Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 29., kedd

4.174 - Magyarok Szövetsége, hétfő, 2009. december 28. 22:30

Von: Magyarok Szövetsége
Gesendet: hétfő, 2009. december 28. 22:30
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
HÍRLEVÉL 2009. december 28.

Kilakoltatás

 

Kérem szépen segítsenek rajtunk. A válság miatt az én és férjem munkaviszonya is megszűnt tavaly májusban. Az előtte még 35.000 Ft-os deviza hitelt még 1, 2 hónapig valahogyan fizettük, de aztán 75.000 Ft-ra nőtt, amit sehogyan sem tudtunk fizetni, hiszen munkánk azóta sincs, a munkanélküli segély azóta már lejárt, rátot kapunk.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/kilakoltatas

A Magyarok Szövetsége Siófoki Csoportja is csatlakozott a már hagyományos december 21-i Fénylánc Magyarországért felhíváshoz.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/fenylanc-szem-sagvaron

A Fénylánc kezdeményezés keretében december 21-én Győr-Ménfőcsanak Pannonia Sacra névre keresztelt hegyén a Magyarok Szövetségének győri és környékbeli tagjai és a helybéli honfitársak együttesen meggyújtották a maguk fénylánc-máglyáját.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/fenylanc-szem-gyor-menfocsanakon

Tavaly „csak" fehérvári házunk udvarán emlékeztünk meg a hunok Karácsonyáról. Otthonunk ugyan völgyben fekszik, de a gyerekek még kicsik voltak egy kinn töltött téli estéhez. Idén azonban már az őszi csóri gombászások idején érlelődni kezdett a gondolat egy alkalmasabb helyszínről. A gondolat pedig a Fejér megyei Magyarok Szövetsége közösség szokásos Hétvezér Estéinek egyikén öltött testet, mikor a csóriak meghívása elhangzott a jelenlévő 30-40 fő füle hallatára.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/fenylanc-szem-csoron

Az Interneten fellelhető hírek szerint december 23-án szociálisan érzékeny emberek támadtak rá egy családra. A meg nem erősített hírek szerint gázpisztolyból lövések is dördültek. Három kisgyerek és az édesanyjuk került kórházba.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/tamadas-rackeven

Lesi Árpád elöljáró és a kunszentmiklósi szövetségesek szervezésében november végén 170 db facsemete került elültetésre a város határában. A kemény agyagos talaj meglazításában segítségünkre volt egy markoló is, de a munka nehezét, a facsemeték elhelyezését a gödrökbe és a gödrök betemetését már kézi erővel végeztük. Reméljük tavaszra megerednek a fák és hirdetni fogják az utókornak a magyar emberek összefogását.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/faueltetes-kunszentmikloson

Adakozásból és önkéntes munkából felépült Budapesten, a X.

kerületben az első MSZ-kemence. A rövid összefoglaló a folyamatot mutatja be az első "kapavágástól" az első kész kenyér elfogyasztásáig. Köszönjük mindenki adományát és munkáját. A teljes film hamarosan megtekinthető.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/kemence-epuelt-magyarok-szoevetsege-budapesti-koezpontjaban