Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. november 30., csütörtök

22.620 - ​Kérjük, szavazzatok a SÓLYOMVÁR-LAKRA az RTL KLUB által meghirdetett AZ ÉV HOTELE verseny közönségszavazásán:


Feladó:
​​
László Köteles

Dátum: 2017. november 29. 18:46
Tárgy: Kérjük, szavazzatok ránk az év hotele versenyben
Címzett: 

​​

Kérjük, szavazzatok a SÓLYOMVÁR-LAKRA az RTL KLUB által meghirdetett AZ ÉV HOTELE verseny közönségszavazásán:

„Szavazz a https://azevhotele.hu/hotel.php oldalon vasárnap 12:00-ig, és nyerd meg a két wellness hétvége egyikét, vagy további nyereményeink valamelyikét!"


A második mindent eldöntő közönségszavazás még vasárnapig, 2017.12. 03.-án 12 óráig tart. A legtöbb szavazatot kapott szálláshely elnyeri a „HÓNAP HOTELE" címet és a mostani szavazatok számát hasonlítják össze a többi hónap nyerteseivel. A legtöbb szavazatot kapott szálláshely lesz „Az év hotele" 2017-ben


Nagy elismerés számunkra, hogy az RTL KLUB és az utazzithon.hu minket is kiválasztott erre a rangos versenyre.

Valamennyi versenyző szálloda megérdemli az elismerést a magas színvonalú szolgáltatásaikért.

Mégis hogyan versenyezhet egy a zempléni faluban, Komlóskán lévő kis családi vállalkozásunk a nagy és gazdag milliárdos értékű szállodagyárakkal?


Szerintünk a családias légkörnek is megvannak az előnyei, a személyes baráti ismeretek és a házias ízek igenis vonzóak lehetnek. Az egyedi odafigyelés mély barátságokat köt az elidegenedő és rohanó világunkban. Mi hiszünk a szeretetteljes vendéglátásban: Reni ízléses stílusával kialakított szobáink, Eszter és Benedek gyerekekkel való törődése, a Klári finom főztjei, a Pintyő figyelmessége és persze az én borkóstolóim és beszélgetéseink is hozzájárulnak ahhoz, hogy vendégeink maradandó élményekkel gazdagodjanak.

Ahhoz, hogy 15 év alatt idáig eljutottunk a sok-sok vendégünk bizalmára volt szükség, akik minket választattak pihenésük és családi eseményük helyszínéül.


Mi minden bevételünket a Sólyomvár-lak folyamatos fejlesztésére fordítottunk, mert tudjuk, hogy nincs lehetetlen, hittünk abban, hogy az ország leghátrányosabb térségében egy halálra ítélt faluban, de az ország egyik legszebb hegyvidékén a komlóskai vendégszeretettel csodásat lehet alkotni. Ahogy Komlóska lett Európa egyik legsikeresebb települése, úgy a Sólyomvár-lak is lehetne AZ ÉV HOTELE!


Kérjük, szavazzatok ránk a https://azevhotele.hu/hotel.php oldalon!

Üdvözlettel:

Köteles Család

https://www.facebook.com/solyomvarpanzioesetterem/