Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. szeptember 18., hétfő

22.460 - ​Nemzeti Hírhaló: Miért maradtak el a kampányfogásnak kitűnő igazi elszámoltatások? > ​2017 szeptember 18.


---------- Továbbított levél ----------
Feladó:
​​
​​
Nemzeti Hírhaló
<hirhalo@nemzetihirhalo.hu>
Dátum: 2017. szeptember 18. 4:27
Tárgy: [Dokumentum] Miért hozták létre az Iszlám Államot? 
​            ​
Miért maradtak el a kampányfogásnak kitűnő igazi elszámoltatások?

Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Maradj velem, Uram, hogy el ne feledjelek. Tudod, hogy milyen könnyen elfordulok tőled.
Maradj velem, Uram, mert gyenge vagyok, szükségem van erődre, hogy annyiszor el ne essek.
Maradj velem, Uram, mert Te vagy az én életem: nélküled lankad buzgóságom.
Maradj velem, Uram, mert Te vagy az én világosságom - nélküled sötétségben járok.
Maradj velem, Uram, hogy megmutasd nekem akaratodat.
Maradj velem, Uram, hogy halljam hangodat és kövesselek.
Maradj velem, Uram, mert nagyon akarlak szeretni és mindig veled akarok lenni.
Maradj velem, Uram, ha azt akarod, hogy hűséges legyek hozzád.
Maradj velem, Jézus, mert bármilyen szegény is lelkem, azt kívánom számodra a vigasz helye és a szeretet fészke legyen.
Maradj velem, Jézus, mert már késő van és a nap lenyugvóban: múlik az élet, közeledik a halál és szükséges megkettőzni az erőmet, hogy útközben el ne hagyjon.
Nyugtalanítanak a kísértések, a sötétség, a szomorúság, a keresztek, a szenvedések: mennyire szükségem van Rád a számkivetésnek ezen az éjszakáján.
Maradj velem, Jézus, mert az élet és veszedelmek éjszakájában szükségem van Rád. Add, hogy úgy felismerjelek, mint a tanítványok a kenyértöréskor: az eucharisztikus egyesülés legyen világosság, mely megtart engem; legyen egyetlen boldogsága szívemnek.
Maradj velem, Uram, mert amikor jön a halál, akkor is veled egyesülve akarok lenni, ha nem is a szentáldozás által, legalább a kegyelem, a szeretet által.
Maradj velem Jézus, nem kérem isteni vigasztalásodat, mert nem vagyok rá méltó, de igenis kérem a Te szentséges jelenlétedet.
Maradj velem, Uram, Téged kereslek, a Te lelkedet, a Te szereteted, a Te irgalmadat, a Te szívedet, mert szeretlek Téged és nem kérek más jutalmat, mint a szeretet gyarapodását. Szeresselek Téged egész szívemmel itt a földön, hogy tökéletesebben tovább szerethesselek az örökkévalóságban. Ámen. (Pio atya)


Pio atya

Miért hozták létre az Iszlám Államot?
Líbiához hasonlóan le akarták bombázni Szíriát is, de az ENSZ Biztonsági Tanácsában az oroszok megvétózták a nagy lehetőséget. Ezért aztán muszáj volt szárazföldön tönkretenni nekik ezt a jobb sorsra érdemes országot. Ott békében éltek az emberek, amíg Amerika a Hamis zászlós hadművelettel fel nem forgatta azt is.
A szárazföldi megszállás érdekében létrehozták az Iszlám Államot. A törzsgárdája a Szaúd-arábiai börtönök halálsorairól kerültek ki. Ott aztán láthattak naponta akár több lefejezést is, mert a világon talán ott van a legtöbb kivégzés még mindig. Ettől függetlenül Amerika egyetértésével Szaúd-Arábia lett az ENSZ emberjogi bizottságának a vezetője.
Amerika az arábiai olajat olcsón kapja meg, de már kifogyóban van az olaj. Az ország nem készült fel az olaj utáni időkre, mint ahogy az Egyesült Arab Emirátus felkészült (Dubaj). Amerikát olcsó olajjal az arábiai királyság Szíriából akarja ellátni. Ezért kell mindenáron megszerezni nekik a szír olajat.
A Mol-nak Palmira közelében hatalmas új olajmezője van, innen szállította az Iszlám Állam az olajat a szír-török határra a török maffiának.
Asszad szír elnök hozzájárulásával zajlott a kutatás, és amint megkezdődött a kitermelés, azonnal kitört a szír polgárháború. Úgy, hogy a polgárok úgy importálták oda... Asszad elnökkel az is baj, hogy nem adta le nekik a hazája pénzkibocsátási jogát, és nem adta át az aranytartalékot. Ezek egyenként is főben járó bűnök. Amit Amerika csinál a világgal, az meg demokrácia import. Hogy elég sokan belehalnak, és menekül ki merre lát, az nem az ő problémája. A haszon viszont az övé, és az a lényeg.
Észak-Irakban is van egy Mol olajmező. Tudja esetleg valaki, hogy miért a háborús övezetekben próbálkozik a Mol? És ha már próbálkozik, az őrzéséről miért nem ők gondoskodnak, és miért a magyar adófizetők? Ugyanis a területet a magyar zsoldos hadsereg biztosítja, pesmergák (kurd harcosok) segítségével.
Emlékeztető: "Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el." (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)
SVPSZ

