Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 31., kedd

6.184 - "Összefogás Budaházyért" címmel nagyszabású tüntetésre kerül sor a Kossuth téren szeptember 13-án 18 órától

Von: Dr. Somogyfoki György
Gesendet: kedd, 2010. augusztus 31. August 2010 19:41
An: jozsef@kutasi.eu
Betreff:
"Összefogás Budaházyért"

Gyuri kérésére: szeptember 13-án lesz a nagyszabású tüntetés!

A nemzeti oldal most egyként áll ki a még fogvatartott politikai foglyokért.  Magi, Mon, 2010/08/30

"Összefogás Budaházyért" címmel nagyszabású tüntetésre kerül sor a Kossuth téren szeptember 13-án 18 órától, ahol felszólalnak a nemzeti oldal ismert személyiségei is.

A szervezők arról tájékoztattak, hogy egyrészt a két fiatal vármegyés temetése miatt, másrészt pedig Budaházy Gyuri külön kérésére a nagyszabású tüntetésre szeptember 13-án kerül sor a Kossuth téren. Ez már végleges. Az időpont külön előnye az, hogy aznap kezdődik a parlament őszi ülésszaka. A demonstráció egyébként egy várhatóan soha nem látott erejű tüntetéssorozat kezdete, melynek célja az is, hogy a kormánytöbbség rádöbbenjen arra, hogy a gyurcsányi terrorgépezet továbbélése tarthatatlan.

A „modern” Magyarország politikai foglyainak története 2009 áprilisában kezdődött, amikortól havonta hurcoltak el hazafiakat a hatalom végrehajtói. Budaházy György és sorstársai ellen eddig egyetlen valós bizonyítékot sem találtak, mégis több hónapon keresztül kiemelt biztonsági fokozatban tartották őket embert próbáló körülmények között, korlátozva a kapcsolattartást családjukkal és a nyilvánossággal.

Az első letartóztatások óta eltelt közel másfél év során a nemzeti oldal utcai, civil és politikai nyomásgyakorlásának hatására a médiában csak „Magyarok Nyilaiként” elhíresült, illetve „Hunnia” néven emlegetett csoport tagjainak többsége már szabadlábon védekezhet, de Budaházynak 419 nap után is meghosszabbították a fogva tartását még újabb minimum két hónappal.

Ebből elég! A nemzeti oldal most egyként áll ki, hogy tiltakozzon a döntés ellen, felhívja a társadalom figyelmét az újabb elképesztő arcátlanságra, és követelje Budaházy György (és a még bent lévő két sorstársának) szabadon bocsátását, hogy hazamehessen a családjához, és szabadlábon védekezhessen!

A szervezők kérnek mindenkit aki egyetért az összefogással, hogy ne csak az interneten nyilvánítsák ki véleményüket, hanem a rendezvényen való részvételükkel is bizonyítsák (bizonyítsuk be), hogy egy közös célért hogyan is tud összeállni a nemzeti oldal.

A tiltakozó demonstráció helyszíne:
Budapest,
Kossuth tér, az időpontja:
szeptember 13. 18:00

A rendezvényen felszólalnak:
- Dr. Morvai Krisztina, EP képviselő
- Dr. Gaudi-Nagy Tamás, országgyűlési képviselő
- Zagyva György Gyula, a HVIM tiszteletbeli elnöke
- Magvasi Adrián, a Szent Korona Rádió főszerkesztője
- ifj. Hegedűs Loránt, református lelkész
- Toroczkai László, a HVIM elnöke
- Tanyi László, Budaházy gyerekkori barátja

Néhány dalt előad akusztikus formában:
- a Romantikus Erőszak, a Historica (volt H-599) és a Kugli zenekar

A szervezők várnak mindenkit, aki egyetért azzal, hogy Budaházynak és sorstársainak is jár a szabadság!

http://www.szentkoronaradio.com/belfold/osszefogas-budahazyert