Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 29., vasárnap

6.149 - Apáti István országgyűlési képviselő, Jobbik Magyarországért Mozgalom!

Von: Szasz Lorant
Gesendet: szombat, 2010. agusztus 28. 21:24
An: Kutasi József
Betreff: SZEMLE : Fidesz-MSZP összeborulást leplezett le a Jobbik képviselője 2010-08-28

 

Fidesz-MSZP összeborulást leplezett le a Jobbik képviselője  2010-08-28 19:15 barikád.hu

Az alábbi történet nem a képzelet szüleménye, szereplői nem kitalált figurák, élő személyekkel való azonosság vagy hasonlóság nem a véletlen műve.

Keleten a helyzet változatlan! Itt (volt) az idő! Telik az idő, de érdemben semmi nem változik. A közeli napokban szégyenteljes, az elmúlt húsz évre tökéletesen jellemző összeborulásra derült fény, amelyet egyrészt kijózanító tanulságként, másrészt kiemelkedő politikai súlya miatt osztok meg a széles nyilvánossággal. Ugyanis a nyilvánosság ereje olyan fegyvert jelent, amellyel nemhogy 2/3, hanem akár 4/5 birtokában sem lehet mit kezdeni.

A félreértések, a rosszindulatú, illetve az elbagatellizálást célzó félremagyarázások elkerülése végett elöljáróban le kell rögzíteni, a szóban forgó településen a Jobbik Magyarországért Mozgalom polgármester-jelöltet nem indít. Nem lehet tehát személyemet vagy pártomat alantas támadással vádolni, gondolataimat kizárólag azért osztom meg a közvéleménnyel, mert nem akarom, hogy egy sokkal jobb sorsra hivatott város esetleges bábuként mozgatható polgármester mellett néhány pöffeszkedő politikus játékszerévé, a Fidesz (Fehér)gyarmatává és az áprilisi "forradalom" áldozatává váljon.

Tovább: Érkezett egyéb írások