Kapcsolódó:
A Nagy Izrael terve és megvalósításaA Nagy Izrael terve és megvalósítása (mediavadasz.blog.hu)
Közel-Kelet szakértőnk tanulmánya a jelenlegi világpolitikai folyamatokról. Sokak talán erős túlzásnak tarthatják az olyan, időnként újra és újra napvilágot látó kijelentéseket, melyek a világpolitikai alakulások értelmi szerzőit és kivitelezőit túlnyomó részt a szabadkőműves zsidóság köreiben vélik megtalálni, és az eseményeket olyan irányba látják változni, amelyek elsősorban és mindenekelőtt az ő érdekeiknek és céljaiknak kedvez. Ha ez első hallásra túlzásnak is tűnik, a józanul gondolkodók nem vethetik el zsigerből az efféle megközelítéseket, mégpedig két okból sem.
Al-Basir: Az Iszlám Államot a CIA és a Moszad hozta létreAl-Basir: Az Iszlám Államot a CIA és a Moszad hozta létre (videofelvétel) (orientalista.hu)
Exkluzív interjút adott az Euronews-nak Szudán elnöke. Omar Al-Basír azt állítja, hogy az izraeli és az amerikai titkosszolgálat áll a dzsihadisták mögött.
Az Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létreAz Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létre (orientalista.hu)
James Henry Fetzer politikai elemző szerint az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia pénzelik az ISIS. Az ISIS takfiri terrorista csoportot az Egyesült Államok két nyugalmazott amerikai tábornok tanácsadói munkájával hozta létre. "Az ISIS-t az amerikai kormány alkotta meg, az ISIS-t az Egyesült Államok, Izrael, Szaúd-Arábia finanszírozza, az ISIS-t két nyugalmazott amerikai tábornok tanácsára hozták létre, az ISIS az Egyesült Királyság és az USA támogatásával működik", "Washington DC-ben úgy ismerik az ISIS-t, mint John McCain hadseregét."
Terrorvezéreket evakuál az USA Szíriában?Terrorvezéreket evakuál az USA Szíriában? (orientalista.hu)
Ismerve a nyugati tömegmédia és itthoni csicskásai szeretetét a konspirációk (Putyin a világot rángató zöld békaember), a hazugságok (Magyarország fasiszta diktatúra), és az elhallgatás iránt (1 millió példa), az előbbiek hallgatása miatt erős a gyanú, hogy az orosz Sputnik Newshírügynökség ismét tényekről számolt be. Angol nyelvű hírszolgálata ezzel a címmel indít: "Amerikai repülőgépek több mint 20 Iszlám Állam parancsnokot evakuáltak Deir ez-Zorból".
Merkel: Az EU tagállamok közötti szolidaritás megtagadása nem marad következmények nélkülMerkel: Az EU tagállamok közötti szolidaritás megtagadása nem marad következmények nélkül (mandiner.hu)
A német kancellár szerint az EU-ban szolidaritásra van szükségünk, az ezt megtagadó tagállamoknak számolniuk kell a következményekkel - akár a pénzügyi támogatásokkal kapcsolatban is. Nem marad következmények nélkül az európai uniós tagállamok közötti szolidaritás megtagadása - mondta Angela Merkel német kancellár szombati lapinterjúkban a menekültek tagországok közötti elosztásával kapcsolatban, utalva a tagállamoknak juttatott közösségi támogatásokra.
A kereszténység bűneiA kereszténység bűnei (amiidonk.hu)
A keresztény szeretetvallás nevében hozzávetőlegesen 800 millió embert gyilkoltak le. Vagy nem csak a nevében, hanem a keresztény ideológia közvetlenül felelős a mészárlásokért? Ősi pogányok. Ahogy a kereszténység törvényes lett (315-ben), egyre több pogány templomot pusztított el a keresztény gyülekezet. Pogány papokat gyilkoltak. 316 és a 6. század között pogány hívők ezreit mészárolták le.
Törőcsik Attila: A zsidó-keresztény kultúrkör paradoxonaTörőcsik Attila: A zsidó-keresztény kultúrkör paradoxona (szozat.org)
Szeretném már az írás elején leszögezni, hogy aki e tanulmányban genetikai (faji) eltéréseket szeretne olvasni, annak csalódnia kell, ez az írás ilyen perspektívából mellőzi a zsidó-keresztény kulturális összehasonlítást. Ennek oka nem a félelem az antiszemitizmus vádjától, legkevésbé a megfelelés az "elvárt" liberális normáknak, pusztán a faji megközelítés nem visz közelebb az anomália feloldásához. Már a zsidó-keresztény szóösszetétel is felvet olyan kérdéseket, melyek túlmutatnak a lingvisztika hatókörén, és inkább a Szentírást értelmező hermeneutika tudományába illik.
Mallorca megkövette az inkvizíció során kivégzett zsidókatMallorca megkövette az inkvizíció során kivégzett zsidókat (mult-kor.hu)
A mallorcai az első önkormányzat, amely bocsánatot kért a spanyol inkvizíció során kivégzett zsidókért - évszázadokkal az események után. Francesc Antich, a Baleár-szigetek regionális elnöke hivatalos közleményben fejezte ki sajnálatát a gyilkosságokat illetően; zsidó szervezetek szerint ilyenre először került sor. "Ide merünk jönni, hogy bevalljuk azokat a súlyos igazságtalanságokat, amelyeket azok a mallorcaiak szenvedtek el, akiket vallási nézeteik miatt megvádoltak, üldöztek és kivégeztek" - mondta el Antich egy Palma de Mallorca-i emlékhelyen.
Zsidók által szervezett vérfürdőkZsidók által szervezett vérfürdők (fusz.hu)
