Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. november 28., kedd

22.616 - ​Szél Bernadett ismét leégette és meggyalázta Magyarországot! > ​2017.11.28.

​​
Szél Bernadett ismét leégette és meggyalázta Magyarországot!

​​
2017.11.28.

Parlamentet és egyúttal ismét ékes bizonyságát adta annak, hogy totálisan alkalmatlan bármiféle felelősségteljes feladatra. És az, hogy sokan őt tartják a balliberális oldal legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltjének, az tényleg mindent elmond arról a csürhéről.

Szél Bernadett a kínai miniszterelnök budapesti látogatásának napján tibeti zászlóval a nyakában szólalt föl a Magyar Parlamentben és beszédét Free Tibet! felkiáltással zárta... (fotó: parlament.hu)
Szél Bernadett a kínai miniszterelnök budapesti látogatásának napján tibeti zászlóval a nyakában szólalt föl a Magyar Parlamentben és beszédét Free Tibet! felkiáltással zárta... (fotó: parlament.hu)

Szél Bernadett képtelen különbséget tenni a felelőtlen hippik utcai performansza és a Magyarországot képviselő országgyűlési képviselői munka között. Ami ostoba, füvező hippiként még elmegy, az mérhetetlen ostobaság parlamenti képviselőként. És sajnos azon túl, hogy ostobaság, sokkal nagyobb gondot jelent, hogy mérhetetlen felelőtlenség.

Szél Bernadett a kínai miniszterelnök budapesti látogatását tartotta alkalmasnak arra, hogy amolyan befüvezett, felelőtlen és ostoba hippi módjára a Parlamentben tibeti zászlóval tartson performanszot.

Ostoba? Hát Istenem, majd megint megbukik a választáson. Dehogy felelőtlen, azzal mindannyiunknak, az egész országnak okoz kárt. Azzal, hogy tiszteletlen is egyúttal. Tán nem volt gyerekszobája, de ez nem mentség.

Szögezzük le, amit Dettike művelt az még akkor is tiszteletlenség Magyarország vendégével szemben, ha nem értünk egyet a kommunista Kína tibeti elnyomó politikájával. Egy világhatalom egyik legfontosabb, legmagasabb rangú képviselőjével, aki ráadásul a vendégünk is, tiszteletlennek lenni kárt okoz Magyarországnak, a magyar állampolgároknak.

Szél Bernadett ostoba, felelőtlen és tiszteletlen parlamenti viselkedése kristálytisztán jelzi egyúttal azt is, hogy mindenféle komoly, felelősségteljes feladatra teljességgel alkalmatlan.

Tegyük föl, hogy valami fatális katasztrófa hatására Szél Bernadettet megválasztanák miniszterelnöknek! (tudom, nem fogják, de tegyük fel!) Nos ez esetben, hogyan lenne képes tárgyalni Kínával, hogyan képviselné a Magyarország, a magyar emberek, a magyar gazdaság, a magyar cégek érdekeit? Sehogy! Mert Szél Bernadett ennél sokkal fontosabbnak tartja a tibeti emberek érdekeit, az ő képviseletüket

Hát ennyit Szél Bernadett viselkedéséről és képességeiről…