Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 8., szombat

449 - Kérem hallgassanak meg egy kis részt a Szentkoronarádióban Dr. Orbán Viktor úr elhangzott beszédéből.

Kedves Honfitársak!
Kedves Barátok!

Sajnos már hetek óta, az E-mail címek végén szereplő  „…………..@freemail.hu“ levelek – amit Önöknek küldök - , vissza jönnek. Megjegyzés:The following message to <koordinator4@freemail.hu> was undeliverable. The reason for the problem: 5.1.0 - Unknown address error 554-'mail server permanently rejected message (#5.3.0)'„Reporting-MTA: dns; ironport2.freemail.hu Final-Recipient: rfc822;koordinator4@freemail.hu Action: failed Status: 5.0.0 (permanent failure) Remote-MTA: dns; [195.228.245.2]“ „Diagnostic-Code: smtp; 5.1.0 - Unknown address error 554-'mail server permanently rejected message (#5.3.0)' (delivery attempts: 0)  

Amit Önöktől kapok  „.-………….@freemail.hu““ küldeményeket, azokat megkapom. Miért vannak leveleim „Blokkolva“? Ki tud tanácsot adni? Magyarországon és itt Németországban a Belügy és a Külügy minisztériumok, meg a „Titkos rendőrség”, figyeli munkámat. Ennek örülök mert érzem, hogy jó úton haladok.

Családon belül, minden támogatás és segítség nélkül dolgozunk, az Anyaországban élő testvéreink javára. Ezt a feladatot azért vállaltuk, hogy a világon elszórt magyarok, meg más nemzetiségűek, tájékozódva legyenek a Magyar hazánk politikai, gazdasági, erkölcsi és szegénységi állapotáról

Kérem hallgassanak meg egy kis részt a  Szentkoronarádióban Dr. Orbán Viktor úr elhangzott beszédéből. Úgy fog cselekedni 2008. március 10-töl, ahogy mondta? Mi figyeljük és várjuk a cselekedetét!

http://www.youtube.com/watch?v=V0M_N8nfg10&eurl=http://szentkoronaradio.com/node/28393

 

Honfitársi üdvözlettel és igaz szeretettel.

 

Kutasi József, Jóska bácsi, Jóska (ki ahogy kívánja!)

 

www.kutasi.eu
www.jozsef-kutasi.de
www.cserkeszbolt.de.vu

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu Ajánlom! Kérem, tovább adni.
http://www.piliscsaba.hu/piliscsaba/index.php?id=18&view=single_conf&cat_uid=8&conf_uid=6 (Csevegő)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------