Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 21., hétfő

3.462 - VÁLASZ a Barikádnak, a Magyar Gárdának, a Szent Korona Rádiónak, a Dr. Varga Tibor alapította Szent Korona Tv-nek és mindenkinek aki meggyalázott egy ártatlan embert!

From: Nemzeti Hirhalo
Date: vasárnap,2009. szeptember 20.
Subject: Mindenkinek, aki meggyalázott egy ártatlan embert!
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

VÁLASZ a Barikádnak, a Magyar Gárdának, a Szent Korona Rádiónak, a Dr. Varga Tibor alapította Szent Korona Tv-nek és mindenkinek aki meggyalázott egy ártatlan embert!

Pap Gábor soha nem "irányította a művészeteket"! Azért kellett minden állásából idő előtt távoznia, mert nem volt hajlandó a rendszert kiszolgálni. Meg kell nézni a MŰVÉSZET folyóirat általa szerkesztett számait! A szakrális magyar kultúráról esik mindegyikben szó. Azóta is ezeket a számokat használják "bibliájukként" a magyar műveltséggel komolyan foglalkozó kutatók. 1978-ban már megjelenik ebben az újságban a veleméri templomban napfordulókor, napéjegyenlőségkor követhető fényjárások leírása. Molnár V. József először itt és ekkor publikálja "Világ virág" című tanulmányát, amitől az akkori hatalom meg is rémül. Megjelenik 1979-ben egy Csontváry-különszám is, akkor amikor Csontváryról még csak beszélni sem lehetett. Ő volt az egyetlen (Pap Gábor) aki a Szent Koronával kapcsolatban olyan megállapításokat tett, amelyek még ma is megállják a helyüket, és amelyek nemzedékeket világosítottak fel arról, hogy miért is jó magyarnak lenni.

Pap Gábor családját kéne jobban ismernie a mocskolódónak és akkor azt is tudhatná, hogy édesapja okán (aki egyébként kiváló református lelkész volt!) került gyerekkorában mindössze 3 hónapra egy svájci iskolába, mert itthon ki akarták végezni az édesapját! Ekkor Pap Gábor mindössze 10 ÉVES!!!!! És nemzetközi felháborodást követően tudnak csak úgy haza jönni, hogy itthon már nem veszélyezteti semmi az életüket. Kivéve az, hogy édesapja haláláig mellőzve lett. Kis falvakban teljesített szolgálatott, pedig a Reformátusok Nemzetközi Világszövetségének volt az egyik vezetője. El kell menni Szentesre és meg kell kérdezni az ott élő időseket, milyen lelkészük volt Pap Gábor édesapja! Mindegyik könnyek között emlékszik a kiváló emberre. Pedig itt is csak rövid időt tudott tölteni, mert innen is áthelyezték az akkori egyházvezetők...

A székely himnuszról pedig annyit, hogy a legtöbbet énekelt változatban valóban "porlik mint a szikla" van. Amire itt, ebben a szenny írásban hivatkoznak, az pedig egy átköltése már az eredeti költeménynek! Szó sincs az eredetiben, hogy "őrt áll"! És az indok éppen az volt az átírásra, hogy egy himnusz, az fohász, kérés az Istenhez. Ha folyamatosan azt kérjük, hogy porladjunk, akkor egyszercsak majd a Jó Isten azt fogja mondani, hogy rendben... A második-harmadik versszak (és nem SOR!) ezért született, hogy a kérés olyan legyen, ami mindannyiunknak egy szebb jövőt hozhat.

"Kigyúlt a mennybolt, zeng a Hadak Útja
Csaba királyfi gyűjti táborát
Szűnik az átok, kiapadt a kútja,
Szívünkön égi öröm lángol át.

Hiába zúgsz már gyűlöletnek árja,
Megáll a szikla, nem porlik tovább,
Imánk az Istent újra megtalálja,
Köszöntsd ma népem, üdvöd hajnalát."

Kinek mi baja ezekkel a sorokkal?

Egyébként meg sem Pap Gábor, sem Szántai Lajos nem tagja a Magyarok Szövetségében létező Bölcsek Tanácsának. Tehát árnyékra vetődött a mocskolódó!

