Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 20., vasárnap

4.148 - MVSZ Sajtószolgálat: Budapest, 2009. december 19. > Az MVSZ Sajtószolgálata ezennel nyilvánosságra hozza az MVSZ Elnökségének nyílt levelét és annak angol nyelvu fordítását.

Simon Peresz úr részére

Izrael Állam elnöke

Nyílt levél

Elnök Úr!

Az Ön 2007. október 10-i beszéde, melyet Tel-Avivban, a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén mondott, megszabta a felvásárlás módszerével folyó zsidó birodalomépítés fő csapási irányait: Manhattan, Lengyelország, Románia és hazánk, Magyarország.

Számunkra ez a jövőkép elfogadhatatlan.

Több mint ezer évvel ezelőtt, a IX. század első évtizedeiben elég zavart okozott már az, hogy Kazáriában a vezető réteg felvette a zsidó vallást. Az ősi honukba, a Kárpát-medencébe visszatért magyarok utódainak nem hiányzik a történtek megismétlése.

Az Önök gazdasági térhódítása Magyarországon nem mosható össze az egyéb idegen tőke beáramlásával. Különbséget kell tenni a politika-semleges tőkeáramlás és a hódító szándékú, államilag támogatott tőke gazdasági terjeszkedése között. Ez utóbbi nem jár egyedül. A gazdasági hódítással párhuzamosan az új gyarmatosítás immáron klasszikus hatalombiztosító eszköztára is bevetésre kerül:

1. olyan játékszabályok bevetése, amelyek a demokratikus látszat megőrzése mellett biztosítják a háttéruralmat (kifejlett formájában ez az Egyesült Államok típusú kétpártrendszer),

 

2. a politikai elit korrumpálása,

 

3. a politikai kultúraépítés eszközeinek monopóliuma,

 

4. a rendszer bírálóinak módszeres démonizálása,

 

5. a tanügy megszállása,

 

6. az egészségügy ellenőrzése.

Mindezeken túlmenően mára sikerült Önöknek Magyarországon leépíteni a honvédséget, átprogramozni a politikai rendőrséget (NBH és REBISZ), sőt, az IN-KAL SECURITY Kft. alakjában a létrehozni a társadalmi ellenőrzés és erőszak alkalmazásának eszközét is. Az IN-KAL SECURITY Kft. színre lépése a 2006. október 23-i szemkilövős, viperás vérengzések alkalmából akaratlanul is az IRGUN terrorszervezetet juttatják eszünkbe.

Magyarországon a cigányok által elkövetett magyarellenes atrocitások száma párhuzamosan növekszik az izraeli gyarmatosítás mértékével.

Elnök Úr, Ön minden bizonnyal tudja, hogy e párhuzamosság mögött létezik-e okozati összefüggés vagy sem.

A magyarság világszerte aggodalommal és növekvő felháborodással kíséri az izraeli gyarmatosítás kiteljesedését hazánkban.

Elnök Úr, a Magyarok Világszövetsége felszólítja Önt, hogy haladéktalanul szüntesse be hódító politikáját Magyarországon.

Ennek folytatása előbb-utóbb a Közel-Kelethez hasonlóan destabilizálja térségünket. Ez végső soron senkinek sem érdeke.

Elnök Úr, hagyja meg Magyarországot azoknak, akiknek ez az ország a nevét viseli.

Budapest, 2009. december 5-én

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége

A kiadmányt hitelesíti

Patrubány Miklós István Ádám

a Magyarok Világszövetségének elnöke