Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 12., szerda

505 - Nem tetszünk önnek, polgármester? A sunyiknak, a gyáváknak, a megalkuvóknak sosem tetszenek a nyílt, őszinte, bátor emberek.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: szerda, 2008. március 12. 17:39
An: Kutasi József

Subject: Nem szégyelli magát?

 

Nyílt levél az V. ker. polgármesteréhez.

 

Rogán Antal!

 

A miniszterelnök, és kormányának tagjai, a kormánypártok, a hatalom erőszakszervei sorozatban követik el a törvénytelenségeket, bűncselekményeket, aljas tetteket.

Érzékeli, észreveszi ön ezeket? És mégis, mindezt tudván-tudva, nem ellenük ágál, hanem az utcára vonuló, elkeseredett emberekkel van baja?

 

Pártvezérük arról papol, hogy az embereknek, demokráciában is jogukban áll elkergetni a kormányt, ön pedig azokat próbálja vegzálni, akik megpróbálják ezt? Akik nem hajlandóak eltűrni az ország tönkretételét? Akik egyszerű emberek, s nincs más fegyverük, csak az utca, a demonstráció, és a létező emberi méltóságuk?

 

Szégyellje magát polgármester.

 

Mi, akik bátran, radikálisan szembeszegülünk az aljasokkal, sokkal kevesebb kárt okoztunk, mint ez az aljas kormány, az ön pártjának sunyi, megalkuvó asszisztálásával.

 

Nem tetszünk önnek, polgármester? A sunyiknak, a gyáváknak, a megalkuvóknak sosem tetszenek a nyílt, őszinte, bátor emberek.

 

Egy tüntetés óhatatlanul némi fennakadást, akár károkat is okoz. Mégis, jó lenne ha felfogná, kissé egyoldalúan működő agyával, hogy e károkért azok felelősek, akik az állandó elégedetlenséget, folyamatos tiltakozást kiváltják. És azok, akiknek nálunknál több lehetősége is van, de nem élnek vele, csak kushadva meglapulnak a hatalom morzsáit szedegetve. Nevezetesen a FIDESZ vezérkara az, aki szintén valós felelősséggel tartozik  a mai áldatlan állapotokért, mert képtelen faképnél hagyni  a meddő törvényhozást, s ezzel végetvetni a romboló "kormányzás" lehetőségének. Beleragadtak a parlamenti patkó székeibe, jó pénzért, mindenféle előnyökért.

Nem képesek többre mint álságos szólamokra, félmegoldásokra, miközben a valódi megoldást jelentő nyílt harcot, önös érdekből eszük ágában sincs felvállalni, közösen az Orbán Viktor által hivatkozott emberekkel.

 

Ajánlom önnek, hogy fogja vissza magát, mert könnyedén egyenrangú ellenséggé  válhat számunkra gyurcsány ferencel.

 

Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége

Vass istván