Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 25., szerda

6.093 - Budaházy: "Koncepciós eljárás Itt rohadok a börtönben. És még ez is" 2010. július 31. 22:11 Hunhír.info http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=32072

Budaházy:
"Koncepciós eljárás.
Itt rohadok a börtönben. És még ez is"

                                                            2010. július 31. 22:11
                                                            Hunhír.info
                                                            http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=32072


                   
Budaházy György portálunkhoz eljuttatott hírelemzései.

          Novák Előd a Jobbikból parlamenti felszólalásában a Pozsonyi Csata emléknapja bevezetésének szükségét fogalmazta meg: Azért vannak örvendetes dolgok. Pusztába kiáltott szavam visszhangja eljutott az országgyűlésig. Csak annyit kérek, ne merüljön feledésbe, hogy Hun Szövetség nevű hagyományőrző csapatommal mi kezdtük el ennek jelentőségét hangsúlyozni, és a csatát felelevenítő kosztümös előadással erről megemlékezni. Apropó, hallottam az M1-en valamilyen műsorban, hogy Komáromban van ilyen, hogy lovas színház. Sajnos az nem derült ki, hogy mióta létezik, de tény, hogy Vojnits Pali lovas hagyományőrző barátommal – akivel egyébként a Romantikus Erőszak együttes Mondák Könyve lemezének színdarab-szerű bemutatását is együtt csináltuk – már a 2004-es Pozsonyi Csata megemlékezés idején arról beszéltünk, hogy kéne egy lovas színházat csinálni, ahol történelmünk ősi dicső korszakának eseményeit lehetne megjeleníteni. Ezt is megcsinálta valaki.

          Bogár László kifejtette az Echo TV-ben, hogy szerinte Kövér László negyed százada következetesen képviseli a nemzeti radikalizmust: Ha röviden kéne erre reagálnom, akkor azt mondanám erre, hogy ez valami vicc? Ha hosszabban, akkor megemlítem, hogy tisztelem Bogár nemzeti közgazdászként kifejtett építő gondolatait, de a nemzeti radikálisnak nevezett szellemi élet környékén még ő is csak az utóbbi néhány évben jelent meg, nemhogy Kövér. Csak nem készül a Fidesz ezt az arculatot is magának megszerezni? Érdekes. Azért Boros Bánk Leventétől némi reakciót elvártam volna, bár igaz, hogy számtalan más dologban is elvártam volna tőle az utóbbi egy évben, és azokban sem tette meg. Tudjuk be a dolgot annak, hogy a kijelentés stílszerűen a „Képtelenségek” című műsorban hangzott el.

          Megjött a felszólítás, hogy fizessem be – így a börtönben – az 500.000,- Ft-ot, amit a rám mért lakhelyelhagyási tilalom 2007. október 22-ei megszegése miatt szabtak ki: Azért aranyos ez az új „forradalmi” világ. Ugyanúgy folytatódik ellenem az MSZP erőszak rendszerében indított összes koncepciós eljárás. Itt rohadok a börtönben. És még ez is. Alkotmányos rend erőszakos megdöntése címén indítottak ellenem egy totál koncepciós eljárást. Ennek kapcsán tartottak tíz hónapig szigorú lakhelyelhagyási tilalom alatt, ami még annak fényében is durván eltúlzott, hogy második nekifutásra – mert elsőre felmentettek – első fokon egy év felfüggesztett börtönre ítéltek (a másodfok most folyik), hisz nemritkán még súlyos bűnözők is szabadlábon védekeznek. Nem csoda, hogy hét hónap után besokalltam, és kimentem a Szabadság téri tüntetésre. Most a családfőjétől megfosztott családomon akarják a büntetést behajtani. Vérlázító! Mi folyik itt?
Az IMF, az EU és a magyar kormány közti tárgyalások megszakadtak: Örülök, hogy a kormány – legalább is első nekifutásra – nem engedett a zsarolásnak. Most legalább feketén-fehéren kiderült, hogy a gazember globalisták a lakosság sanyargatását erőltetik mindenhol, hogy a zsebüket tömhessék. Körömszakadtukig védik a bankár kasztot. Jó példa erre az is, hogy Németországban tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a napokban az a bankár, aki jelentősen felelős az egyik német nagy bank olyan mértékű csődjéért, ami a német adófizetőknek tíz milliárd euró konszolidációs kiadásba került. Vagy itt van nálunk Princz Gábor esete ugye.

          Az új szlovák kormányban ugyanúgy megvan a szándék, hogy ellehetetlenítse a felvidéki magyarok számára a magyar állampolgárság felvételét, mint ahogy Fico tette: A szlovákok számára nyilván nem mutatna jól, hogy a déli határuk mentén egy széles sávban mindenki magyar állampolgár. De hát így jár, aki mástól lop országot. Nem szabad engedni nekik! Főleg akkor, amikor:

          A Hágai Nemzetközi Bíróság törvényesnek nyilvánította Koszovó függetlenedését Szerbiától, ez más nemzeti kisebbségeknek is precedensként szolgálhat: Hát erre mit lehet mondani. Hajrá NAGY Magyarország, hajrá magyarok!

          Franciaországban megint kitörtek a zavargások, most azért, mert egy kaszinórablót lepuffantott a rendőrség: Persze annyira a kaszinókat se kell sajnálni, az emberek lerablásában ők is élen járnak, de azért mégis. Kapásból felgyújtottak 80 autót – mi már 8 miatt is „köztörvényes rendzavarók” lettünk, pedig nem rablók érdekében tüntettünk. Csak az nem akar igazán kiderülni a hírekből, hogy kik ezek a zavargók? Persze Franciaországot ismerve sejthetjük, hogy azok a fajták, akik a sötétbe jobban beleolvadnak, mint mi. Úgy tűnik, ha minden így folyik tovább Franciaország jövője Afrika jelene lesz. Legyen ez intő példa mindenki számára.