Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. november 26., vasárnap

22.610 - ​A 66 éves korában elhunyt Stadler Józsefet falujában, az akasztói temetőben helyezték végső nyugalomra


Utolsó útjára kísérték Stadler Józsefet!
​ ​
Megható videó!
​ ​
Ezt a zenét játszotta Lajcsi, Stadler József temetésén
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-trombitalt-lajcsi-baratja-stadler-jozsef-temetesen-video/7ct9qbn
Akasztó –
​​
A 66 éves korában elhunyt Stadler Józsefet falujában, az akasztói temetőben helyezték végső nyugalomra ma
​.​

A család mindenkit szeretettel fogadott, a nyilvános temetésen, így sokan lerótták tiszteletüket Magyarország egyik leghíresebb vállalkozójának temetésén

A család Lagzi Lajcsit kérte fel, hogy a temetésen játsszon egykori barátja, Stadler József tiszteletére. Lajcsi anno egy Dáridón ismerte meg Stadlert az akasztói stadionban, így amikor a család felkérte, igent mondott, hisz sértésnek érezné, ha nem róná le tiszteletét.

Az akasztói stadionépítő vállalkozó november 21-én halt meg, két héttel korábban könyvének dedikálása közben lett rosszul.

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-trombitalt-lajcsi-baratja-stadler-jozsef-temetesen-video/7ct9qbn

Fotó:Blikk.h

​ ​
< Kattintani!​
Így trombitált Lajcsi, egykori barátja Stadler József temetésén - videó

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-trombitalt-lajcsi-baratja-stadler-jozsef-temetesen-video/7ct9qb

Az Il Silenziót játszotta trombitáján Galambos Lajos, barátja Stadler József temetésén.

Frissítés 13:33 - Lajcsi a szertartás után lapunknak azt mondta, nagyon lesújtott hangulatban van, mivel egy hónapja még Stadler úgy mosolygott, mint a fényképeken.

Lajcsi hozzátette, barátjával közösen terveztek egy falusi mulatságot tavaszra, melyet ők is szerveztek volna meg. Emellett örült Lajcsi annak, hogy milyen sokan elmentek a vállalkozó búcsúztatására, ám kiemelte, hogy sokakat nem látott, akik akkor voltak sokat a vállalkozóval, amikor Stadler a legsikeresebb korszakát élte.

A zenészt kérte fel az elhunyt akasztói vállalkozó családja arra, hogy játsszon valamit a 66 évesen elhunyt Stadler temetésén. A temetésen rengetegen tiszteletüket tették, közel 1500 ember búcsúztatta Stadler Józsefet.

Lajcsinak nem ez volt az első alkalom, hogy trombitált egy temetésen, azonban azt kikötötte, hogy a Stadler család semmit nem fizethet neki ezért.

Az akasztói stadionépítő vállalkozó és Lajcsi egyébként egy Dáridón ismerkedtek meg, melyet a falu stadionjában tartottak évekkel ezelőtt.

Így kísérték utolsó útjára Stadler Józsefet - képek

Blikk-

Akasztó - A 66 éves korában elhunyt Stadler Józsefet falujában, az akasztói temetőben helyezték végső nyugalomra ma
család mindenkit szeretettel fogadott, a nyilvános temetésen, így sokan lerótták tiszteletüket Magyarország egyik leghíresebb vállalkozójának temetésén.


A család Lagzi Lajcsit kérte fel, hogy a temetésen játsszon egykori barátja, Stadler József tiszteletére. Lajcsi anno egy Dáridón ismerte meg Stadlert az akasztói stadionban, így amikor a család felkérte, igent mondott, hisz sértésnek érezné, ha nem róná le tiszteletét.

Az akasztói stadionépítő vállalkozó november 21-én halt meg, két héttel korábban könyvének dedikálása közben lett rosszul.