Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. május 11., kedd

5.812 - Szász Violetta Àgnes: Tisztelettel Ön iránt egy szintén kirekesztett magyar állampolgár, aki nem szavazhat, mert nincs lakcíme ott a Kárpát medencei gödör aljában .

 

Von: Agnes Violetta Szasz
Gesendet: kedd, 2010. május 11. 12:44
An: Kutasi József
Betreff: SV: Kutasi József kérdezi: Hol vagytok igazi magyarok…? Hol a szív, a lélek, a Haza szeretett…? Most vagy soha...! > ÉBREDJ FEL ALVÓ MAGYARORSZÁG!

 

Nagyon jó kérdés. pont akkor, amikor a csonka országi magyarok állandóan mocskolnak és a fenébe küldenek minket, akik külhonban élünk immár több mint 30 éve és nincs lakáscímünk Magyarországon, CSAK magyar állampolgárságunk. Nem is szavazhatunk, csak diskurálhatunk a különböző pártokról, de ekkor is kapjuk a durvaságokat.Menjenek a fenébe a csonka országi rasszista és kizáró magyarok PÀRTFÛGGETLENÛL.Úgy utálnak minket, mint a pestist.

 

Undorító férgek gyülekezete lett Magyarország..Ezek már NEM-MAGYAROK...

 

Tisztelettel Ön iránt egy szintén kirekesztett magyar állampolgár, aki nem szavazhat, mert nincs lakcíme ott a Kárpát medencei gödör aljában .Iránban szavazhatok az útlevelemmel is még akkor is ha nincs bejegyzett iráni lakhelyem, de Magyarországon a tömény demokráciában ez nem megy..Vajon miért ???

 

Szász Violetta Àgnes

iráni- svéd-magyar állampolgár..