A második világháború kirobbantásában is szerepet játszott Palesztina minőségi zsidókkal való feltöltésének szándéka. Jellemzően sehonnan nem akartak elmenni, ahová befészkelték magukat és ez a cionistáknak, vagyis inkább a Amerikában és más nemzet élén befészkelődött kozmopolita zsidó vezetők érdekeinek ez részben ellent mondott. Azon zsidóknak, akik különböző gazdasági, gyarmatosítótó és katonapolitikai, faji ( rassz) - politikai okok miatt is létre akarták hozni a zsidó kirakatállamot, be akartak ékelődni a Palesztin olajtérségbe és bástyát, ugródeszkát akartak létrehozni a további modern gyarmatosításhoz (Láthatod napjaink törekvését!) , azoknak nem kedvezett a kivándorlási szándék hiánya.
ÚJABB PÁPAI HADÜZENET EURÓPÁNAKÚjabb pápai hadüzenet Európának (flagmagazin.hu)
Ferenc pápa a napokban ismét nyilvánvalóvá tette, hogy ellenzi az Európát sújtó harmadik világbeli bevándorlás bármiféle korlátozását. A migránsok és menekültek 104. világnapjára időzített, augusztus 15-én kelt levelével a katolikus egyházfő egyfajta akcióprogramként 21 konkrét intézkedést sürget a kedves megszállók érdekében. Ötoldalas irományában a "migránsok és menekültek korlátlan, nagylelkű és törvényesen szervezett" befogadásáért kardoskodik, a jelek szerint elfelejtve, hogy svédországi látogatását követően, tavaly november elsején még némileg "mérsékeltebb" álláspontot képviselt ezzel kapcsolatban, az egyes országok befogadóképessége alapján lényegében akceptálva a migránsáradat korlátozását.
Orbán oxfordi alma matere is kiáll a CEU mellettOrbán oxfordi alma matere is kiáll a CEU mellett (eduline.hu)
Az Oxford Egyetem Pembroke College-a a Timesnak küldött nyílt levélben fejezte ki a CEU-t érintő törvénymódosítás miatt érzett aggodalmát - közölte a Közép-európai Egyetem. Orbán Viktor 1989-ben a Pembroke College hallgatója volt ösztöndíjjal. Tegnap a Bibó István Szakkollégium kérte fel Áder Jánost arra, emeljen vétót a törvénymódosítás ellen. A Bibóba járt 10 Fidesz-alapító, köztük Orbán Viktor is.
Soros szövetségesei akarták letérdepeltetni Orbán ViktortSoros szövetségesei akarták letérdepeltetni Orbán Viktort (pestisracok.hu)
Magyarország betartja a migrációval kapcsolatos dublini rendeletet, ami miatt elismerést érdemel és nem bírálatot - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Parlament plenáris ülésének a magyarországi alapjogok helyzetéről folytatott vitáján szerdán. Nem könyöradomány, amit Magyarország kap az Európai Uniótól, a kohéziós politikával minden tagország jól jár, így nem kérhetik tőlünk, hogy "fogjuk be a szánkat" - fogalmazott. A liberális és szocialista, valamint Soros-hálózat egyes politikusai remegve, ordítva ócsárolták a magyar kormányfőt, aki higgadtan, érvelve tette helyre őket.
Az EU migrációs stratégiája a magyarok gyalázásában merül ki?- Morvai kérdése Mogherini főbiztoshozAz EU migrációs stratégiája a magyarok gyalázásában merül ki?- Morvai kérdése Mogherini főbiztoshoz (youtube.com)
Tizenkét perces mellébeszéléssel "foglalta össze" Mogherini főbiztos, hogyan kíván reagálni az Európai Unió arra, hogy Merkel asszony és maga az Unió biztatására milliónyi migráns érkezik kontinensünkre. "Magyarország gyalázása, amit Önök csinálnak, nem fog megoldást hozni" - mutatott rá Morvai Krisztina EP képviselő, közölve Mogherinivel és a képviselőkkel, hogy a magyarság egységes abban, hogy hazánkat meg kell védeni a migrációtól, s ezt nem fogjuk feladni.
Egy hős bolgár újságírónő leleplezte a titkos fegyverszállításokat Szíriába terroristáknak - kidobták munkahelyérőlEgy hős bolgár újságírónő leleplezte a titkos fegyverszállításokat Szíriába terroristáknak - kidobták munka helyéről (lovasistvan.hu)
Diljana Tajtandzieva bolgár tényfeltáró újságírónő felfedezte, hogy főleg amerikai, izraeli és a balkáni országokból ottani fegyvergyártók termékeit több száz tonna számra csempészték szíriai terroristáknak diplomáciai járatokon, álcázva. Exkluzív interjúban elmondta a perzsa Fars News Agency hírügynökségnek, hogy az azerbajdzsáni Silk Way Airlines diplomáciai engedélyt kapott, hogy több száz tonna fegyvert szállítson a világ különféle országaiba és azokat terroristák és lázadók kapták meg.
Schengennek vége! Egyszerre két uniós ország is elhagyja az övezetetSchengennek vége! Egyszerre két uniós ország is elhagyja az övezetet
(kulfoldiapro.com)
Az útlevél nélküli mozgást négy évre szüneteltetné a két ország, hogy ezzel is ellenőrizhetőbbé tegyék a migrációt, és csökkentsék a terrorveszélyt. A migráció és a terrorveszély visszaszorítása állhat a kezdeményezés hátterében a kiszivárogtatott diplomáciai dokumentumok szerint, amelyről a The Times számolt be. Franciaország és Németország azt tervezi, hogy "különleges körülmények" esetén a schengeni övezetet lényegében felfüggesztenék, ezzel minden utazónak határellenőrzésen kell átesnie, ha az adott ország területére lép.

