Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. szeptember 24., vasárnap

22.470 - ​Herceg Ferenc: ​Nagyon érdekes írás jutott el hozzám.


Feladó:
​​
Herceg Ferenc

Dátum: 2017. szeptember 23. 22:04
Tárgy: tesla hagyatéka pomázon
Címzett:


Szkíták! Hunok! Magyarok! 
Kedves Barátaim! 
​​

Nagyon érdekes írás jutott el hozzám. Biztos sokan voltatok már velem Pilis-úton, amit Sashegyi Sándor sírjának felkeresése után a Klissza-dombon  folytattam. 
Azt tudtam, hogy a Klissza, amely az Akil-isza török szóból maradt ránk, Fehér Templomot jelent. Ott a '40-es években még 6 méter magas falak álltak, alább a képet is küldöm. Ezt mára már a földdel tették egyenlővé (jó szokások szerint), mert itt egy "magyar" romemlékről van szó. Sashegyi Sándor folytatott itt ásatásokat, melyet leállíttattak. Sok leletet talált,többek között egy képet is csatolok erről. 

Azt viszont hibásan tudtam, hogy a Luppa-mauzóleumnak nevezett építmény, mely szintén a Klisszán található, a Luppa család kriptája. 
Bár maga az építmény számomra is gyanús volt, mert ilyen kriptát nem nagyon szoktak építeni. Jellemző a hamisításoknak köszönhetően, mindent másnak próbálnak feltüntetni mint annak valóban eredeti célja.  
Azt viszont tudtam, hogy a föld energia kisugárzása nagyon magas  97 %-os a mauzóleumnak nevezett építménynél. Ezért sokan akik velem voltak, oda is álltak, hogy gyógyuljanak. 

Az írást olvasva most már nem lepődőm meg azon, hogy a régi öregek, akik Sashegyit ismerték, engem azért noszogattak, hogy a Klissza-domb feltárásával foglalkozzak, mert az nagyon fontos hely. 
A Luppa mauzóleumnak, vagy kriptának hazudott építmény valójában egy energia központ lejárata, melyet a Pomázon itt lakó Nikola Tesla  -  aki a 0 pont energiát találta fel  -  fedezte fel ezt az óriási energia központot, és ő építette ezt az építményt több évtizeden keresztül a barátjával. A bejárat alatt  (amit lebetonoztak)    kazamaták találhatóak. 
Az írást feltétlen olvassátok el, amit a barátja, akivel együtt dolgozott, írt. 

Ha bármi kérdésetek volna ez ügyben, úgy telefonon keressetek, mert interneten nem akarok válaszolgatni  (biztos lesz sok kérdésetek). 

baráti üdvözlettel
Herceg Ferenc 
06 20 530 0933