Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. július 20., szerda

21.253 - Nyílt levél az USA elnökének - Amerika otthon háborúzzon!

Nyílt levél az USA elnökének - Amerika otthon háborúzzon!

Tisztelt Barack Obama elnök úr!
A napokban több híradás is arról szólt a magyar médiában, hogy ön és izraeli tanácsadói NATO hadgyakorlatra hivatkozva egy nagyszabású kelet-európai hadgyakorlatra készülnek.
Nyomatékosan kérjük, hogy Magyarországot hagyja ki háborús terveiből!
A megjelent hír:
"Az Egyesült Államok tankokat és katonákat készül kelet-európai hadgyakorlatokra vezényelni, hogy megnyugtassa az Ukrajna elleni orosz intervenció miatt aggódó szövetségeseit - jelentette ki Vanessa Hillman alezredes, a Pentagon szóvivője augusztus 28-án, csütörtökön Washingtonban.A tervek szerint októberben a 1. lovassági (légi szállítású) hadosztály 1. dandárjának 600 katonáját vezénylik majd Lengyelországba és a balti államokba, hogy ott a 173. légi szállítású dandár ejtőernyőseit felváltva vegyenek rész kiképzési gyakorlatokon. (MTI)
Amerikai részvétellel a NATO keleti határai mentén az elmúlt időben több hadgyakorlatot is tartottak az ukrajnai szakadárok orosz támogatása miatt nyugtalan szövetségesek megnyugtatása érdekében. Az Egyesült Államok emellett F-16-os vadászrepülőket vezényelt Lengyelországba és részt vesz a balti államok légterének biztosításában is. Kijev és a nyugati országok azzal vádolták meg csütörtökön Oroszországot, hogy csapatai közvetlenül is részt vesznek a kelet-ukrajnai harcokban."
Nem azért kérjük erre, mert oroszbarátok lennénk, hiszen 45-évig szovjet megszállt terület voltunk, hanem azért, mert az országunk és annak népe már eleget szenvedett az önök (USA) és csatlósállamai áldásosnak nem nevezhető tevékenységétől.
Gondolunk itt a Trianonban kötött békediktátumra és az 1956-os forradalomban az önök betöltött szerepére, ahol is önök többször cserbenhagyták a magyar társadalmat.Mi magyarok azt tapasztaljuk, hogy nincs különbség önök nagyhatalmi törekvései között legyen az amerikai vagy orosz, teljesen mindegy, mert önök minden kelet európai államot csak gyarmatnak tekintenek, amiket gond nélkül ki lehet fosztani.
Azt is tudjuk, hogy az önök állama (USA) csak akkor kerülheti el a gazdasági csődöt, ha kirobbant egy háborút, legyen az hideg, vagy meleg, mert az akkor életbe lépő fegyverkezési hullám és egyéb gazdasági korlátozások, legyen az élelmiszer, ipari korlátozások, az önök gazdaságának a gazdasági válságból való kilábalását, vagy elodázását jelentené.
A nemzetközi média már írt róla, hogy az önök doyenje Soros György is már az USA gazdasági összeomlást jósolja. Erről bővebben itt olvashat: Soros dollár milliárdokkal fogad az összeomlásra
Felhívjuk  a figyelmét:
A mi népünk a MAGYAR NÉP már eleget szenvedett!
Tudjuk persze, hogy a mai parlamenti elitünk amelyik 25-éve markában tartja a társadalmunkat "nem nyugszik addig, amíg nem szaros a nyelve", ezért mindenben támogatja önöket, azonban vegye figyelembe, hogy ez nem a magyar nép akarata.
A magyarok szeretnének békében és nyugodtan élni, és nem kívánnak az önök háborúiban részt venni, amelyek egyébként is csak az önök izraeli és nyugat-európai csatlós államaik gazdasági érdekeit szolgálja.
Erre méltó példa Irak, Líbia stb. háborúi, amelyek kizárólag a nyersanyagok birtoklásáról szóltak, mint ahogyan most az ukrán termőföldek birtoklásáról és a Krím félsziget, mint katonai támaszpont birtoklásáról a Fekete tengeren, ezen keresztül pedig Földközi tenger katonai felügyeletéről szólnak.
Elhisszük, hogy önöknek nem számítanak az olyan államok véleményei, amilyenek mi is vagyunk (kicsik és megszálltak, gyarmati sorban), de higgye el elegünk van az összes nagyhatalmak által szándékosan gerjesztett háborúkból, legyen az kokainháború, mint Afganisztánban, ill. a korábbiakban említett Líbia, Irak kőolajháborúk.
Elnök úr a jövőben kérjük korlátozza a háborúit a sajtát elnöksége (hatalma) alá tartozó amarikai területekre és hagyja békén Európát, volt itt már elég háború!
Kérjük szíves megértését!
Tisztelettel
Bendegúz Hírportál