Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. július 17., vasárnap

21.246 - TÉVÉNÉZŐK FIGYELEM – Hat új kábelcsatornát indít a TV2 > Forrás : hirado.hu

TÉVÉNÉZŐK FIGYELEM – Hat új kábelcsatornát indít a TV2

Posted on július 14, 2016 by 

Az elmúlt másfél évtized legnagyobb programfejlesztését hajtja ezzel végre a TV2, amely több új csatornát is indít. A Super TV2-t a televíziós piac harmadik számú szereplőjévé akarják tenni.
Hamarosan hat új kábelcsatornát indít a TV2-csoport – jelentette be kedden a siófoki Media Hungary konferencián a társaság kábelportfoliójának programigazgatója, Fischer Gábor.

Összeg említése nélkül azt mondta: az elmúlt másfél évtized legnagyobb programfejlesztését hajtja ezzel végre a társaság, amely jól célzott, világos stratégiával rendelkező adóvá teszi valamennyi televízióját.

A Super TV2-t a televíziós piac harmadik számú szereplőjévé akarják tenni, a csatornán ősztől naponta négyórányi saját gyártású tartalmat, show-műsorokat, fikciós alkotásokat kínálnak, valamint jelezte, hogy egy később bejelentendő "nagyon komoly beruházást" is elindítanak.

Isaura TV néven telenovella-adót indítanak, új gasztrocsatornájuk a Chili TV lesz; elindul Zenebutik, a Joy TV életmód-csatorna, a FEM3-at Prime TV néven pozícionálják át, jön a meséket kínáló Kiwi TV, a PRO4 M+ néven "elképesztő mennyiségben vásárolt" mozifilmeket kínál, valamint nemsokára bejelentenek két újabb csatornát.

Az MTI kérdésére az igazgató azt közölte, hogy az első fejlesztési ütemet még az idén újabb követi portfóliójukban.

Közölte: a TV2 átalakítás alapvetően rendezi át a magyarországi televíziós piacot.

Forrás : hirado.hu