Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 17., csütörtök

4.114 - Ifj. Varanyi Sándor: Kérem Önt, kicsit erőltesse az emlékezést, hátha eszébe jut még néhány apróság,...

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: csütörtök, 2009. december 17. 2009 09:26
An: Kutasi József
Betreff: Nyílt levél Orbán Viktornak

 

"Legyen figyelemmel egészségi állapotára!" - Nyílt levél Orbán Viktornak -

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Tisztelettel és aggodalommal szeretném figyelmeztetni, hogy mint közszereplő, volt és várományos miniszterelnökként Önnek kötelessége az egészségi állapotára figyelemmel lenni és azt ellenőriztetni. Aggodalommal figyelem, hogy úgy az emlékezete, mint az éleslátása cserbenhagyta. Arra például csak ritkán emlékezik, hogy az Ön által vezetett párt nemzetinek szokta nevezni magát. Célszerű volna így a kampány elején erre emlékezni, mert ugyebár az irány, amerre Ön újabban a szekér rúdját kormányozza, inkább a liberális irányt célozza. Érthető volna ez akkor, ha a kampányt Izraelben kellene levezényelni, de ezúton tisztelettel és halkan figyelmeztetném, hogy ez nem a LIKUD kampánya Izraelben, hanem a Fideszé Magyarországon.

Arra is emlékeztetném hogy még néhány hónapja a kamerák kereszttüzében a magyar választópolgároknak azt ígérte, hogy lesz elszámoltatás, jelezném, hogy ez a motívum a legutóbbi megszólalásából hiányzott. Bizonyosan sok fontos dolga van a futballvilágban, mégis nagy tisztelettel emlékeztetném, hogy ez azért nekünk elemi igényünk volna. Ezúton kérem hogy a legközelebbi megszólalásában ne feledkezzen meg erről a jelentéktelennek tűnő apróságról.

Arra is figyelmeztetném, hogy a látásával is súlyos gondok lehetnek, mert a Jobbik zászlaján a feliratot is rosszul olvasta. Én igen közelről láttam, nincs rajta az az "erőszak" felirat. Megnéztem. Az van odaírva: "teljes elszámoltatás 1989-2009", és van még egy lista is alatta, bizonyos olajügyekkel kezdődik, van rajta valami Gripen is, Aranykéz utca, Joszip Tot meg Kaya Ibrahim és még egy csomó minden. Szerintem tanácsos volna Önnek is közelebbről megnézni, mert igen kellemetlen helyzetektől kímélné meg magát és a pártját.

Igazán kínos de azt is meg kell Önnek írnom, hogy én mit láttam az ön mögött feszülő Fidesz zászlón. Azt a feliratot láttam kék betűkkel, hogy "Soros-invest". Valószínűsítem, hogy már nem emlékezik, de az az a magyarként aposztrofált üzletember, aki Magyarország válságán súlyos milliárdokat keresett, és az OTP-t is lehúzta egy jelentékeny összeggel, továbbá az ő alapítványa adta a pénzt többek között az Ön diplomájához is.

Kérem Önt, kicsit erőltesse az emlékezést, hátha eszébe jut még néhány apróság, amely Önt az elvárható szerénységhez és a tisztánlátáshoz hozzásegíti.

Szebb jövőt!
Ifj. Varanyi Sándor