Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 22., kedd

4.157 - Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője: Ugyanis a parlamenti pártok mindegyike közelebb áll egymáshoz, mint a Jobbik bármelyikükhöz.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Orbán elismerte: megdőlt az "egy a tábor, egy a zászló" stratégiája


Duro_Dora-arc.jpg

A Jobbik által 2003-as alakulása óta hangoztatott igazságot ismerte el végre Orbán Viktor hétfői beszédében: a két korábbi választási vereségért felelős egy a tábor, egy a zászló stratégia megdőlt, a nemzeti táborban megjelent egy új erő, saját zászlóval.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ugyanakkor visszautasítja azt a rágalmat, hogy zászlaján az "Erőszak" áll. Lobogónkra valójában a "Radikális változás" jelszavát írtuk, a politikai háttéralkuk nélküli, nemzeti önrendelkezésre épülő programunk jegyében. Erőszakot (akár két pofon formájában) épp a magunkfajtákkal szemben szoktak bevetni, miként 2006. október 23-án Orbán Viktor is nyomon követhette - a híradásokból.

A Fidesz elnökét ki kell javítanunk abban is, hogy a Jobbik a fő törésvonalat ma már nem a bal- és jobboldal között látja, hanem önmeghatározásakor a multinacionális pártokkal szemben nemzeti erőként definiálja magát. Ugyanis a parlamenti pártok mindegyike közelebb áll egymáshoz, mint a Jobbik bármelyikükhöz.

Dúró Dóra,
a Jobbik szóvivője