Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 28., hétfő

3.514 - A szakadék szélén áll az ország szekere!

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet:hétfő, 2009. szeptember 28. 08:05
An: Kutasi József
Betreff: fidesz.hu

A szakadék szélén áll az ország szekere!
2009. szeptember 27., 16:07 fidesz.hu

Aki a hatalommal, a rábízott vagyonnal visszaél, ne számítson a társadalom hosszú távú támogatására - mondta Pelczné Gáll Ildikó a Fidesz alelnöke, aki a nagykanizsai Berzsenyi Polgári Kör által megrendezett lakossági fórumon beszélt az ország általános gazdasági helyzetéről.

A Fidesz gazdasági stratégiája jelent megoldást a kialakult válsághelyzetből, melynek alapját a gazdasági növekedés beindítását célzó intézkedések adják - fogalmazott Pelczné.

A társadalmi felelősségvállalás kérdéskörét elemezve kifejtette: a politikus felelőssége, hogy minden "mutyit" elutasítson. Nincs szükség arra, hogy százmilliókat költsenek szakértőkre, tanácsadókra. Ezeket a szerződéseket nem elég megvizsgálni, a felelősöket is meg kell nevezni, és felelősségre kell vonni őket - tette hozzá.

Az emberek felelőssége pedig a választás felelőssége. A választásé, mellyel kifejezhetjük együvé tartozásunkat, együttgondolkodásunkat a fennálló helyzetről, a jelenleg regnáló, átmeneti kormány működéséről - emelte ki a Fidesz alelnöke.

Ez a kormány nem alkalmas arra, hogy kivezesse ezt az országot a gazdasági válságból. Sajnos a kormány intézkedéseivel szinte minden területen válságot idézett elő. A szakadék szélén áll az ország szekere! - hangsúlyozta Pelczné Gáll Ildikó.

-------------------------------------------------------------------------