Miért maradtak el a kampányfogásnak kitűnő igazi elszámoltatások?
" Vajon, agyilag mikor jutunk el arra a fejlett szintre, mikor kollektíven ráébredünk a következőre: nincsen hazánkban tényleges ellenzék, nincs igazi népképviselet a kupola alatt, nincs valódi és felelősségteljes munka a parlamentben...viszont van egy politikai elit, egy politikai maffia, amelynek tagja a fidesz, az mszp, az lmp, a jobbiik..és az összes magát civilnek hazudozó fb-s mozgalom, amelyek kizárólag a kritikus tömeget kötik meg!!
Minden, amit a bő 28 éve hatalmaskodó politikai paletta bemutat magáról, az kamu...színház nekünk a pártok szembenállása, hogy megosszanak bennünket, hogy gyűlöletet keltsenek; hogy alapvetően sose ébredjünk rá, mekkora nemzetáruló rablás, gyarmatosítás folyik az országban, az EU támogatásával, a monetáris háttérhatalom és belső gazdasági-, médiakör asszisztálásával!!
Tegye csak fel mindenki magában a kérdéseket:
Mégis, hogyan sikerült közel 30.000 milliárd államadósságot felhalmozni úgy, hogy elvileg minden regnáló kormány mellett ott ült az "ellenzéki" oldal??
Hogyan sikerült lenyomni a torkunkon az alaptörvényt, mikor volt 8 hónapja az ellenzéknek hazudott oldalnak ahhoz, hogy drasztikusan ellenálljon??
vagy...
Miért maradtak el a kampányfogásnak kitűnő igazi elszámoltatások?
Mire fel titkosítgatnak KÖZSZOLGÁK (akiket mi bíztunk meg...mi a hatalom igazi tulajdonosai azzal, hogy 'ügyvezetői' legyenek az országnak) fontos adatokat, dokumentumokat, amelyekkel egymás seggét óvják, hatalmi pozícióikat védik?!?!
Milyen alapon bocsájtható meg az, hogy egy csalásnak simán elfogadható "devizaügylet" miatt sorba hullanak ki emberek ablakokból, vagy kapnak lángra elkeseredettségükben?? (jogászoknak is hatalmas felelősségük van ebben, hiszen cinkos, aki néma)
Végezetül, milyen alapon fosztottak meg bennünket, európaiakat több évtizeden keresztül az európaihoz méltó létbiztonságtól, munkától, családtól, gyerekektől??? (hiszen nem mindenki potyogtatott felelőtlenül gyermeket ebben az élhetetlen környezetben)
Vegyük már észre az ég áldjon meg bennünket! Ez a politikai elit műsora, amely összejátszott jogászokkal, médiával, gazdasági csúcsszereplőkkel; és rettenetesen megvezetnek bennünket minimum 28 éve.
Addig, amíg itt puffogunk egymásra mert az egyikre narancsos göncöt húztak, a másikra szegfűset...és kit tudja miféle kellékek vannak még a ruhatárban, addig pont annak a forgatókönyvnek felelünk meg, amit az elit készített; ami által teljesen ki tudja szipolyozni az országot!!
Civilekként kell összefognunk, politikusoktól keményen elhatárolódva....különben belepusztulunk..."
Lipták Lilla 

Minden párt egy tőről fakad, aki ezt nem érti, az párttag vagy haszna származik belőle, így támogatja azt!
Mi az amitől a politikai pártok rettegnek? A Nép önrendelkezési jogának érvényesítésétől!
Nem kórmányváltásra van szükség, hanem rendszerváltásra! Alulról építkező társadalmi rendszert kell kiépíteni, nem pedig olyat, ami ma is van, amely diktatórikus és alárendelő hatalmi struktúrával rendelkezik!
Ha minden választókerületből megszavaznak egy független jelöltet, aki KÖTÖTT MANDÁTUMÚ, ami azt jelenti, hogy a képviselő és a választó között jogi függőség marad a választást követően is. Jogérvényesítési szerződés köttetik a megbízó (választó) és a megbízott (képviselő) között. A szerződés lényege az, hogy a képviselő a megbízatás ideje alatt visszahívható kötelessége elmulasztása esetén. Majd ez a képviselő-testület választja meg a miniszterelnököt és a köztársasági elnököt, ami ősi néven Gyula(Horka) és Kende(Kündü)!
A pártok oda kerülnek ahova valók, a civilszervezetekhez és ugyanannyi anyagi támogatást is kapnak, javaslatételi joguk megmarad, de nem ők döntenek, hanem a megválasztott képviselők!
Domonyi Károly

Nyílt levél az Országházban ülőknek 

Én mindig úgy tudtam, hogy a Parlamentben ülésezők az ország, a nép, a lakosság érdekeit képviselik. Azt is tanították, hogy eme elfoglaltság nem más, mint szolgálat, ami kötelez. Nem egyéni érdekek, hanem a közösség érdekeit figyelembe véve mindig a többségért hozunk döntést.
Az ország nevét meg lehet megváltoztatni, de ettől még a lelkiség nem változik meg. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nem a nemzet életkörülményeinek javításán fáradoznak. Minden mélyrepülésben van.
A világ számtalan országa tiltakozik a bolygóméretű tevékenység - geoengineering, közismert nevén chemtrail - által rendkívül módszeresen kémiai anyagot szóró repülőgépek ellen. Okos tudósok és politikusok révén tudjuk, hogy ez nem más, mint világméretű vegyi háború az emberiség ellen. Az állandó vegyi permetezés létezése már régóta nyilvánvaló, és a világ számos kormánya által is elismert tény. A "chemtrail" kulcsszóra olyan elképesztő mennyiségű és sokrétű bizonyító anyag található az interneten is, aminek hamisítása képtelenség volna. A "geoengineering" kulcsszóra - hasonlóan nagy mennyiségeben - hivatalos magyarázatok is megtalálhatók a "nem létező" jelenségre.Röviden úgy lehetne jellemezni a helyzetet, hogy kizárólag a magyar Parlamentben ülők nem tudnak róla. 

Ha egyszer a Parlament büféjéből kijövet felnéznének az égre, talán látnák az órákig tartó és fokozatosan felhővé váló csíkokat. Nem furcsa, hogy az Uniós szabályok szerint bizonyos anyagokat tilos mérni a levegőben?
Azt is "tudjuk", hogy "Magyarországon nincsenek jelen" a MONSANTO génmanipulált vetőmagjai és halálos permetszerei, a MONSANTO mégis kitüntetésben is részesült, olyan nagyon magas adót fizetett az országunknak.
GMO vetőmag és "növényvédő szer" előállító és forgalmazó
66 országban tevékenykedik - 700 különböző néven
Kínában 800 000 tonna glifozátot termelnek évente
Az USA-ban a takarmány 88%-a, a szója pedig 93%-gén kezelt!
Észak- és Dél-Amerikában 85 millió hektáron termelnek "Roundup ready" glifozát-rezisztens szóját, amit Kínába és Európába exportálnak az intenzív állattenyésztéshez. A haszonállatokban hatalmas mennyiségű a glifozát maradvány.
Magyarországra évente 550-600 ezer tonna takarmányszója érkezik dél Amerikából, ennek 95%-a GMO.
A MONSANTO 1997 óta tevékenykedik Magyarországon. 14 milliárd forintot ruházott be Nagyigmándon. A Monsanto Hungaria Kft. növényvédő szerek forgalmazásával és vetőmag termesztéssel foglalkozik. 6500 hektáron 1,3 millió zsák vetőmagot állít elő. 2012-ben 35 milliárd forintos bevétele volt.
Mikola mégis elárulta, hogy "persze most is vannak génmódosított termékek Magyarországon, például az állatok takarmányában, de ezeket nem itt állítják elő, hanem importáljuk". Tehát a nagyban reklámozott és "alkotmányos szintre emelt" úgynevezett "GMO-mentességünk" tehát pusztán csak arra vonatkozik, hogy ilyen termékeket nem szabad előállítani az országban. Import GMO-s táppal szabad etetni az állatokat - amelyeket aztán levágunk és megeszünk.
A Parlament büféjében nem?
Egy 2013-as felmérés alapján 18 EU nagyvárosban a vizeletpróbák 44%-ában glifozátot találtak.
Magyarországon a minták 30%-a volt pozitív. Az USA-ban 8x magasabb értéket találtak - ez a követendő minta?
Arra emlékeztetném Önöket, Kedves Parlamentben Ülők, hogy Önök esküt tettek a szolgálatra, az országunkra, s ha valaki ezt nem teljesíti, azt esküszegőnek nevezik. Lehet, hogy Önök arra számítanak, hogy a káosz idején családtagjaikkal elvonulnak a jól kiépített, sokszintes alagútrendszerekbe, s ha majd tiszta lesz a levegő, a felszínre jönnek? Egy kietlen világba érkeznének.
Nem árt,ha tudják,bankszámláikat nem viszik magukkal, amikor meghalnak, maradnak a villák, a földterületek, és a kimenekített offshore-pénzek is. Odaát "önerőből" kell rendezni a számlájukat.
Minden tettnek nyoma van! Talán még nem késő...
"Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép.
És aki tehetséges. És akinek jelleme van......
A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!... Mert most ők jönnek...A rútak.
A tehetségtelenek. A jellemtelenek.
És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van."
- ezt teszik önök most.

Egy ember, aki emberhez méltó életet szeretne élni.

"-magyarán a földterületünk a fedezet a hitelhez 2023-ig.
Ami a BNP, Goldman Sachs stb kezében van addig, ameddig ki nincs fizetve a hitel.
825%-os kamat, - ennyire adta az IMF a "kölcsönt".
Tehát 2 milliárd dollár fedezete a magyar föld.
Tulajdonképpen IMF- hitel államkötvénybe csomagolva, mert azt mondta Orbán, hogy nem áll szóba az IMF-fel, ezért közbeiktatták a Citigroup-ot, a Deutsche-bankot és a Goldman Sachs-ot.
2018-ig 1 250 000 000 Dollárt kell vissza fizetnünk 4.125% kamattal.
2023-ig 2 000 000 000 dollárt 5.375% kamattal.
Ezeknek a fedezete a magyar földterület.
Ha nem tud fizetni az ország, akkor jönnek a megszorítások szokás szerint, mert nem fizetés esetén beleszólási joguk van az ország irányításába.
Kiknek van beleszólási joguk az ország irányításába? (persze itt most csak a kibocsátott dollárkötvények vonatkozásában kérdezem, mert egyébként gyakorlatilag már mindenkinek)
Ez az IMF kölcsönre volt jellemző (a beleszólás), amit állítólag mostanság visszafizettek. A kötvény egy finanszírozási forma, amire a kibocsátója a megkapott pénz ellenében kamatot fizet. A BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs az elsődleges kötvénypiacon az államkötvény értékesítői, erre írtak alá megállapodást (Pricing Agreement), a másodlagos kötvénypiacon bárki megveheti a kötvényeket.
"A kötvény tulajdonosa a kibocsátó cég üzletvitelébe beleszólási joggal nem rendelkezik." Államkötvény esetén a cég=állam.
http://penzugy.in...k/kotveny/
Már nagyon régóta azért veszünk fel hiteleket, hogy az államadósság kamatait(!) ki tudjuk fizetni. Ezért (is) visszafizethetetlen az adósság. 1990 óta 16-szorosára nőtt a központi költségvetés adóssága.
Talán azért is engedték visszafizetni az IMF hitelt, mert már minden követelésüket teljesítette az ország vezetése. Már semmink nincs. Gondoljunk csak bele, a földtörvényt sem olyan régen írták alá."
pi

A FIDESZ-HÍVŐKNEK IS ILLIK TUDNI!
PÁR FORINT KIADÁS ORBÁN VIKTOR "TAKARÉKOS" KORMÁNYZÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN: 

Orbán kisvasútja 850 000 000 Ft.
Orbán Várba költözése 19 000 000 000 Ft.
Rogán új minisztériuma 24 000 000 000 Ft.
Orbán röszkei kerítése 22 000 000 000 Ft.
Fazekas S. egy brókercégnél bukott 1 400 000 000 Ft.
MET, az értelmetlen offshor gázcég 100 000 000 000 Ft.
Szíjjártó, Magyar Kereskedőház Zrt. 2 400 000 000 Ft.
Ex USA kongresszusi képviselő, C. Mack 1 400 000 000 Ft.
FK Csíkszereda focicsapat 1 200 000 000 Ft.
Századvég 2014-es tanulmányai 1 400 000 000 Ft.
KOGART galéria évi 200.000 m. 600 000 000 Ft.
450-es mobil hálózat Miért is? 13 000 000 000 Ft.
Nyúltenyésztési "szakkönyv" 31 000 000 Ft.
Látványsportok 190 800 000 000 Ft.
* Felcsúti focicsapat 9 200 000 000 Ft.*
Nem működő csődvédelem 626 000 000 Ft.
Munkahelyteremtés 0 új állás 300 000 000 Ft.
MTK stadion 1 530 000 000 Ft.
Nyugdíj kassza 3 000 000 000 000 Ft.
MNB műkincsre 4 év alatt törvénytelenül 30 000 000 000 Ft.
Közmédia 2015 100 000 000 000 Ft.
Államkötvények offshor értékesítése 27 000 000 000 Ft.
Matolcsy villavásárlás 1 000 000 000 Ft.
Roma önkormányzat dajka képzés 1 500 000 000 Ft.
Győri Tibor sajtófigyelés 4 400 000 000 Ft.
Zöld Erdély Egyesület 11 200 000 Ft.
MMA Fekete Görgy 6 500 000 000 Ft.
Laslie Mándoki koncert 100 000 000 Ft.
Corvin lánc vendégház 1 000 000 000 Ft.
Erdélyi kulturális programok 1 470 000 000 Ft.
Bánsági magyarság kulturális programok 150 000 000 Ft.
Olimpiai központ 40 000 000 000 Ft.
Zsidó emlékezet 4 700 000 000 Ft.
MKB bank 300 000 000 000 Ft.
Határon túli papok és lelkészek 420 000 000 Ft.
Kormány autóflotta 6 000 000 000 Ft.
Nemzeti infokommunikációs stratégia 1 400 000 000 Ft.
Ózdi filmes élménypark 1 000 000 000 Ft.
Brain Bar koncert Bp-en /143 eladott jegy/ 100 000 000 Ft.
Ócsai lakópark 2 700 000 000 Ft.
* összesen 3 919 188 200 000 Ft. (háromezer-kilencszáztizenkilenc milliárd)

Mindenki döntse el, hogy mire lett volna szüksége az országnak,
hazánknak és ebből az irdatlan mennyiségű pénzből mi minden ÉRTÉK!
Ami még kimaradt a felsorolásból: Laosz: 160 millió, Iraki keresztények: 580 millió, Fülöp-szigetek 6000 millió, Oroszoknak stadion: 17,5 millió, Kenya, Jordánia: 534,6 millió, SriLanka 285 millió, Vietnam: 379 millió, Szerbia: 387 millió, Ukrajna 415 millió, Ukrán nyugdíjasoknak évi 10 milliárd, Nigéria 17 milliárd. És még amiről nem tudunk. AZ IS NAGY KÉRDÉS, HOGY MIBŐL? HITELBŐL? ÉS MI A HITEL FEDEZETE? ÉS KI A HITELEZŐ?
FB 

Kapcsolódó:
1100 KILAKOLTATÁS VÁRHATÓ! - A KORMÁNY FÜGGESSZE FEL A VÉGREHAJTÁSOKAT!1100 kilakoltatás várható! - a kormány függessze fel a végrehajtásokat!
(parbeszedmagyarorszagert.hu)
A Párbeszéd azt követeli a kormánytól, hogy azonnali hatállyal függessze fel a kilakoltatásokat, különösen azután, hogy a napokban a pártnak az illetékes miniszteri biztos azt írta: idén még több, mint ezer kilakoltatás várható, a végrehajtási eljárások száma pedig meghaladja a 900 ezret. A Párbeszéd a devizahitelek megoldatlansága és a több tízezer végrehajtási eljárásra tekintettel.
A nagy hazugság a sóról!A nagy hazugság a sóról! (hirorigo.net)
Mindenkit átvernek a népességcsökkentési program keretein belül! Átverik a világ legnagyobb életreformereit, legnagyobb konyhaséfjeit, közismert egészségszóvivőit, azaz szinte mindenkit. Meghamisított szakvéleményekkel, tudományosnak feltüntetett cikkekkel árasztják el a hírportálokat, miközben szervetlen ásványokkal, vas-oxiddal színezett szennyezett méregdrága és méreghatású sókkal etetik a lakosságot. Ezek lerakódnak a szervezetben, csontritkulást rákot és végzetes betegségeket okoznak.
Dr. Ilkei Csaba: Újságírók, szerkesztők, sajtómunkások XI.1990-ben egyetlen perc alatt, egyetlen új aláírással váltottak rendszert (utolag.com)
A katonai hírszerzés páncélszekrényei is egyre jobban kinyílnak. S egyes tábornokok sem viszik titkaikat a sírba, kezdenek beszélni. Azokról a tovább szolgálókról is, akik 1990-ben egyetlen perc alatt, egyetlen új aláírással váltottak rendszert, s álltak át az új politikai hatalom szolgálatába. De ez az "érdemük" sem mentesíti őket, múltjukkal előbb-utóbb szembe kell nézniük. Polgár Dénes 1960. szeptember 2-án saját kézzel írt beszervezési nyilatkozatban önként ajánlotta fel szolgálatait az állambiztonsági szerveknek, beszervező tisztje szerint hazafias meggyőződésből, elvtársi segítségként.
Amikor Orbán még csak egy kivénhedt szakkollégistának vallotta magát és Soros ösztöndíjára pályázottAmikor Orbán még csak egy kivénhedt szakkollégistának vallotta magát és Soros ösztöndíjára pályázott (nyugat.hu)
Egyedülálló hangfelvételünkön Orbán Viktor 1988-ban számol be Krassó Györgynek arról, hogyan akarják ők megváltoztatni Magyarországot. Krassó György akkor már az ellenzék régóta ismert alakja volt, 1985-ben Angliában kapott menedékjogot, a BBC-nek és a Szabad Európa Rádiónak is dolgozott. Ezért is beszélt az akkor még ismeretlen Orbán Viktorral, valószínűleg 1988. április elsején, azon a napon, amikor a Fidesz egy "Ma Chérie", Kedvesem nevű budai presszóban tartotta megalakulása utáni első, nemzetközi sajtótájékoztatóját.
Orbán és társai, az átvilágíthatlanokOrbán és társai, az átvilágíthatlanok (24.hu)
Nem példa nélküli, hogy a rendszerváltozás óta egyetlen magyar miniszterelnök sem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Számtalan hasonló példa van erre világban. Mások mellett a cseh és a brit miniszterelnököt, a német kancellárt és az amerikai elnököt sem világították át. Ez azért érdekes, mert az említett vezetők korlátozás nélkül hozzáférhetnek a minősített (titkos) adatokhoz, amelynek Molnár Zsolt nem árulhatta el, a titkosszolgálatok így mi alapján jelentették ki a testület zárt ülésén, hogy nem áll rendelkezésükre Orbán Viktorral kapcsolatban olyan információ, amely arra utalna, hogy a miniszterelnököt bárki zsarolná vagy zsarolhatná.
Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésenOrbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen (168ora.hu)
Nem válaszolt érdemben Pintér Sándor belügyminiszter arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor átesett-e valaha nemzetbiztonsági átvilágításon. Demeter Márta független országgyűlési képviselő Zsarolható-e a miniszterelnök? címmel intézett kérdést Pintér Sándor belügyminiszterhez. Pintér egyoldalas írásbeli válasza megtekinthető az Országgyűlés honlapján (.pdf).
A hatályos törvények szerint a miniszterelnöknek nem kell átesnie nemzetbiztonsági átvilágításonA hatályos törvények szerint a miniszterelnöknek (már) nem kell átesnie nemzetbiztonsági átvilágításon (444.hu)
Pintér Sándort Demeter Márta független (korábban MSZP-s) országgyűlési képviselő kérdezte arról, hogy Orbán Viktor átesett-e valaha nemzetbiztonsági átvilágításon, de a belügyminiszter csak annyit válaszolt: a hatályos törvények szerint a miniszterelnököt nem kell átvilágítani. Pintér arra is kitért, hogy a törvények szerint a kormányfő anélkül is megismerhet minősített adatokat, hogy átvilágították volna, és titoktartási nyilatkozatot sem íratnak vele alá, személyi biztonsági tanúsítványa sincsen.
Jürgen Roth: Pintér Sándor titkaJürgen Roth: Pintér Sándor titka (atlatszo.hu)
Amikor 1998-ban Orbán Viktor belügyminiszternek nevezte ki Pintért, egy parlamenti bizottság megállapította, hogy valószínűleg kapcsolatban állt a magyar alvilág magas rangú tagjaival. Közéjük tartozott állítólag a német Dietmar Clodo, a "bombagyáros" is. Én nem találkoztam sem négy, sem öt alkalommal Clodóval, és nem voltak közös üzleteink." Pár nappal később a belügyminiszter ezt mondta: "Nem ismerem személyesen, az iratokból igen, hiszen korábban általánosan ismert szereplője volt a magyar alvilágnak."
Most már biztos:Orbán családé a Schossberger-kastélyMost már biztos: Orbán családé a Schossberger-kastély (nagyvilag.com)
Magyarországra rengeteg turistát vonzott évtizedekig a Schossberger Zsigmond zsidó nagytőkés turai kastélya.Most már ez turisztikai látványosság is az Orbán család birtokába került.A Schossberger-kastély, más néven Turai-kastély, Tura város nevezetessége Pest megyében, az Aszódi járásban. Tavalyi évben a helybeliek elmondták több alkalommal is látták a kastélyhoz érkezni Orbán vőjét és miniszterünk édesapját is. Mint kiderült, a TRA Real Estates Kft.-t birtokló, frissen alakult vállalkozás, a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. bejegyzési illetékét a miniszterelnök veje, Tiborcz István számlájáról fizették be.
Tündérmese a NER-ből: így vesz félmilliárdért budai kastélyt Farkas Flórián sofőrjeTündérmese a NER-ből: így vesz félmilliárdért budai kastélyt Farkas Flórián sofőrje (sokkaljobb.hu)
Az utókor majd őrizni fog néhány történetet, amelyek segítségével pár perc alatt el lehet majd ,magyarázni, miről szólt a NER. Botlik Balázs és az egykori Tündérhegy rehabilitációs központ épületének sztorija bizonyosan ilyen. A XII. kerületi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályának egykori épületét egy állami árverésen adták el. Az ingatlan hogy-hogy nem, pont kikiáltási áron - és jó eséllyel bőven valós piaci értéke alatt - 590 millió forintért kelt el - írja a HírTV. A vevő pedig nem más, mint Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter, és Farkas Flórián egykori sofőrje.
Hogyan működne az Országgyűlés pártok, pártfrakciók nélkül?Hogyan működne az Országgyűlés pártok, pártfrakciók nélkül? (domonyi.aries.hu)
Úgy, mint bármelyik egészséges szervezet, frakciózás, megosztottság nélkül, egységben, egyetértésben, a különböző területekről érkező érdekek összehangolásával. Így működik minden országos szervezet, szakmai kamara, de így működnek maguk a pártok is. Nem tűrik el a frakciózást, mert tudják, hogy az megosztottságot, gyengülést okoz. (A pártban való frakciózásért - nem is olyan nagyon régen - még halálbüntetés is kinézett.) A megosztottságnak semmi alkotó szerepe nincs, egyetlen eredménye, hogy gyengíti az ily módon létrehozott szervezetet.


Küldi: Kutasi József Antal
H - 2081 Piliscsaba - Klotildliget, Munkácsy Mihály köz 3,​ Magyarország
​​
Vezetékes telefon: 0036  26  63 17 66  > Üzenet rögzítő > Név megadás!
Mobil telefon:   0036  70  589 98 83 > SMS küldés > Név 
 
megadás
 
 Erre a címre> <
jozsef@kutasi.eu> kérem az anyagokat,üzeneteket,megivókat,tájékoztatókat,és a személyes leveleket!
http://kutasi.blogspot.com Ide kattintani!
Google keresés < Ide kattintani!
 
Facebook < Ide kattintani!