Ha nem lett volna Pap Gábor, ez a nemzedék soha nem tudja meg népmeséink valódi üzenetét! Ha nem lett volna Pap Gábor, ez a nemzedék soha nem tudta volna meg Csontváry Kosztka Tivadar művészetének velejét. Ha nem lett volna Pap Gábor, ez a nemzedék soha nem hallott volna a Képes Krónika képeinek magyarságot emelő üzeneteit. Ha nem lett volna Pap Gábor, ez a nemzedék soha nem hallott volna a szerves műveltségről. Pedagógusok ezrei köszönhetik neki, hogy kialakított egy valóban magyar központú, magyar műveltséget oktató oktatási rendszert, amit a megfelelő időben Pokorni Zoltán asztalára le is rakott. Csak aztán le is söpörték arról az asztalról a tantervet... De ettől függetlenül ma iskolákban ennek alapján tanítják a felnövekvő nemzedéket. Ha nem lett volna Pap Gábor, soha nem tudtuk volna meg pásztorművészetünk és egyáltalán népművszetünk egészének üzenetét.

Neki köszönheti számtalan képzőművész, hogy olyat tudott alkotni, amelyre méltán lehet büszke és méltán lehetünk büszkék mi is. Gondoljunk csak az V. kerületi orvosi intézmény festett kazettás mennyezetére (Makoldi Sándor alkotása), vagy a Kecskeméti kórház emeletein lévő összesen kilenc darab nagy méretű tűzzománc falképre (Kátay Mihály alkotásai)! Hő Ő nem lett volna, ma a Szent Korona kutatás nem tartana ott ahol tart. Sokan mégcsak nem is hallottak volna a Szent Koronáról! Ha ő nem lett volna Dr. Varga Tibor, nevét ma a kutya sem ismerné, ma nem tartana előadásoka, hiszen az ő tanítványa volt, mindent tudása tőle indult el. Annyira tisztelte Pap Gábort, hogy nem merte sokáig megszólítani sem őt. Ma meg bőrnadrágban, szögekkel kiverve teli szájjal szidja... El lehet dönteni bátran mindenkinek, vajon miért...?

És ezt az embert kell besározni? Szégyellje magát, Liptói! Majd, ha Ön legalább ennyit tett már ezért a hazáért, mint Pap Gábor, vagy Szántai Lajos, akkor lesz joga ezeket az embereket lejáratni.! Addig viszont, ha szorult még Önbe bármilyen kevés is a magyarságból, megköveti ezt a két embert! Ezt javaslom a többi hazug médiának is. (Barikád, Szent Korona Rádió stb.)
 
Sárosi Zoltán (Dobogó - Mitikus Magyar Történelem)
Egyetértve: Kovács János, Nemzeti Hírháló
 
Pap Gábor - Adj magyarságot a magyarnak! 1. rész
Pap Gábor - Adj magyarságot a magyarnak! 2. rész
Pap Gábor - Nyelvében él a nemzet 1.
Pap Gábor - Nyelvében él a nemzet 2.
 
Az előzmény:
Zsidó kommunisták, mint nemzeti szerveződés
Az MSZ alapítótagoknak nem tiszta a múltja

Azt a Pap Gábort tartják hitelesnek, aki az 1970-es években Lenin élni fog c. filmet rendezte, ill. a szoc. rendszerben neki megengedték, hogy a művészetekkel foglalkozzon, sőt irányítsa is a művészeti ágakat. Tanulmányait Svájcban végezte a szocialista időkben. Érdekes, ő nemcsak járhatott külföldön, hanem még tanulhatott is.

Megjegyzés : Szántai Lajos, aki szintén az MSZ vezetőségében található, ezt a Pap Gábort tartja nagy embernek, minden beszédében hivatkozik Pap Gáborra, hogy mi mindent köszönhet neki. Úgy mutatja be Szántai, mint aki a legfőbb tudója a Magyar Szent Koronának. Pap Gábor volt az, aki a Székely Himnuszhoz új vers-sort írt, miszerint : nem porlik tovább a székely, súlykolva azt, hogy eddig porlott. Ezek után Szántai egyik beszédében műfelháborodva közli, hogy Pap Gábor figyelmeztette őt, hogy a "porladós" szöveg nem is igaz. Persze ezt már csak azután közölték a hallgatókkal, miután a MAGYAROK többször figyelmeztették őket a hamis szövegre, miszerint az eredeti szöveg úgy hangzik, hogy : ŐRT ÁLL, MINT A SZIKLA !
----------------------------------------------------------------------------------------------