Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. május 5., szerda

5.757 - Benke József: Őfelsége működik, és irányítja sorsunkat SZEBB JŐVŐT ígérve!

Von: Magdolna Bukovec (Kanada)
Gesendet: Mittwoch, 5. Mai 2010 21:29
An: Kutasi József > NAGYON ÉRDEKES! KANADÁBOL KAPTAM A BENKE JÓZSEF IRÁSÁT

Kedves Magdi! Köszönöm szépen
Betreff: Fwd: Átírások.

 

---------- Forwarded message ----------
From: istvan horvath
Date: 2010/5/5
Subject: Átírások.

To:

----- Original Message  ---

From: József Benke

To: Béla Láng

Sent: Wednesday, May 05, 2010 2:56 AM

Subject: Átírások

 

 Egy újságcikk nyomán

 

Egy helyesírási hiba elcsúszhat, - megtörténhet. De kíváncsi lennék, hány kézen (olvasáson) ment át az, hogy a" MOL átdolgozhatja a 2006-ban írt 2010- ig szóló stratégiáját!"

(Stratégia: hosszútávú, előre mutató) Szeretném tudatni, hogy már benne vagyunk a 2010-es évben.  De nem a MOL-ról akarok beszélni. Ami a 2010-ig szóló stratégiát illeti, azt átírhatják, de az azonos értékű lehet azzal, mint amit mások  történelmünkkel megtettek. Átírták. Így szokás ez nálunk.
 
Bizony így szokás ez egy olyan országban, ahol sík terepen kétszer annyiba kerül egy km autópálya, mint ahol hegyen-völgyön "zakatol"..., és különösképpen:  6x annyi egy m3 víz ára, mint a sivatagos  Afrikában. (Forrás: NatGeo április)  Pedig a távolságok lehetséges nagyobb részét már elvették Trianonban, de a maradék hely is olyan világviszonylatban, hogy vigyázni kell az ember hol szúrja le a botját, nehogy szembespriccelje a gyógyvíz    

 

Igaz, hogy tünnek el relatívitáselmélet továbbfejlesztéssel foglalkozó (és más komoly) tudósaink, de ez a csodára termett nép még mindig él Trianon, 56, kommunizmus, EU után (ahol minden évben,- érdekes  ismétlődés,- 6x annyi - a befizetés, mintegy 6 ezer mrd Euro, mint amennyi a "jutalom-támogatás", azaz 1 ezer mrd Euro), ahol Európaszerte a második legembernyúzóbb mértékű adót fizetjük, ahol szarvasmarha, és szőlőtőke írtásra köteleznek, idegen kézbe játszották át a termelő egységeket,  egyszóval  fáradhatatlanul tesznek fennmaradásunk ellen, csodával határos módon
 
                                                                                        "FOGYVA BÁR, DE TÖRVE NEM  ÉL E NEMZET A HAZÁN!"
 
Nos hát ez az igazi relatívitáselmélet!  Adtuk magunkat az egész világnak az egész világért, és még mindig a javunkat akarják, de már elkéstek, hiába írták át a múltat, elsősorban külföldi tudósok kutatásai nyomán visszavonhatatlanul nyílvánosságra kerültek adatok, tények,- hun kultúránknak  köszönhetik a világ népei, hogy legalább ott tartanak,- ahol. Külön köszönet Föld anyánknak, aki őrizte és őrzi a 34 ezer éves rovás emléket, a rablásokból  megmenekült Pelso (Balaton), Nimród, és más kincseket. És további külön köszönet Őfelségének, Szent Koronánknak,  aki a Teremtő erejét magában hordva materialista ember számára felfoghatatlan mágikus kisugárzásával álmán keresztül "figyelmeztette őrzőit", hogy vissza kéne térni a helyére!
 
Őfelsége működik, és irányítja sorsunkat SZEBB JŐVŐT ígérve!
 
Tisztelettel
 
Benke József