Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 20., vasárnap

4.149 - MVSZ Sajtószolgálat: Budapest, 2009. december 19. > Az MVSZ Sajtószolgálata ezennel nyilvánosságra hozza az MVSZ Elnökségének nyílt levelét és annak angol nyelvu fordítását.

Von: Adorján András
Gesendet: vasárnap, 2009. december 20. 20:59
An: Kutasi József
Betreff: Az MVSZ Sajtószolgálata ezennel nyilvánosságra hozza az MVSZ Elnökségének nyílt levelét!

 

Igazán bátor, és jó stílusban megírt levél. Aktualitását - sajnos ma is őrzi. De bizony a zsidó elnök Magyarország, Lengyelország, SŐT Manhattan éve beszélt a nyilvánosság előtt öl vásárlásáról, gyarmatosításáról vagy 2 (kettő) éve beszélt a nyilvánosság előtt. Ezt követően igen hamarost vagy 8 - 10 (magyar származású) magyar közéleti személyiség írt Peresznek, kérdve, hogy a mondás, amit neki tulajdonosítanak, így van - e , s ha ő mondta, honnan a bátorságot hozzá? Ami engem illet, legkevesebb 15 - szőr foglalkoztam Mr. Perec arcátlanságával. A baj persze az, hogy a sértő kijelentés érdemben igaz

 

Derék dolog, hogy Patrubány alig pár év erőgyűjtés után csak az asztalra csapott. A jövőre nézve azonban díjtalanul felajánlom hasonló levelek 48 órán belül (ANGOLUL is) való megírását.

 

Szerénytelenség nélkül közölhetem, hogy az én nevemet kb. 6-8 szór többen ismerik világszerte, mint Patrubányét. A bárhol élő és akármilyen fokon angolul beszélők között is. De attól még ő is aláírhatja.

 

Üdvözlettel: AA