Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 7., péntek

445 - Nyílt levél Dávid Ibolya elnök asszonynak http://hirklub.hu/?cat=story&id=5834 Nagykoalíció? Pardon, együttműködés.. http://hirklub.hu/?cat=story&id=5838

Von: Hírklub.hu [mailto:hirlevel@hirklub.hu]
Gesendet: péntek, 2008. március 7. 16:41
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
Tisztelt elnök asszony! 2008. március. 04-én a Napkeltében Ön a népszavazásról feltett kérdésre a jól bevált dávidi körmondattal felelt.

 


Még mindig nem zárult le a huzavona teljes mértékben Baranyában, miután a Fidesz elveszítette többségét a közgyűlésben. A két képviselő frakcióból való távozása után új kapcsolatokat és kompromisszumokat kell keresnie Hargitai János Kereszténydemokrata Elnöknek, amennyiben meg akarja őrizni Elnöki Pozícióját. A nagy kérdés az, hogy milyen áron tudják majd biztosítani a fontos döntésekhez a kellő szavazatokat. Mindenesetre a részben megállapodtak, így a megyének van költségvetése.

Nagykoalíció? Pardon, együttműködés...
http://hirklub.hu/?cat=story&id=5838

Tisztelt elnök asszony! 2008. március. 04-én a Napkeltében Ön a népszavazásról feltett kérdésre a jól bevált dávidi körmondattal felelt. Tudniillik az MDF nem vesz részt Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc hatalmi harcában. Az Ön pártja a parlamenti politizálás híve. Akkor az Ön harmadik erős pártjának miért nem sikerült megakadályoznia, hogy a koalíció másodszor is megszavazza a tb. átalakításról szóló törvényt???

Nyílt levél Dávid Ibolya elnök asszonynak
http://hirklub.hu/?cat=story&id=5834