Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 12., szerda

494 - Hazánkért, Nemzetünkért, Igazságért együtt és egymásért!

Von: F……. P…….  [mailto:…… @iprimus.com.au]
Gesendet: szerda, 2008. március 12. 04:42
An: 'Kutasi József'

Betreff: ÖSSZEFOGÁS A NEMZETÉRT a világ városaiban.

 

Australiabol, Melbournebol csatlakozva a nemes cel mogott kuldom ezt a felhivast, kerlek kuld tovabb! Udvozlettel P…… Sz……E……..

 

Drága Nemzettestvéreink, Világ Magyarjai !

 

Hazánkért, Nemzetünkért, Igazságért együtt és egymásért!

 

Összefogásra szólítunk fel Benneteket, tiltakozzunk együtt a szlovák parlament által 2007 szeptember 20-án megerősített benesi dekrétumok érintethetetlenségének kimondása ellen.

Nemzetünket nem terheli és nem terhelheti a kollektív bűnősség szelleme, amely az egyetemes emberi jogokkal összeegyeztethetetlen!

Kérünk Benneteket Magyar Testvéreink, bárhol is éljetek a világon,

tartsatok velünk!

„Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges.”  /Kölcsey Ferenc /

 

TARTSATOK VELÜNK !!!

 

ÖSSZEFOGÁS A NEMZETÉRT a világ városaiban. Április 19-én a szlovák nagykövetségek, konzulátusok és kirendeltségek előtt,peticíó átadással. Ezt követően április 22-én Strasbourgban az Európa Parlament épülete előtt tiltakozunk és delegációnk átnyújtja peticíónkat az Európa Parlament képviselőinek

„ SI DEUS PRO NOBIS, QUIS CONTRA NOS” „ HA ISTEN VELÜNK, KI ELLENÜNK ”

ISTEN ÁLDJA KÁRPÁT- HAZÁT !

 

Kérünk Benneteket, segítsetek a helyi szervezésekben. Küldjétek el a honlapra a pontos részleteket, hogy mindenki értesítve legyen. A honlapon megtalálható minden fontosabb információ (város, időpont, szervező). Tájékozódjatok történelmi és jogi összefoglalóinkból, amelyeket hiteles személyiségek állítottak össze.

Csatlakozzatok a peticíó aláírásához a honlapon és a tiltakozások helyszínein !

A tüntetések pártfüggetlenek, kérünk mindenkit a különböző pártokhoz kapcsolódó jelvények, zászlók és transzparensek mellőzésére, ez természetesen nem vonatkozik nemzeti jelképeinkre.

Honlap címe: www.vilagmagyarsag.com

 

További információ az alábbi e-mail címen kapható: Hunnia Baráti Kör, Stuttgart

hunnia.baratikor@googlemail.com

 

Tisztelt Barátaink, szeretett Nemzettestvéreink !

 

Kérünk Mindenkit, aki a benesi dekrétumok elleni petíciónk tartalmával egyetért, csatlakozzon az aláírásával !

A honlapunkon www.vilagmagyarsag.com/benes megtalálhatóak a további információk. A honlap állandó fejlesztés alatt van. Rendezvényeinkre a felhívásokat márciús 9-e után hozzuk nyilvánosságra, mivel nem szeretnénk a népszavazásról elvonni a figyelmet.

 „Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges.”/Kölcsey Ferenc/

 

Barátsággal és köszönettel,

 

Hahn-Seidl Alida, Hunnia Baráti Kör - Németország

 

Melbourne - Stuttgart – München – Budapest – Piliscsaba

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------