Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 12., szerda

497 - Írtam már: FORRADALOM NINCS HARC NÉLKÜL. GYŐZELEM SINCS NÉLKÜLE.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: vasárnap,  2008. március 9. 15:23
An: Kutasi József

Betreff: Az aljas hatalom? 

 

HunHír, Nemzeti Hírháló?

 

Az aljas hatalom? A fletó-kóka páriák csuklyásai? Még hogy ők provokálnak? Minden kordonbontás, minden keményebb forradalmi fellépés csakis az ő provokációjuk lehet? És ez juj de jó a hatalomnak, mert lehet mutogatni? Ezzel félelmet kelteni az emberekben? Mi nemzeti radikálisok, csak bégető birkák vagyunk? Kimegyünk és nézünk mint a moziban? Álldogálunk egy kicsit, aztán békésen hazajövünk? És panaszkodunk, hogy ezek a büdös provokátorok csőbe húztak minket? Micsoda földhözragadt gondolkodásmód ez, kedves nemzeti radikális "sajtó"? Lehet, hogy vannak annyira hülyék, hogy saját maguk kezdik bontani a saját maguk által épített kordonokat, és randalíroznak. de miért olyan jó ez nekik? Azért mert világgá kürtölhetik, hogy nincs rend? Hogy az ő kormányzásuk alatt állandó a felfordulás az országban? Ez jó nekik? Nem normális aki így gondolja. Tudom ők nem normálisak. de ezt nekünk is szajkóznunk kell?????

 

Mindegy, hogy ki kezd kordont bontani. Ha maguk az aljasok, a saját hülyeségük miatt, annál jobb. Nekünk jogunk van elkergetni az aljasokat.

És így-úgy el is fogjuk kergetni őket. A HunHír és a Hírháló, akkor remélem nem fog siránkozni. INKÁBB BUZDÍTANÁNAK A KEDVES PORTÁLJAINK. HA MÁR VANNAK. Írtam már: FORRADALOM NINCS HARC NÉLKÜL. GYŐZELEM SINCS NÉLKÜLE.

utonallo

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------