Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 26., csütörtök

6.115 - Dabasi Tamás kijelentem, ha kell bőrtönbe megyek, de addig is kűzdök minden erőmmel a KORRUPCIÓ és BANKI VISSZAÉLÉSEK, CSALÁSOK, JOGTALAN KILAKOLTATÁSOK ELLEN!


Von: Dabasi Tamás
Gesendet: péntek, 2010. agusztus 20. 10:04
An: Kutasi József
Betreff: A támadók "beerősítenek“

A támadók "beerősítenek"

Az ingatlan háború továbbra is folyik.

Támadásba lendült az állami gépezet is a bankok, végrehajtók és a lakásmaffia érdekében. Leginkább azok kerülnek célpontba, akik ellenállni, vagy tenni merészelnek ellene. (legutóbb például Éliás Ádámot, Dabasi Tamást, Szilágyi Györgyöt, Fort Andrást vették célpontba,)

Vagyis a bíróságok, ügyészségek, s más, őket támogató hivatalos és fél hivatalos “szerveződések” is beszálltak ebbe a háborúba, melyet a jelenleg erőfölényben lévő – jogszabályokkal, és fegyverekkel is megtámogatott - fosztogatók indítottak a kiszolgáltatottak ellen.

Küldöm mellékletben a tisztességes és becsületes az erény példaképe nevében kezdeményezett eljárást:

NEM SZÁMÍT, hogy 2010. június 15-én a Tauzin család ellen elkövettek több nagyon súlyos bűncselekményt? Ezügyben nem folyik nyomozás!

NEM SZÁMIT, hogy a "HANWA Bank a hátunk mögött, hivatali visszaélést elkövetve tisztázatlan körülmények között, a tulajdonosok tudta nélkül átjátszotta az általunk ismeretlen S. Zoltán Ingatlan Maffiózó Bűnözőnek a nagy értékű otthonukat? 

Csak az a lényeg, hogy mosakodjunk az embertelen tettünk végett!

 

Dabasi Tamás kijelentem, ha kell bőrtönbe megyek, de addig is kűzdök minden erőmmel a KORRUPCIÓ és BANKI VISSZAÉLÉSEK, CSALÁSOK, JOGTALAN KILAKOLTATÁSOK ELLEN!

 

Dabasi Tamás elnök



Mellékletek (megnyitáshoz kérjük, az egyes fájlnevekre kattintson):


elutasitas1.jpg (1.181 KB)

elutasitas2.jpg (923 KB)

tamadok-beerositenek.doc (742 KB)

rovid-kozlemeny.pdf (94 KB)