Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 18., péntek

4.126 - Iványi Sándor: Családommal el akartunk utazni a magyar Parlamentbe, hogy részt vegyünk a karácsonyi ünnepségen,

Von: Sándor Iványi
Gesendet: csütörtök, 2009. december 17. 16:14
An: Kutasi József

Betreff: Karácsony száműzve

 

Tisztelt  honfitársam!

Szomorúan értesültem róla, hogy idén sem lesz karácsonyi ünnepség a magyar Parlamentben,

mivel Szili Katalin 2006-ban takarékossági okokból törölte azt.

Az ügyről bővebben a blogomon olvashat.

Csatolom a levelemet

 

SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG

Hungary, 4028 Debrecen, Kassai út 101

 

Tisztelt Képviselőnk!

Tisztelt Elnök úr!

 

Adjon az Isten szebb jövőt! Szeretettel üdvözlöm!

 

Kérem, olvassa el az alábbi panaszlevelet, és válaszoljon nekünk.

Iványi Sándor, debreceni, protestáns, nagycsaládos apa vagyok, és szomorúan vettem tudomásul, hogy az izraelita ünneplések közben, évtizedek óta először, elmaradt a karácsonyfa-állítás a budapesti Parlamentben.

Családommal el akartunk utazni a magyar Parlamentbe, hogy részt vegyünk a karácsonyi ünnepségen, de közölték velünk, hogy 2006 ősze óta, Szili Katalin utasítására nem tartanak a Parlamentben karácsonyi ünnepséget!

Ki vagyunk rekesztve az országunkból, és annak szimbólumából, a Parlamentből is??

Az ország háza, a mi házunk! Miért űzték ki belőle a karácsonyt?

Talán a következő okokból?

Országunknak jó legelői, erdői, földjei és vizei vannak. Simon Peresz 2007 októberében már bejelentette, hogy ,,Felvásároljuk Magyarországot". Azóta számos fővárosi, és vidéki ingó - és ingatlan vagyon került a cionista üzletemberek tulajdonába. Az ország felvásárlása tehát elkezdődött.

A cionista felvásárlók ünnepelnek a mi házunkban, a Parlamentben Utána meg jót esznek, a magyar adófizetők pénzén, sebaj, majd törleszti az adósságot a magyar unoka is. A Hanuka ünneplése évek óta állami támogatással történik a fővárosban!!

 

Hanuka a zsidó vallásúaknak egy nyolc napig tartó ünnepe. Egy történelmi eseményt ünnepelnek meg ilyenkor. Mégpedig egy csata emlékét, amikor is két és fél ezer évvel ezelott maroknyi lázadó csapat győzelmet aratott az elnyomó görögök ellen. A győzelem azért volt fontos, mert a vallási és kulturális örökségüket védték meg ezzel. Hazai ünneplése azt fejezi ki, szimbolikusan, hogy immár a magyarságot is legyőzte egy maroknyi zsidó üzletember, akik Simon Peresz izraeli elnök 2007-es szavai szerint mindent fel fognak vásárolni Magyarországon.  http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M 

 

Mindezen nagy izraelita ünneplések közben, évtizedek óta először, 2006-ban elmaradt a karácsonyfa-állítás a budapesti Parlamentben. 

A szocialista Szili Katalin házelnök takarékosságra hivatkozva törölte ezt a luxuskiadást. A meghívott gyermekek baseball sapkát kaptak Jézus születésének ünnepén, a magyar országgyűléstől. Takarékossági okokból idén nem állít karácsonyfát az Országgyűlés - jelentette be december elején a házelnök asszony. A döntést szó nélkül vette tudomásul minden parlamenti párt, a sajtó is elintézte egy mínuszos hírrel. Azon sem mélázott el senki sem, hogy az Országgyűlést már csak reklám céljából is vagy száz cég ajándékozná meg egy karácsonyfával, tehát különösebb kiadás nélkül is lehetett volna fája a Parlamentnek, ami egyébiránt még a legateistább Kádár-érában sem maradt el!!  Most tehát elmaradt a karácsonyfa-állítás. Volt viszont hatalmas menóra állítás, az ókori zsidó győzelem emlékére: Karácsonyfára, magyar ünnepre nem telt, nyolcnapos hamukára igen! Lássuk, mire telt még a szocialista-szabaddemokrata vezetésnek:

118 millió forintot költött a Miniszterelnöki Hivatal 2007-ben 19 tanulmányra, amelyek az élettársi viszonyról, az adótudatosságról, a hálapénzről, és a kormány - lakosság közötti kommunikációról szóltak.

120 millió forintba kerültek a meg nem épült kormányzati negyed pályamunkák.

1,1 milliárd forintba került a 2008 márciusi népszavazás előtti szocialista kampány, amely a három nemre buzdította a polgárokat.

400 millióba került az Egészségügyi Minisztériumnak az egészségügy reformjáról szóló kampánya.

7,2 milliárd forintba került a rendszerváltás óta, a három szocialista kormány által megrendelt elemzések, és tanácsadói díjak kifizetése. Nem soroltam fel a ,,kisebb" kifizetéseket, adjuk össze a számokat:     8,938 milliárd forint!

Jól jegyezzük meg ezt az évet: már 2006-ban likvidálták a magyar törvényhozásban a karácsonyi jelképek közül a kereszténységre utalókat, nem állítottak karácsonyfát sem, egyszersmind a magyar gyermekek amerikai ruhadarabot - baseball-sapkát - kaptak a szocialista magyar házelnöktől, aki egyébként szívesen hivatkozik hívő katolikusságára.

Ez a zsidó kultúrát előnyben részesítő, és a kereszténységet mellőző magatartás is bizonyítja, amit már évek óta sejtettünk: új honfoglalás zajlik, az új európai Kánaán birtokba vétele, csak most nem karddal - mint a filiszteusok, és a palesztinok ellen - hanem pénzzel, hazugsággal, és Gyurcsány népirtó reformcsomagjával megvalósítva

 

           ,,A magyar nemzet háromszáz esztendőn át sokat szenvedett. Török és tatár dúlta édes hazánk kebelét, és a királyok idegen gonosz tanácsosai, és a hazának háládatlan fiai sokszor elárulták e szegény nemzetet, de mióta Isten e világot megteremtette, soha még oly ocsmány árulást nem hallott az embernek fia, mint aminővel most hazánkat meg akarják ölni a hitszegők. Ha most a magyar nemzetnek minden fia, aki csak karját bírja, fel nem kél, hazáját védeni, akkor kiirtanak saját hazádból, szegény magyar nép! Országodat, mit őseid vérrel szereztek, árulással szétrabolják. Ki fognak irtani az élő nemzetek sorából, hogy szegény hazádnak még csak neve se maradjon fenn."

 

Várom válaszát,  kívánok jó étvágyat, és boldog karácsonyt kívánok!!!

 

SZABADSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!!

 

Iványi Sándor

Elnök

Szent István Szövetség

 

Debrecen

2009-12-17

 

Iványi Sándor


Boldog karácsonyi ünnepet kívánok!

Iványi Sándor
journalist
writer
Hungary
+ 36 20 457 0743

Tekintse meg a honlapjaimat:
Please look my websites:

http://ivanyisandor.blogspot.com/

http://ivanyisandor.blog.com/