Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. május 8., szombat

5.793 - Szeged > Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája > Magyarok Szövetsége!

A Magyarok Szövetsége eddig az ősi hagyományok felelevenítőjeként és követőjeként szerepelt, ezzel állított maga mellé tömeget, elfogadva azt a Szent Korona értékrendből eredő ideológiai paradigmaváltást (gondolkodási mód váltást), amelyet Molnár V. József képviselt a Szövetségen belül. Ez alapján remélni lehetett, hogy a jogi és gazdasági gondolkodási mód váltás is rövidesen bekövetkezik, és a Magyarok Szövetsége az egyetemes magyarság egységgé alakításának vezérereje lesz.

Ezt a reményt oszlatta szét a tegnap nyilvánosságra hozott közlemény a Magyarok Szövetsége és a Magyar Katolikus Püspöki Kar közötti kapcsolatfelvételről[i], amely „A Magyarok Szövetségének illetékesei leszögezték a következőket:” fejezetének harmadik pontja a következőt tartalmazza:

„3.  A Magyarok Szövetsége együttműködésre törekszik valamennyi történeti keresztény egyházzal, így a Magyar Katolikus Egyházzal is, elhatárolódva azoktól az áramlatoktól, amelyek a Teremtő szándékait figyelmen kívül hagyó és a történeti keresztény egyházak tanításával ellenkező,  ősi pogány kultusz  felelevenítéséhez kötik a magyarság nemzettudatának megújítását. A Szövetség elhatárolódik a fajimádó és fajgyűlölő áramlatoktól is.”

Ezzel a Magyarok Szövetsége megtagadta a Kurultájok szellemét, megtagadta Molnár V. Józsefet, Karault és megtagadta mindazt az értékrendet, amely hagyományaink tartalmát adják.

Erről nincs értelme többet írni, legfeljebb emlékeztetni XVI. Benedek pápa húsvéti „Urbi et orbi” üzenetére[ii], összehasonlítva a Szent Korona Értékrend szerinti ideológiai paradigmaváltás lényegével[iii].

Kelt Szegeden, 2010. május 4-én.

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel: