Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. május 23., kedd

22.208 - AZ ÚJ FRANCIA FIRST LADY ​érinthetetlen, mert baloldali és globalista…


Feladó: Rózsa Szigeti
Dátum: 2017. május 22. 22:53
Tárgy: AZ ÚJ FRANCIA FIRST LADY....
Címzett:


Feleségek....

                                   az új francia First Lady

                                      

​​
érinthetetlen, mert baloldali és globalista…

2017.05.11.

Macron 15 éves volt, amikor elcsábította őt a 39 éves tanárnője.

          Ez a világ minden demokráciájában bűncselekmény.


Amerikában például legalább 10 évre sittre vágnák érte… Párizsban azonban a börtön helyett az elnöki palotába költözhet be. A befolyásos First Lady több elemző szerint dróton rángatja a férjét, az új elnököt.

Macronról egyébként időről időre elterjed, hogy tulajdonképpen homoszexuális, és a jóval idősebb feleség csak álca...

Nem ígér túl jót Franciaország számára a kétharmados többséggel megválasztott új globalista, migránspátyolgató elnök személye és családja.

Bár a galloknál erős hagyománya van, az elnökök nőügyeinek, a korábbiakhoz képest mindenen jóval túltesz az új államfő, Macron.

A franciák elnézték a szocialista Mitterandnak, hogy gyakorlatilag két családja volt.

A feleségétől és a szeretőjétől is született gyermeke. A karácsonyt például mindig a hivatalos feleségével töltötte, míg a szilvesztert a szeretőjével. Államfőként is. A két nő tudott egymásról és elviselték a helyzetet botrány nélkül.

Azon sem nagyon akadtak ki a derék franciák, hogy Sarkozy elnök feleségének,

Carla Bruninak meztelen playboy fotói ott virítanak minden falusi autószerelő műhely falán.

Azt már viszont nehezebben nyelték le a Szajna partján, hogy minden idők legnépszerűtlenebb elnöke, a napokban távozó Hollande, titokban csalta az élettársát. Egy leleplező újságcikkből derült ki, hogy Hollande, reggelente kikelve a hitvesi ágyból, robogóra pattant és elmotorozott munka előtt a szeretőjéhez, egy pásztorórára. A testőrével hozatott péksüteményt a légyottokra… Az élettársa a botrány kipattanása után sírva távozott az elnöki rezidenciáról, ahova később beköltözött a szerető…

Mindez erkölcsileg persze igencsak kétséges, de semmi ahhoz képest, amit az új elnök és felesége produkáltak. Az ugyanis kemény büntetőjogi kategória.

Macron 15 éves fiatal volt, amikor a nála 24 évvel idősebb tanárnője, Brigitte elcsábította.

A nőnek akkor a férjétől már volt három gyermeke, akik közül az egyik osztálytársa volt az elcsábított fiatalnak…

Amikor a kapcsolat kiderült, a fiú szülei megkérték a tanárnőt, hogy hagyja békén a gyermeküket. Erre azonban

Brigitte bűnbánat helyett odavágta a fiú szüleinek: nem ígérhetek nektek semmit…

A kétségbeesett szülők, nem akartak botrány, így ahelyett, hogy följelentették volna a bűncselekményt elkövető tanárnőt, inkább a fiukat küldték Párizsba tanulni és felejteni. De az akkor már 40 éves háromgyermekes családanya nem hagyta annyiban a dolgot és titokban követte 16 éves szerelmét… Majd amikor az 17 éves lett, hivatalosan is összeköltöztek. Két év büntetőjogi kategóriát kimerítő bűnös kapcsolat után.

És az a durva, hogy ezt a nagy jogvédők most a szerelem mindent elsöprő diadalaként tálalják. Persze, ha mondjuk mindez nem egy baloldali, globalista politikussal történt volna, akkor már följelentések százai sorakoznának az ügyészségen és tömegtüntetéseket szerveznének a nő és férje ellen. Naponta írások tucatjai születnének arról, hogy miért veszélyes az egész világra nézve, hogy egy ilyen nő a hatalom közelébe került. Szociológusok és pszichológusok hada írogatna arról, hogy lelkileg örökre megnyomorodott a férfi és így totálisan alkalmatlan elnöknek…

Ám most kuss van erről, vagy ami még rosszabb, a romantika diadalának írják le az egészet. Egy szép szívhez szóló sztorinak…

Trump és felesége. Őket bezzeg kórusban gyalázza a média....

És most gondoljunk vissza, hogy ugyanez a sajtó mit művelt és művel Donald Trumppal és feleségével. Melanit rendszeresen gyakorlatilag lekurvázzák, Trumpot pedig azzal vádolják, hogy "pénzen vette a nőt". Külön „szakértőket" foglalkoztatnak, hogy azt bizonygassák a testbeszédük alapján, hogy mennyire utálják egymást…

Közben az új francia First Lady nem más, mint egy sittes…

De ő érinthetetlen, mert baloldali és globalista…