Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 10., hétfő

464 - A demokrácia győzött, a választópolgárok több mint 3 millió IGENNEL "rászámoltak" a hazugsággal hatalomra jutott, illegitim kormányra!

Von: Péteri Attila Árpád [mailto:pa01@interware.hu]
Gesendet: hétf
ő, 2008. március 10. 00:45
An: Kutasi József

Betreff: Prof. Dr.Bokor I.-KO, KO, KO!

 

2008. MÁRCIUS  9-ÉN

(az első menetben)

(!)-  KO  -(!)

GYURCSÁNYNAK. LENDVAINAK, SZEKERESNEK, VERESNEK, HORVÁTHNAK, JUHÁSZNAK, HILLERNEK, KÓKÁNAK  ÉS AZ EGÉSZ MSZP-SZDSZ  BANDÁNAK!

 

A demokrácia győzött, a választópolgárok több mint 3 millió IGENNEL „rászámoltak” a hazugsággal hatalomra jutott, illegitim kormányra!

A kábult kormányfő (- miután felmosták -) nyilatkozott a szűklátókörű szavazókról, és kiállt a „ringben” maradás mellett, maga mögött érezvén műveleti területet, a  kordont és a hatalmát védő,  állig felszerelt rendőrséget.

Vereségét azzal magyarázgatta, hogy az emberek hajlamosak az ingyenes szolgáltatásokat elfogadni, ezért szavaztak a vizitdíj, a kórházdíj és a tandíj ellen, idiótának nézve mindenkit, hiszen az egészségügyi szolgáltatásokat és az oktatási intézmények fenntartásához szükséges összegeket minden adófizető állampolgár zsebéből kimarkolják, illetve annál jóval többet, hiszen bolygónk államai között az első helyet foglaljuk el az adónemek sokrétűsége + az adók nagyságrendje szerinti rangsorban!

Bár a veszteseknek a hatalomhoz való görcsös ragaszkodása (plasztikusan) kitűnt a tévében elhangzott nyilatkozataikból, mégis elvárjuk, hogy az alacsony IQ-juk ellenére is képesek értékelni a politikai ringbe bedobott „igen” feliratú törülköző  mondanivalóját…

(Prof. Dr. Bokor Imre)

a Justitia Bizottság elnöke