Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 21., hétfő

3.459 - A KUTASI JÓZSEF - POLITIKAI HÍRFUTÁR FELADATA ÉS CÉLJA!

NYÍLT LEVÉL!

Tárgy: Re: 3. - FÜBEN, FÁBAN, ORVOSSÁG - ZSÍRÉGETÖ FÜSZEREK

 > 2009. szeptember 16.

 

Tisztelt Gonda László Úr!

 

Kedves László!

 

Írod! "2009/9/20 Harc Ter <harcter@gmail.com>

 

Kedves Jóska, tisztelettel kérlek azért ez nem az a honlap ahová ilyennel rabold az időnket! Kérlek ne terhelj ilyesmivel! Tisztelj meg annyira,h. csak fontos dolgokkal foglakoztas... Gonda László"

 

Válaszom: Az egyedüli Te vagy, aki nem értette meg a mellékletet: "FÜBEN, FÁBAN, ORVOSSÁG - ZSÍRÉGETÖ FÜSZEREK > 2009. szeptember 16."

 

Nagyon is fontos dolgokkal foglalkozok! Itt 29 szimbolikus fűszerekről van szó, ahol sem reklám, ár, vagy megrendelési cím látható. Jellemzően 29 - erősebb, erős, vagy gyöngébb - civil szervezetet vettem alapul. Ha mind a 29 szervezet össze fogna, ahol minden csoport az igazságos fűszerét hozzá adná, abból lenne a "zsírégető  fűszerek", ami már elég, egy magyarországi rendszerváltáshoz. A többi 471 civil szervezet meg, meg tudná tenni a radikális rendszerváltást.

 

Hol marad a logisztikai gondolkodásod? Mikor hagytál annyi időt, hogy a Kutasi József - Politikai Hírfutárban a 3.459 bejegyzett írásokból valamit olvastál volna? Írások találhatók német, angol, francia nyelven is! Te tudsz németül! Többes számba írsz - mások nem panaszkodtak - , akkor mit szoljak én Kutasi József, aki teljesesen egyedül végzi ezt a munkát. Az én időmet "rabolod" az ilyen elektronikus levelekkel. Inkább küldjél felhasználni való anyagokat a Hírfutár részére.

 

Tiszteletem mindig megvolt - és marad is - , amíg a másik fél engemet is tiszteletben tart.

 

Nekem nem az a  feladatom, hogy elektronikus leveleket küldözgessek. Néha szükség van arra is, amikor azonnal cselekednem kell, illetve a figyelmet a Kutasi József – Politikai Hírfutárra tereljem, amikor a napi beérkező statisztika kimutatja az olvasok számának csökkenését.

 

 Az a  fontos, hogy a világ egész területén megtalálható magyar honfitársaim, az igazságos írásokat olvashatják a Kutasi József - Politikai Hírfutárban, ami semleges és független.

 

Irod: "ui: nemzetihirhalo,hu. barikad.hu, kuruc.info, szentkoronaradio.hu, mno.hu, gondola.hu, magyarhirlap.hu, napilapok: Magyar Hirlap, Magyra Nemzet ... stb. Ezeket mind olvasom, olvassuk. Kérlek ne küldj olyat ami ezeken jelenik meg. A Magyarok Szövetségében a tagozati munkában részt veszek, az elnöki tanácsadó testületben stratégiai tanácsadó vagyok. A hungariatv.hu -ban műsorvezető: Nemzeti Kávézó a műsoorm.. " Nem mástol lopom az anyagokat, hanem nekem küldik, amik nem jelennek meg - Nemzeti Hírhálo kivételével - a fenti Mediákba.

 

Válaszom: Ismerem és tudom nagyon jól a feladatodat és munkádat, a magyar nemzetünk javára. Figyelemmel kisérem tevékenységedet, de eredményt nem látok. Az Anyaországban az élet továbbra is úgy van, ahogy volt: SZENVEDÉS!

 

ISMÉTLÉS!

 

„A  KUTASI JÓZSEF - POLITIKAI HÍRFUTÁR FELADATA ÉS CÉLJA!

Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, – hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkámat!

Magyarországon és a világon élő, magyar testvéreimnek, és más nemzetiségűeknek, továbbítom az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!

A külföld nem segít – csak Magyarországról a vagyont viszi el -  , így nekünk magyaroknak kell saját erőnkből, a radikális rendszer váltást, tovább fojtatni.

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem az a célom! A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni.

Senki nem kért arra, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő testvéreim javára, hogy legyen egy remény, és érezzék a változás jövetelét. Annak a két milliónak  nem kell, mert egy része a korrupciós pénzekből jól él.  

Nem vagyok költő, könyv és újság író. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan!. Írják meg a nyolc millió lakos életét, sorsát, szegénységét, … és így tovább.

Háttérben, családon belül dolgozok! Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból vesszem el, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senkihez nem kötöm magamat. Mindig igazságos, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok.

Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek, tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük.  Nem tartozok a Mediához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez,  ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, vagy fizetett spiclikhez.

Minden nap kapom a statisztikát - ami kimutatja - , milyen gépekről, hányan nézték meg a bejegyzéseket. Érdemes a mai (2009. szeptember 21.) napit megnézni.

Csodálkozhatnak a munkámon!”

Tisztelettel és szeretettel,

 

Kutasi József / Jóska bácsi / Jóska

 

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

 

antal@jozsef-kutasi.de