Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 6., csütörtök

21.439 - Magyar Szocialista Párt: Hatalmas bajba került az ország Orbán Viktor és a Fidesz lopásai miatt! > 2016. 10. 05.


Feladó: <noreply@mszp.hu>
Dátum: 2016. október 6. 8:03
Tárgy: 2016. 10. 05. - MSZP hírlevél
Címzett: jozsef@kutasi.eu

MSZP.HU Hírlevél - 2016. október 05.

 • Szanyi Tibor a versenypolitikai jelentésben is sürgeti az európai távközlési piac egységesítését

  Az Európai Parlament tegnapi, strasbourgi plenáris ülésén a távközlés jövőjéről, annak tisztességes használatáról és az EU-n belüli hívásokról vitázott.

 • Tarlós és a lázas semmittevés! Budapest sokkal többet érdemel

  6 éve választották először főpolgármesterré Tarlós Istvánt. Hat éve képtelen arra, hogy elindítsa a Római parti védmű építését. Az egyetlen olyan beruházást, amely évtizedek óta a saját ügye. Hat éve nem tesz mást, csak kenegeti a felelősséget a kormányra, az előző városvezetésre vagy a civilekre. Pocskondiázza mindazokat, akik kérdést vagy véleményt fogalmaznak meg.

 • A kormány átadta Magyarország szuverenitását a Fidesz-közeli off-shore cégeknek!

  A kormány – miközben Brüsszellel riogat – lemondott az ország szuverenitásáról a haveri off-shore cégek javára, mivel gyakorlatilag kontroll nélkül az off-shore cégek döntenek arról, hogy ki kaphat letelepedési engedélyt, útlevelet és a hozzá tartozó kedvezményeket. A magyar állami szervek ehhez csak asszisztálnak!

 • Elég a hazudozásból! Mennyit költött a kormány a gyűlöletkampányra?

  A népszavazási kampány hivatalosan augusztus 13. és október 2. között tartott. Szeptember 21-én Rogán Antal propagandaminisztériuma adatigénylésünkre azt válaszolta, hogy a kampány összköltsége mintegy 6,5 milliárd forint. Ehhez képest október 4-én a sajtót már úgy tájékoztatták, hogy a kampánykiadás több mint 8,6 milliárdra rúg.

 • Rogán repüljön!

  Orbán Viktor miniszterelnöknek nincs más választása, menesztenie kell Rogán Antal minisztert - közölte az MSZP elnökségi tagja szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

 • Hatalmas bajba került az ország Orbán Viktor és a Fidesz lopásai miatt!

  Óriási bajba került Magyarország Orbán Viktor és a Fidesz lopásai miatt, mivel az Európai Bizottság felfüggesztheti valamennyi uniós támogatás kifizetését. A testület szerint ugyanis a kormány jogszabályokban előre eldönti, hogy az egyes fejlesztési területeken ki indulhat egy-egy uniós pályázaton.

 • Az Orbán-Vona találkozóról

  Orbán Viktor az érvénytelen népszavazás után a többség felhatalmazása nélkül akar alaptörvényt módosítani, a Jobbik elnöke pedig máris asszisztál ehhez, és miniszterelnöki találkozót kér. Emlékeztetőül: Vona Gábor azzal az Orbán Viktorral készül tárgyalóasztalhoz ülni, akit két napja még lemondásra szólított fel.

 • © 2016 - Magyar Szocialista Párt