Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 19., szombat

4.143 - Magyarok Szövetsége: Kunszentmiklóson bemutatkozó fórumot tartott az Arany Korona Szövetkezet

Magyarok Szövetsége: Munkatársakat keresünk!

Legyen az elsők közt az első, igazán hazai, országos hitelszövetkezet munkatársai sorában! Újonnan alapítandó Hitelszövetkezetünk hálózatába megbízott munkatársakat keresünk!

Közös célunk, hogy a Hitelszövetkezet egésze hosszú távon, megbízhatóan, emberközeli módon szolgáltatva éljen és növekedjen, munkatársaink tartós, és céljaiban valamint tevékenységében büszkén vállalható munkahelyet találhassanak, a környezetünkben pedig egyre több igazi értékteremtő kezdeményezés valósulhasson meg

A megbízottak feladata:
- közreműködés szövetkezeti tagok szervezésében
- ügyfélkapcsolatok kialakítása és ápolása
- a szokásos pénzintézeti munkatársi feladatok elvégzése (tanácsadás, szerződéskötés, ügyletgondozás, banki tevékenységek segítése stb.)Elvárásaink:
- személyes érdekeltség a közös sikerben
- alapelveink megértése és elfogadása
- lojalitás
- ismeret a helyi közösségről
- pénzügyi termékeink megismerése

A leendő megbízottak a Hitelszövetkezet azon tagjai közül kerülhetnek ki, akik tisztességes mértékű vagyoni hozzájárulásuk révén maguk is érdekeltek a sikerben. A jelentkezés, képzés és vizsgák után leendő munkatársainknak a szokásos pénzintézeti szervezési és ügyintézési tevékenységeket kell ellátniuk – nem szokásos módon. Megbízottaink a helyben lakókkal és a helyi vállalkozásokkal keresik és tartják a kapcsolatot, intézik a mindennapos pénzügyeket.

Amit kínálunk:
A megbízottak számára teljes körű pénzintézeti hátteret és folyamatos képzést biztosítunk. Megbízottaink készpénz-kezelést nem végeznek, így speciális pénztárosi ismeretek nem szükségesek a munkakör ellátásához, az ezzel járó felelősséget nem, viszont a célok és az ügyfelek képviseletét vállalni kell. Leendő munkatársaink elkötelezett hozzáállással, tisztességes, becsületes munkával, önálló, rugalmas időbeosztással biztos és kiszámítható jövedelemre számíthatnak hitelszövetkezetünknél.

Mi segítünk önnek – ön segítsen a saját környezetén!

Jelentkezés és bővebb információ:
Fülöp Zoltán
+36 20 551 0331
htsz.szervezes@gmail.com

Kunszentmiklóson bemutatkozó fórumot tartott az Arany Korona Szövetkezet

Az Arany Korona Szövetkezet Pénteken bemutatkozó fórumra hívta a Magyarok Szövetsége szabadszállási és kunszentmiklósi közösségének tagjait és néhány termelőt. A szövetkezet célját, feladatát, a jövőbeni terveket Ubornyák László elnök ismertette. Ezt követően a jelenlevők mondták el gondolataikat és tették fel kérdéseiket a hallottakkal kapcsolatban. Mindenki egyet értett a szövetkezet szükségességével. Többen jelezték belépési szándékukat, de volt aki már a helyszínen be is lépett.

Ubornyák László ismertette a hitelintézettel kapcsolatos terveket valamint a regisztrációs feltételeket is. Ezt követően kérte a segítséget a Magyarok Szövetsége új székházának a felújításához, berendezéséhez. Itt is történtek felajánlások. Volt aki az ünnep után dolgozni megy és irodabútort is ajánlott fel.