Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 26., szombat

3.505 - Mihályi Molnár László: Vukics Ferencben és az általa szervezett rendezvényekben természetes jóindulattal, jóhiszeműen, de vakon megbíztak.

 

Von: MVSZ Sajtószolgálat

Gesendet: szombat, 2009.. szeptember  26 08:10
An: MVSZ Sajtószolgálat
Betreff: Belmagyar viszályt kelt Vukics - Vukics érdekében cenzúráz a Nemzeti Hírháló

 

BELMAGYAR VISZÁLYT KELT VUKICS

Mihályi Molnár László, Szepsi, (Felvidék

2009. szeptember 25. péntek, 08:00

Az elmúlt napokban Vukics Ferenc, a magát Magyarok Szövetségének nevező szervezet vezetője beszélgetésre hívta a Hungária Televízió  egyik műsorába Geönczeöl Gyulát (G.Gy.),aki a Magyarok Világszövetsége Szlovákiai Országos Tanácsa elnökének adta ki magát, holott ő is tudja és Vukics Ferenc is, hogy

a Magyarok Világszövetségének felvidéki tagjai 2007. február 2-án a nagyidai közgyűlésen újjászervezték a nem kis mértékben G.Gy. által megbénított, pangó szervezeti életű Országos Tanácsot, amelyet korábban egy ideig valóban G.Gy. vezetett, de ő közben megszűnt MVSZ tag lenni.

Nagyidán a tagok új elnököt választottak Fuksz Sándor személyében, és az alelnökök Mihályi Molnár László és dr. Popély Gyula lettek. (Valószínűleg ezért terjesztett hitvány rágalmakat dr. Popély Gyuláról G.Gy.) Ezekről a tényekről Vukics Ferencnek is tudomása kellett hogy legyen, hiszen az MVSZ Kárpát-medencei Régióülésén találkozott és beszélt is felvidéki küldötteinkkel. Ott volt ő is a Magyarok VII. Világkongresszusán, ahol a Magyarok Világszövetsége Felvidéki Országos Tanácsának elnöke  és alelnökei is szerepet kaptak. Fuksz Sándor az önrendelkezési nyilatkozat előterjesztője, dr. Popély Gyula a Trianon újraértékelése konferencia vezetője, Mihályi Molnár László a Világkongresszus köszöntő versének előadója és két szekcióban szakelőadó volt. Vukics Ferenc pedig beszámolt az MVSZ által támogatott első bösztörpusztai Kurultajról.

G.Gy.-nak Patrubány Miklósra és dr. Popély Gyulára vonatkozó rágalmait határozottan visszautasítjuk, Vukics Ferenc "témaválasztását" átlátszó trükként értékeljük, hiszen a fent említett Régióülésen vendégként minősíthetetlenül és magyar emberhez méltatlanul viselkedett,  majd bocsánatkérés nélkül távozott.

Mint Vukics Ferenc későbbi kijelentései és mostani viszálykodása is igazolták, a Magyarok Szövetségével kívánják kijátszani a határozott irányvonalú és nagy hagyományokkal bíró Magyarok Világszövetségét, amely a magyar nemzeten esett gyalázatok orvoslását elsőrendű feladatának tartja, hogy helyébe egy langyos és megalkuvó, s a fenti eset szerint a szélhámosságot sem nélkülöző szervezetet állítsanak.

Ez az elszomorító tény arra késztet bennünket, hogy felnyissuk mindazok szemét, akik eddig  Vukics Ferencben és az  általa szervezett rendezvényekben természetes jóindulattal, jóhiszeműen, de vakon  megbíztak.

Szepsi, 2009. szeptember 23.

 

A Magyarok Világszövetségének Felvidéki Országos Tanácsa

 

Fuksz Sándor elnök

 

Mihályi  Molnár László alelnök

MVSZ Sajtószolgálat - Kárpáti Harsona

--------------------------------------------------------

 

Mihályi Molnár László, Szepsi, (Felvidék) Szerkesztette: admin    2009. szeptember 04. péntek, 10:39

 

Miért jött létre a Magyarok Szövetsége a 71 éve létező és határozott nemzeti vonalú Magyarok Világszövetsége ellenében ?


VUKICS NEM AKAR EGYÜTTMŰKÖDNI SEM A MAGYAR GÁRDÁVAL, SEM A HATVANNÉGY VÁRMEGYÉVEL, DE MÉG A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉVEL

SEM.

NEM KÍVÁNJÁK TRIANON IGAZ ÚJRAÉRTÉKELÉSÉT, AZ IGAZSÁG KIMONDÁSÁT, CSUPÁN NÉMI ALKOTMÁNYOS RENDET, ÉS EZT NAGYON ÉRDEKES MÓDON
(kifogva a magyarok indulatainak szelét a rendszer valódi megváltoztatásának vitorláiból).

AMIKOR BÖSZME VEZÉR HANYATLÁSAKOR ÉSZREVETTÉK AZ MSZP-BEN, HOGY KORÁBBI (BEPALIZOTT) TÁMOGATÓIK JOBBRA KACSINTGATNAK, DE NEM A FIDESZ FELÉ, ELHATÁROZTÁK, HOGY AZ ILYEN ORIENTÁLTSÁGÚ, ÉRDEKLŐDÉSŰ EMBEREKET MEGNYERIK MAGUKNAK  (EZ A LANGYOS KÖZÉPÚT, MELY EGYSÉGET HIRDET OTT IS, AHOL NEM LEHET).

 

EHHEZ TALÁLTAK EMBEREKET ÉS CSOPORTOKAT, akiket a rendőrség  -- érdekes módon -- nem zaklat.


Íme egy szelet róluk:

Mihályi Molnár László, Szepsi - Felvidék
Kárpáti Harsona főmunkatársa
:------------------------------------------

A közleménnyel kapcsolatban szeptember 24-én Mihályi Molnár László az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

Budapest, 2009. szeptember 25.

A NEMZETI HÍRHÁLÓN Közel 90 írásom jelent meg egy év alatt. A mai napon megjelent egy leleplező cikk (a www.karpatiharsona.info   oldalon még olvasható) VUKICS FERENC ténykedéséről, ezt pár órán belül törölték róla, ami számomra kimerítette a sajtószabadság megsértését, a cenzúra fogalmát.

Ezzel beszüntettem minden további kapcsolatomat a NEMZETI HíRRABLÓVAL:

Számomra ez a durva beavatkozás azt bizonyítja, hogy igazak azok a feltételezések, hogy a Magyarok SZövetségét Vukics Ferenc megbízásból, a nemzeti indulatok lecsapolására, az ország kiárusításának elviselésére és csendes hallgatásra, a nemzeti oldal elhallgattatására hozta létre:

MIHÁLYI MOLNÁR LÁSZLÓ  >  SZEPSI – FELVIDÉK

www.mvsz.hu

http://www.karpatiharsona.info/

----------------------------------------------