Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 10., hétfő

462 - Öncélú politikai taktikáját senki nem érvényesítheti megtorlás és büntetés nélkül a néppel szemben.

Von: Bartalos Mária [mailto:szonybm@pickup.hu]
Gesendet: vasárnap, 2008. március 9. 21:27
An: Kutasi József
Betreff: Kérdezem: Ennyire fél a kormány a néptől?

 

Írta és küldte: Szőnyi Bartalos Mária

 

A MAGYAR KORMÁNY KUDARCA

A népszavazás végeredményétől függetlenül

 

A kudarc azt jelenti a mai kormány esetében, hogy abból is profitálni akar.

Nem fog.

Nem tudja megtenni.

Azért nem, mert a kórházi napidíjak, a tandíjak, a vizit díjak leszavazása azt is jelenti, hogy a kormánynak kutyakötelessége helyreállítani a kórházakat, visszaadni az iskolákat, és minden eladott intézményt visszaállamosítani és az eredeti funkciójának rendeltetés-szerű használatába visszahelyezni – ugyanolyan gyorsan, mint ahogyan elvették a néptől – minden kártérítés nélkül azoktól, akik belementek abba, hogy a magyar népet megkárosítják. Amennyiben ezt a legrövidebb időn belül – azonnal – nem teszik meg, a kormánynak kötelessége lemondani; a köztársaság elnökének pedig kötelessége a mai népszavazás után kiírni az új választásokat, mert bebizonyosodott a kormány teljes alkalmatlansága, hiteltelensége a magyar nép és külföld számára.

Felháborító a miniszterelnök cinikus megjegyzése, miszerint a kormánynak nem áll szándékában a költségvetésből pótólni a kórházi napidíjat, a tandíjat és a vizitdíjat.

A kormánynak, ha még a szándékában sem áll, akkor ezzel újra bebizonyította képtelenségét, alkalmatlanságát az országunk írányítására, mert továbbra is fokozni kívánja ezáltal a néppel való szemben állását. Ez, egy demokráciában elfogadhatatlan, de az európai szemléletben is.

Tessék átcsoportosítani pénzeket a költségvetésen belül, illetve módosítsák a költségvetést! Ha nem értenek hozzá, akkor álljanak fel az ingadozó székeikből és sétáljanak ki örökre az országgyűlésből!

 

Öncélú politikai taktikáját senki nem érvényesítheti megtorlás és büntetés nélkül a néppel szemben.

Minden kormánybak olyan agresszív a védelmi rendszere, amilyen hazug és tolvaj maga a kormány.

Ma, ez bebizonyosodott. Látható a kormány redőreinek felvonultatása, a hatalmas kordonrendszer kiépítése.

Kérdezem: Ennyire fél a kormány a néptől?

Igen, ennyire!

Ezért nem alkalmas a magyar nép vezetésére.

A magyar népnek olyan kormányra van szüksége, amelynek tagjai szót értenek az emberekkel,

Persze, ehhez őszintének kell lenni a politikusoknak, a nép bizalmát élvezőnek és a nép érdekeit elsődlegesen szem előtt tartóknak. Csak ez hiányzik a mai kormányból.

Sajnálom Uraim!

Önöknek már nem kell lépni semerre! Minden képviselő adja vissza mandátumát. Jobb, ha önként teszik és nem a nép kényszeríti önöket erre.

 

Értsék meg az országgyűlési képviselők, hogy önök már nem kellenek a magyar népnek. Önök csupán önjelöltek és bitorolják a státuszukat alkotmányellenesen. Azért alkotmányellenesen, mert hitelüket veszítették és a hitelvesztés oka az alapja az alkotmányellenes működésüknek. Akkor sem kellenek már a magyar népnek, ha egész Budapestet, vagy az egész országot kordonokkal veszik körbe! Hitelüket veszítették!

 

Az önök öngondoskodása azt jelenti, hogy a saját zsebükbe folyó pénzekről gondoskodnak úgy, hogy a nép zsebeit kiforgatják. Ebből, az önök  részéről „öngondoskodásnak" nevezett népsarcból,  már nem kér a nép!

Tessék ezt tudomásul venni!

 

A magyar kormány mai kudarca, amit a népszavazás részvétele is egyértelműen mutat: a magyar nép győzelme – függetlenül a végeredménytől -, s ez a győzelem a FIDESZ vezetőinek köszönhető.

 

Komnárom-Szőny, 2008. március 9.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------