Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 17., csütörtök

3.440 - Péteri Attila Árpád: Morvai Krisztina eltökélten tartja, -az EP választásokat megelőző országjáró körútjain beígért- szavát. http://barikad.hu/node/36483

Von: Péteri Attila Árpád
Gesendet: csütörtök, 2009. szeptember 17. 00:27
An: Kutasi József
Betreff: Morvai K. beszédei az EP-ben!

 

Tisztelt Honfitársak!

 

Szíves figyelmébe ajánlom a lelkes és kevésbé oly érdeklődőknek, nyissák ki kölcsönösen füleiket, s a szemük fényére vigyázva, kérem tekintsék meg Morvai Krisztina képviselő Asszony karakteres felszólalásait, az igazság érdekében, ahogy a tevékenysége nevében is benn foglaltatik, annak köntörfalazás nélküli képviseletében.

 

Amely sajnálatos módon az EP egyes vezetőinek, különféle tisztségviselőinek nem nagyon van ínyére. De ez legyen az ő gondjuk.

 

Morvai Krisztina eltökélten tartja, -az EP választásokat megelőző országjáró körútjain beígért- szavát. Minket ez érdekel első sorban és továbbra is bízunk a képviselő Asszony kemény kiállásának elkerülhetetlen sikerében.

 

Mint hallani fogják, dinamizmusa töretlen, kitartása minden tenni akaró számára példaadó, magával ragadó.  Épp ezért is igyekeznek az adott ülés levezetői belé fojtani a szót. Ők másoktól kapják a parancsokat, nem a lelkiismeretüktől. Tisztelet a lámpással keresendő kivételeknek.  Reméljük, idővel egyre többen lesznek az új összetételű EP képviselők között olyanok, akiknek zöme egyre inkább magára talál és nem kívánja folytatni a korábbi testület SÓHIVATALHOZ hasonlítható, semmittevő, vagy inkább -számunkra ismeretlen erők általi- felháborítóan értékpusztító tevékenységét. Lásd a kialakult helyzetet, melynek egyelőre Hazánk is kiszolgáltatott elviselője. L(

 

Egyre többen hisszük -ha ilyen egyéniségek állnak a széles néptömegek óhaja, kívánsága és elvárásai mellé, mint Morvai Krisztina- már nem sokáig!

 

Kézfogással:

 

-PAÁ-

http://barikad.hu/node/36483

------------------------------