésére is! Hogy hány vörös utód vált az elmúlt évtizedekben hírtelen egy központi parancsra  formailag  „ kereszténnyé „ Európa ezen a részén is ,  azt mi is megtapasztalhattuk. Ezért ma is aktuális az a magyar ifjúsághoz intézett Felhívásunk , amelyet néhány évvel ezelőtt november 4.  hajnalán  küldtünk szét az országba és a nagyvilágba, hogy ezzel is védjük azt a keveset , ami még védhető.


Katt ide:

http://www.youtube.com/watch?v=Tyu-Pz6az4k


Kelt Budapesten 2015.

november hó 4. napján

​ ​
Magyarország szovjet lerohanásának a

​5​9
. évfordulóján.

A fentiek hiteléül jegyzi:

​​
Dr.Nagy László sk.

Rendi kormányzó

Email:

dr.nagy@t-online.hu