Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 24., csütörtök

3.483 - Posta Imre: Szükséges, hogy az ideiglenes kormány is felesküdjön a nemzetre

Posta Imre: Szükséges, hogy az ideiglenes kormány is felesküdjön a nemzetre

 

2009. szeptember 23. 15:27

HunHír.Hu

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=23264&s=1

 

           A RENDSZER MEGBUKOTT! A rendszert felépítők és életben tartók morális és jogi alapok nélkül állnak szemben a nemzettel, amelynek árulóivá lettek. Vegyük tudomásul, hogy a Magyar Köztársaság mára már csak egy fikció, ahol semmi nem az, aminek látszik, s ebben a vonatkozásban nem is létezik. Nem működik semmi mára, aminek kellene, csak a látszata, árnyéka van már meg mindannak, ami miatt még a gúnyhatárainkon kinn van a Magyarország tábla.

Vágjunk a közepébe! Ismerhettek, s jól tudjátok, hogy nem vagyok a szavak embere! A kerek mondatokat jobban becsülöm. Az utóbbi hónapok, hetek és napok történései megerősítettek abban, hogy nincs miért és nincs mire várnunk. Az ország olyan súlyos morális, lelki, gazdasági, politikai válságban van, hogy be kell avatkozni az események még kedvezőtlenebb alakulása elkerülése érdekében. A tények azt mutatják, hogy nincs a jelenlegi maffiózó kormányzati és álellenzéki garnitúrában olyan képesség, kvalitás és hitelesség, amely a süllyedő hajót megmenteni képes lenne. Minden nappal csak mélyebbre merülünk a válságnak nevezett rablógazdaság mocsarába. Nincs közbiztonság és nincs a rend megteremtésére alkalmas vezetői magatartás, sem szándék. A hatalmi elit befuccsolt, leszerepelt és lejáratódott, elkopott. Nem vállalnak felelősséget a döntéseikért, bűneikért és az ország sorsáért, amelyet zsidó kézre, bankár-zsebbe játszottak át. Ezen nincs mit szépíteni.

A RENDSZER MEGBUKOTT! A rendszert felépítők és életben tartók morális és jogi alapok nélkül állnak szemben a nemzettel, amelynek árulóivá lettek.

Egy megfeneklett, de feneketlen szisztémába, bizonyítottan rossz, egyenesen gonosz célokat követő struktúrába ölünk bele időt, pénzt, energiát és életeket, ahelyett, hogy mentenénk mindezt az összeomló, lángoló bűnbarlanggá változtatott gazdasági-politikai és közéleti szférából, hogy egy új paradigmában, a régi törvényeink szellemiségében megmentsük azt, ami az ember számára nemes és szükséges.

Vegyük tudomásul, hogy a Magyar Köztársaság mára már csak egy fikció, ahol semmi nem az, aminek látszik, s ebben a vonatkozásban nem is létezik. Nem működik semmi mára, aminek kellene, csak a látszata, árnyéka van már meg mindannak, ami miatt még a gúnyhatárainkon kinn van a Magyarország tábla.

Nem várhatunk még az előrehozott választásokig sem, ugyanis egy nem létező rendszer nem létező eredményeket produkálhat, aminek az eredménye ugyanúgy a semmi, mint ahogyan ez eddig is volt. Tudom, hogy sokan most gondolkodóba esnek, mert nem értik magát a helyzetet. A nemzeten a helyzet radikális és azonnali felülvizsgálata, és kézben tartása, irányítása segíthet csak, amire tökéletesen alkalmatlan a jelenlegi nomenklatúrára építkező, ügynököktől hemzsegő, lebutított, korrupt és erkölcsileg lenullázott, még a jelenlegi kétséges alkotmányhoz sem igazodó szervezett bűnözői rendszer. Aki beszáll ebbe a zsidó-hintába, annak vége van, mint ahogyan a nemzetünknek is, ha tovább folytatjuk ezt a praxist.

Magyar kormány kell, és lesz! A rendszer már nem működik, a félelem és a kétségbeesett sumákolás a jelenlegi irányadó elv a szakértői éspolitikai félcédulások részéről. Ennek véget vetünk!

Az ideiglenes kormány tagjai a rájuk ruházott felelősségnél fogva alakítják ki azt a formát és állítják hadrendbe azt az eszközrendszert, ami az ország rendbetételéhez, az okozott károk felszámolásához leginkább szükséges. Ennek érdekében azonnali belpolitikai változtatásokra készül fel, gazdasági tárgyalásokat folytat személyekkel és szervezetekkel, és a rendvédelem megerősítésre és a katonai potenciál növelése érdekében haladéktalanul megkezdi az eddigi hatalmi elit elszámoltatását, a köz és vagyonbiztonság megóvását, a határaink, légterünk szigorított ellenőrzése mellett, szuverenitásunk helyreállítását. Gazdasági program keretében a munkanélküliség felszámolható, a cigány-kérdés megoldható. Nem részletezem a mikéntjét, de ez menet közben ki fog derülni.

Az ideiglenes kormány eskütétele előtt tárgyalásokat kezdeményezünk (még zajlanak, bár nem sok sikerrel), a nemzeti szervezetekkel. A nemzetet megosztó, leszalámizós metódus régi zsidó taktika, de egyetlen csapásra meg lehet szüntetni azt a veszélyt, hogy tovább forgácsolódik a nemzet ügye, ugyanis pártállástól függetlenül mindenki veszélyben van addig, amíg kormány nélkül és kifejezetten gyilkos szándéktól vezérelve terelik a jelenlegi erők a magyar népet a pusztulás felé. Munkánkat bárki támogathatja, segítheti, de a kormány nem azért jön létre, hogy mi kérünk támogatást (bár ez anélkül nem megy), hanem azért, mert a nemzet, útmutatás és támasz nélkül elveszik. A pártok elbuktak, a szervezetek inognak az emberek bizonytalanok és félnek.

 

Ahhoz, hogy valódi változásokat eszközölhessünk ki, a jelenlegi keretek fölé kell tudnunk emelkedni, és ez morális értelemben már megtörtént. Mindenkinek, aki nem pártcélokban, hanem a magyar nemzetben, az Igazságban és egy valódi és gyors változásban hisz, bízik, gondolkodik, ez a tartalom és forma adhatja meg a választ a problémáira, kérdéseire. Még nem tudom pontosan, mit és hogyan fogok, fogunk megcselekedni, de egyet mondhatok: bármit, ami racionális és ami nem az, de a nemzet életben maradását és a múltunkkal, jelenünkkel és jövőnkkel kapcsolatos sorsdöntő, kedvező változások előidézését jelenti . Eddig is erőn felül vállaltunk már páran, és ez a mozzanat sem lesz emberléptékű, de be kellett látnom, hogy valakiknek vállalni kell a felelősséget a gyermekeink sorsának alakulásáért is, és én nem térhetek ki a rám szabott feladatok alól, amelyek már így is túllépve eddigi tevékenységemen, magasabb elvárások elé állítottak. Nem lesz egyszerű, és nem lesz könnyű sem, de Isten eddig is segített, és biztosan tudom, hogy nem fog bennünket cserbenhagyni!

------------------------------------------------------------