Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 5., szerda

439 - Vessétek le a megdermedt köpönyegeteket és mutassátok lelketek, szellemetek és testetek - vagyis önmagatok - tisztaságát, hogy lássa mindenki: Ti a Lélek Fényének közvetítői vagytok!

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szerda, 2008. március 5. 18:24
An: Kutasi József

Betreff: Fogjatok kezet egymással, hogy mindenkivel kezet foghassatok!

A Táltosok paradigmaváltásáról

Egy szakasz lezárult a Lélek Fénye közvetítésében. Az a szakasz, amiben a Lélek önmagát erősítette. Mostantól a Lélek Fényének uralnia és alakítania kell az anyagot, vissza kell állítania az érzelem és az értelem (mítosz és logosz, hit és tudomány) egységét.
Ez minden olyan embertől gondolkodási mód (paradigma) váltást követel, aki abban a kegyelemben részesült, hogy a Lélek Fényét közvetítheti.

Ez a gondolkodási mód váltás jelenti a Táltosok egységgé válását, a Küldetés tisztaságának az anyagiasság fölé értékelődését, jelenti az „én vagyok az igazi” kiválasztottság-érzetének a porszemmé nemesedéssel felváltását, és jelenti mindezzel az összes Táltos minden hígmagyar tulajdonságának mélymagyarra cserélését.

Azokkal válik a Nagypénteki Napforduló DOBOGÓ SZERe szüret-előkészítő metszés kezdetéül, akik erre a gondolkodási mód váltásra képesek.

Azok, akik erre képtelenek, nemcsak megosztják a magyarságot tenni akaró megvilágosodottak és néző, de nem látó szemellenzősök csoportjára, hanem önmagukat rekesztik ki abból a Szolgálatból, amire Szent Korona tagságunk kötelez mindannyiunkat.

Kedves Táltos Testvéreim!

Fogjatok kezet egymással, hogy mindenkivel kezet foghassatok!
Találjátok meg az utat a fénylő porszemmé váláshoz, és ne önmagatokhoz akarjátok igazítani a világot, hanem végezzétek alázatosan a nemzet felemelésében Küldetéseteket a Teremtő által mindannyiunkat feladattal kegyelmező Szent Korona Szolgálatában!
Vessétek le a megdermedt köpönyegeteket és mutassátok lelketek, szellemetek és testetek – vagyis önmagatok - tisztaságát, hogy lássa mindenki: Ti a Lélek Fényének közvetítői vagytok!

Legyetek egységben a Nagypénteki Napforduló DOBOGÓ SZERén, Dobogókőn, Napnyugtától Napkeltéig és legyetek részesei annak az Áldásnak, amit ezeregyszáztív után megkap a MAGYARSÁG!
Legyetek lelki egységben azokon a SZER-helyeken, ahol áttör a DOBOGÁS, és ott is indítsátok el az anyag uralását és alakítását a Lélek Fényével!

Ehhez kérem mindannyiunkra a Magyarok Istenének erőt, megvilágosítást és kitartást adó kegyelmét!

Így lesz!

Kelt Szegeden, 2008. március 5-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------